- AI аналіз відгуків53 відгуки: 76% позитивно, 10% нейтрально, 14% негативно.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Анастасия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Товар гарної якості, швидко відправили
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Нормальний апарат за свої гроші. Ланцюг середньої якості.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Замовляв тут, користуюсь майже рік, ланцюг що в комплекті швидко розтягується, купив ланцюг Stihl стало краще, замінив шланг подачі масла на ланцюг, батереї вистачає на 30-40хв, різав товсті гілляки та спалив моторчик, купив інший перепаяв і працює далі.В цілому пилка влаштовує, якщо взяти АКБ на 6-8 А/год то вистачить
- Достоинства:
- Легка, зручна для обрізання дерев
- Недостатки:
- Ланцюги в комплекті поданої якості, АКБ теж слабкі
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Два місяця експлуатації згорів двигун, акумулятора вистачає на 15 хвилин активної.Не рекомендую для покупців дану модель!
- Продавец Dagaz-shop
Вітаємо . Дякуємо за зворотній звʼязок . Дмитро, всі акумуляторні міні пилки розраховані не для активного навантаження ( тобто використовувати їх як бензопилу) Вони розраховані для того , щоб обрізати лишнє гілля.
В середньому одного заряда АКБ вистачає на 20-40 хвилин роботи . Любі АКБ , при активній роботі, будут сідати швидко - Вадим О***
У мене двигун згорів місяці за три, і реально пилка майже нічого не робила. Це просто злом в красивій упаковці
- Наталья Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Пиляє, але є але.
подача масла : це щось ,два три спили і відразу забиває , треба постійно чистити інакше ланцюг незмащує .
В перший день подряпало все , порвався ланцюг на 8 дюймів , замінили відразу.Стогодні обрізала кущі,не вийшло,забилося дрібними гілками всередину і пошкодило остаточно корпус і кріплення (ще два дні є терміну гарантії, чи можна замінити деякі деталі ?чекати буду відповідь)
Всі фото зроблені зібрані в різний час.
Висновок: друга шина на 8 дюймів непотрібна , по мені то краще брати з сікатором.
По потужності :
-два акамулятори, один працює гарно , другий щось не так з ним , не тримає заряд.- Достоинства:
- Незважаючи ні на що пиляє , швидка доставка.
- Недостатки:
- Подача масла.
Відсутність повноцінної інструкції,
( відеоінструкцію надали після звернення, а повинна бути до покупки).
Щіточки для чищення.
При зрізі старого куща,забилося, пошкодився кожух
Вітаємо .
Дякуємо за те , що описали свій досвід при використані даної пилки .
На бачку є прозора помпа , яку потрібно , якщо мастило густе натискати , щоб мастило змащувало ланцюг.
На майбутнє , радимо Вам спочатку правильно зробити збірку та настройку інструменту .
У Вашому випадку, ланцюг був настроєний не вірно , тому і ланцюг подряпав захист .
Ми з Вами звʼяжемося для уточнення інформації .
- Валерій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Товар відповідає опису. Гарно процює.
- Достоинства:
- Комплектація
- Тіцький О***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Дякую за якісний товар та гарне обслуговування.
- Достоинства:
- Якісний товар та обслуговування
- Діма К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Все супер
- Достоинства:
- Відправили ТТН через 5 хв після замовлення, отримав все супер
- Продавец Dagaz-shop
- Карина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Якість супер
- Продавец Dagaz-shop
Дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
- Достоинства:
- Компактна. З коротенькою шиною розібралась як працювати, ріже товсте дерево дуже добре. З дліною шиною щось не виходить працювати, можливо вона для тоненьких гілячок тому, що товсті гіляки не пиляє. Акумулятор добре тримає заряд, головне зарядити його до загорання зеленої лампочки. Ще з плюсів ємність для заправлення масла, залив і переживаєш, що пилка насухо працює. Окремо хочу виділити співпрацю із менеджером, в мене склалось враження, що він чекав на моє замовлення на Новій Почті )), майже через 5 хвилин пилка їхала до мене. Відгук не написала відразу, хотіла попрацювати з нею, на сьогодні я задоволенна
- Продавец Dagaz-shop
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Все отримала швидко. Працює гарно. Добре тримати у руці. Одразу спробувала у роботі. Зручно працювати не лише чоловіку, але і мені. Рекомендую для покупки.
