- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2.7
Прикольна штука, особливо коли діти, щоб не розливали з бутилки.
Рекомендую- Продавец SAM groupe
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи.
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2.7
Приїхало швидко. Працює гарно!
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2.7
Брала дітям на дачу такий лимонадник. Все чудово. Їм дуже подобається пробігати до столу та нажимати на краник і наливати в чашку водичку..))) Лимонадник просто чудовий. Дякую
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2.7
Дуже сподобався! Швидко доставили і все ціленьке)
- Достоинства:
- Якість хороша
- Недостатки:
- Аліса К***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2.7
Все приїхало швидко, ціле
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2.7
Дуже гарний лимонадник. Все чудово працює
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2.7
Всё предельно просто и ровно то, что мы от него ожидали. Ни больше, ни меньше.
- Достоинства:
- Дёшево и сердито.
- Недостатки:
- В посылке вообще нет намёков на объём контейнера, что привело к замешательству, не ошиблись-ли.
- Продавец SAM groupe
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!!
- Юлианна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2.7
Замовлення відправили швидко, товар запакований добре, покупкою задоволені, все відповідає опису.
- Продавец SAM groupe
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2.7
Товар відповідає опису. Менеджер спрацювала оперативно . Молодці!
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- Євген Т***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2.7
У літнб сепку дуже допомагає.
- Достоинства:
- Недорого і дієво.
- Недостатки:
- Трохи тік краник, але закрутив міцніше і ніби все гараздю
- Продавец SAM groupe
Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2.7
Лимонадники доїхали швидко, це плюс.
Але якість товару погана. Залила, та поставила в холодильник зранку, ввечері прийшовши з роботи обнаружила, що все витікло...через стики дна певно погано пропаяні- Достоинства:
- Недостатки:
- Дно тече
- Продавец SAM groupe
Вітаю
Зверніть увагу, що в комплекті йдуть гумки, ущільнювачі їх потрібно впорядкувати по центру крана.
Течити кран не буде.
Якщо буде потрібна консультація, звертайтесь, ми на зв'язку!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2.7
Відправили швидко. Лимонадник доїхав неушкодженим, дуже зручний в користуванні, компактний.
- Игорь Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: SAM groupe. Цвет: Прозрачный. Объем кувшина / графина / декантера: 2.7
Хороший лимонадник,понравился
- Достоинства:
- Удобно
Дякуємо Вам за відгук!
І високу оцінку нашої роботи!
- Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Белый
Для мене це знахідка. Замість того, щоб зберігати декілька пляшок напою в холодильнику, просто залити сюди. І місце з'являється, і напій охолоджується
- Достоинства:
- Зручно
- Продавец JuliShop
Добрий день, Анастасіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: JuliShop. Цвет: Белый
Не купуйте.дуже поганий протікає.шкода грошей
- Достоинства:
- Недостатки:
- Протікає
- Продавец JuliShop
Нам щиро прикро, що у вас склалося негативне враження від придбаного товару.
Ми розуміємо ваше розчарування — це неприємно, коли річ не виправдовує очікувань.
Однак, дозвольте зазначити, що причина протікання може бути технічною: найчастіше проблема виникає через нещільно закручений краник для подачі рідини. У таких випадках достатньо щільно зафіксувати кран, і проблема зникає.
Якщо ж рідина протікає не з крана, а з корпусу самого контейнера, найімовірніше, сталося пошкодження під час транспортування. У такому разі ми готові розглянути звернення щодо обміну або повернення товару.
Будь ласка, зверніться до нас з уточненням деталей, щоб ми могли якнайшвидше допомогти вам у вирішенні цієї ситуації.