Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Ручной аккумуляторный триммер для травы Meister MS-900 48V с 2-мя аккумуляторами газонокосилка с бесщеточным мотором (5579)

Оценка пользователей 4.7/5
  • Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Все пройшло бездоганно, швидка комунікація, відправка, все працює добре. Магазин швидко відповідає, допомогли з підбором моделі і швидко все відправили. Дякую за сервіс

• Продавец  Dagaz-shop

Дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Денис
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Легкий, тихий. Сборка простая. 2 аккумулятора хватает на долго. Из всех насадок, самая лучшая железная, которую можно заточить как лезвие. Если вы рассчитываете покосить все под корень как с бензиновой, то это возможно, но займет немного больше времени. Чуток не хватает мощности, и длинную траву наматывает. Но проблема решается. Сначала срезаем верх травы, потом под корень. Для дома более чем. Лопухи, мелкие деревья со стволом 1см, насадка ножи срезает на ура. В принципе я доволен.

Достоинства:
    Легкий, 2 больших аккумулятора.
    Недостатки:
    Из всех насадок, только одна хорошо срезает траву.
    • Продавец  Dagaz-shop

• Долгашева Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Гарний трімер. 2-ва акума вистачає надовго. Дякую!

• Продавец  Dagaz-shop

Дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку . Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Триммер лёгкий, удобный. Инструкция написана слабовато, надо немного посидеть-подумать при сборке. Ещё не тестировали. Особо хотел бы отметить оперативность и качество доставки.

Достоинства:
    Лёгкий, удобный.
    Недостатки:
    Не выявил.
    • Продавец  Dagaz-shop

• Андрей Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Зарядили. Спробували, все добре. Підходить для двору на не великі ділянки.

Достоинства:
    Все добре. Швидка доставка.
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Dagaz-shop

• Татьяна Д***

Все супер. Дякую.

Достоинства:
    Легкий
    • Продавец  Dagaz-shop

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Обслуговування супер ,доставка супер Як працює:? ще не пробувала.Акумулятори зарядились швидко

• Капелюховская О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Взагалі для не великих садків, де треба підрівняти траву, дуже гарний варіант. Легко вмикається, два акамулятора, що дуже зручно. У нас навіть від електро пилки підійшов акамулятор, то взагалі тепер 3 шт в запасі.

Достоинства:
    Легкий в обслуговуванні, є декілька ножів і леска, та пластикові ножі.
    Недостатки:
    Для жінки важко одночасно нажимати дві кнопки, щоб косити.
    • Продавец  Dagaz-shop

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Замовила. По якості - таке собі. Із плюсів- дуже швидка доставка, комунікація з магазином, комплектація і вага. Решта з часом побачимо.

• Поліна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop

Покупкою задоволена. Доставка швидка і точна. Дуже ввічливий і уважний продавець. Дякую

Достоинства:
    Бездротовий, легкий, зручний у користуванні, велика комплектація.
    Недостатки:
    Акумулятори не відповідають заявленим параметрам, але досить задовільні.
    • Продавец  Dagaz-shop

Дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.