- Достоинства:
- Працює добре. Легка у руці.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец Dagaz-shop
Дуже дякуємо Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Любов М***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Пилкою задоволена, легка, невеликі деревця пиляє відмінно.
Заряд тримає добре, на одному заряді напилила 2 такі купи як на фото.- Достоинства:
- Легка
- Тарас К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Все прийшло дуже швидко, все є в наявності
- Достоинства:
- Класно працює
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Перед работой нужно поставить аккумуляторы на зарядку часов на 4-5. Пилка работает хорошо, мне 63 года и я отлично с ней справилась, легкая, удобно держать в руке, жаль, что в комплекте нет сучкореза.
- Достоинства:
- Пила легкая, удобная в работе, хорошо пилит толстые,до 10 см, ветки и небольшие деревца
- Недостатки:
- не пилит тонкие ветки
- Продавец Dagaz-shop
- Костянтин Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Дуже бистро доставили. Довго розбирали як пиляти)) бо в нас досвіду взагалі не було. Менеджер намагався допомогти. Врешті решт ми розібралися)) Пиляє, взаголом залишилися задоволені. Але ще б у комплекті був би секатор, то було б супер.
- Достоинства:
- Все працює. 2 батареї. Пиляє навіть товсті до 10 см у діаметрі швидко.
- Недостатки:
- Маленькі гілочки не пиляє. Чи то ми просто ще не навчилися) Треба все одно секатор. Другий день як використовуємо. Якось так. Сподіваємось навчимося.
- Продавец Dagaz-shop
- Гришко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Перший тест драйв пройшла успішно. Є нюанси зі зборкою, трошки мучались. Але загалом не погано.
- Продавец Dagaz-shop
Дуже дякуємо Вам за Ваш відгук. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Батьки загалом задоволені, але в коробці замість інструкції до пилки була вкладена інструкція до іншого товару. Саме до цієї пилки в інтернеті також не знайшла інструкцію. Звернувшись до продавця за інструкцією, сказали, що подивляться на складі і скинуть фото, але я так нічого і не отримала.
- Недостатки:
- Відсутня інструкція.
- Продавец Dagaz-shop
Вітаємо . Дякуємо за зворотній звʼязок . Так, ми Вам повідомили , що при перевірці товару переплутали інструкції , та скинули Вам відео інструкцію )
- Надія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Дуже задоволена пилою. Вона моя помічниця в саду. Швидко отримала по Новій пошті. Все в наявності . Дякую.
- Достоинства:
- Дуже зручно.
- Недостатки:
- Поки не виявлено.
- Продавец Dagaz-shop
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Вдячні за оперативність!
- Достоинства:
- Швидка доставка, працює.
- Недостатки:
- Не виявлені
- Продавец Dagaz-shop
- Анатолий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Прислали очень быстро! Аккумуляторы оба заряженные, работает на отлично!!! Проработал минут 40 и аккумулятор ещё НЕ сел. Как вспомогательная пила отличная , в отличии более деловых где аккумулятор садится через 15-20 минут.
- Достоинства:
- Аккумуляторы, шины и цепки
- Недостатки:
- Пока НЕТ.
- Продавец Dagaz-shop
- Анатолий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Пришло всё быстро, аккумуляторы заряженные работает отлично.
