Отзывы покупателей о Аккумуляторная цепная мини пила с автоматической смазкой цепи в кейсе Meister MS-007 6 дюймов 2 аккумулятора, 2 шины, 2 цепи веткорез (377955) Польша
- Валера З***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Відмінно!
- Продавец Dagaz-shop
Дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Дуже швидко доставлено. Якість відповідає заявленій. Обслуговування супер. Рекомендую!
- Продавец Dagaz-shop
Дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Александр Г***
Хоча інформація про характеристики вказана не точно. Заявлено Напряжение аккумулятора, 48В, а насправді лише 18В.
- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Приємний продавець. Зв'язалися миттєво, відправили швидко, надали консультацію! Товар та комплектація відповідає опису.
- Достоинства:
- Кейс та 2 шт АКБ у комплекті
- Недостатки:
- Час покаже!
- Продавец Dagaz-shop
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Швидке виконання замовлення. В пилці сподобалась комплектація.
- катя ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Пилка чудова. Швидке оформлення та доставка.
Також без проблем замінили непрацюючу деталь. Дякую продавцеві.- Продавец Dagaz-shop