- Степан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Коробка від пили неоригінал, дешева пластмаса, пила на оцінку 2,5, за такі гроші можна було купити якіснішу
- Продавец Dagaz-shop
Степан , дякуємо за зворотній зв язок. Дякуємо за оцінку пластмаси )) Як можна оцінювати пластмасу на оригінальність не зрозуміло, але це Ваша думка на яку Ви маєте право. На рахунок якості пилки, так вона знаходиться у ТОП продажі другий рік. Відгуки наших клієнтів говорять самі за себе)) Якість та надійність наної моделі пилки на висоті.
- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Доставили вчасно, дякуємо. Ще випробувати поки що не встигли. Згодом напишу відгук про роботу пилки.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Доставили швидко
- Недостатки:
- Акмулятор сідає на першому поперечному різі дошки 100×30
- Продавец Dagaz-shop
Добрий день Олександр .
По перше : В даній пилці стоять літіоні акумулятори .
Щоб вони працювали на повну , їх треба розігнати , а саме : перші 3-4 рази ставити на зарядку на 8-12 годин після чого їх треба посадити в нуль .
По друге : дана пилка розрахована на обрізання гілок , а не дошок.
При роботі пилка автоматично відключається через певний час ( зпрацьовує захист двигуна від перегріву ) - Вадим О***
Горе фахівці Ви почитайте характеристики літевих акумуляторів. 1 вини майже не мають ефекту пам'яті, вони не розганяються. 2. Їх не можна розряджатт в ноль, для них це дуже погано. Просто це дешеві акумулятори по 200 гр, мої теж сідають на раз
- Продавец Dagaz-shop
Вадим, ви маєте право на свою власну думку, і навіть знаєте , що АКБ коштують по 200 грн ( які в закупці по 750) , але ми радимо всім клієнтам те, що виробник рекомендує. Якщо Ви купуєте міні пилку, для того , щоб порізати машину дров, тоді це не той варіант !
Ця міні пилка розрахована для обрізки гілок на деревах!
Зі слів наших клієнтів , вони за 0.5-1 години підрізають все гілля в себе у саду.
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Дякую,все швидко відправлено. Пилка легенька,легка в користуванні.
- Мар'ян-Віиалік Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Рекомендую
- Достоинства:
- Легка в складані, ріже файно
- Недостатки:
- Важкий доступ до натяжки ланцюга
- Продавец Dagaz-shop
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Зв'язалися буквально впродовж хвилини,відправили миттєво, хоча був вихідний!
- Достоинства:
- Все відповідає опису, магазин рекомендую, швидкість доставки вражає!!!
- Недостатки:
- Поки що не виявлені.
- Продавец Dagaz-shop
Сергій, Дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Міні пила має міцний пластик, зручна в руках, не важка. Комплектація згідно опису
- Достоинства:
- Зручна, не важка,
- Недостатки:
- Не виявлено, не працювала
- Продавец Dagaz-shop
- Наташа К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
- Володимир Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Ввічливий та приємний продавець, швидко зв'язалися та відправили навіть занадто швидко xD. Взагалі дуже приємно що так швидко та оперативно вирішують справи. Залишилось забрати пилу , вже після вихідних. Як працює відпишу обов'язково
- Достоинства:
- Сервіс, адекватна ціна, приємний продавець
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Продавец Dagaz-shop
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Все пришло, как было заявлено. Все работает. Спасибо вам большое
- Продавец Dagaz-shop
Юлія, Дуже вдячні Вам за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу. Ми раді, що Вам все сподобалося. Миру та Здоров'я Вам.
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Все працює добре
- Анатолий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Передзвонили швидко, товар відправили своєчасно, отримав у вказаній комплектації. Дякую.
- Ліана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
Все дуже швидко і без затримок.Товар на слідуючий день я отримала.
- Достоинства:
- Якісне обслуговування.Хороший товар
- Недостатки:
- Поки не знайдено
- Продавец Dagaz-shop
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Dagaz-shop
За свої кошти гарний варіант.
Приємний в спілкуванні продавець: відповідає вчасно на питання.- Достоинства:
- Компактні розміри, наявність двох шин
- Недостатки:
- Явних немає
- Продавец Dagaz-shop