Отзывы покупателей о Сушилка для обуви универсальная "Комфорт" Brown MIX

Оценка пользователей 4.26/5
  • Микита П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый

Сушарка працює при температурі близько 40°C, що є оптимальним для більшості матеріалів . Вона не перегріває і не деформує взуття
    Дякую!

• Юлія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Замовляла у синьому кольорі, прийшла сушарка червона. Навіщо тоді різні посилання з різними кольорами? Червоний не люблю, товар забрала, бо терміново потрібно було.

Достоинства:
    Працює
    • Продавец  StarLight

• Сазонова Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Коричневый

Гарно виконує свої функції.

Достоинства:
    Гарна сушарка по помірній ціні

• Сергей Р***

Супер!

Достоинства:
    Выполняет свою функцию.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  StarLight

• Віктор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Захист від запахів — взуття залишається свіжим, без грибка та бактерій
    Сушiть швидко!

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый

Все працює, добре сушить, за цю ціну супер варіант. Купляла на початку листопада, зараз кінець січня - прекрасно порається із щоденним сушінням дитячих чоботів))) бо то сніг, то дощ

Достоинства:
    Ціна, швидко доставили, сервіс - ок
    Недостатки:
    Неприємний запах при першому нагріванні ( пластмаса ), але потім пройшов.
    • Продавец  StarLight

• Вероніка Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Коричневый

Відмінно сушить. Форма-розпірка забезпечує циркуляцію повітря всередині взуття, вони просушуються за 7-8 годин

• Алла Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Коричневый

Нормальна сушилка, своє діло виконує. Прислали замість коричневої - червону. Ну ок.

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый

Гарна, свою роботу виконує відмінно

• Юлия Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Коричневый

На точці видачі увімкнули для перевірки, але за 10 хвилин нічого не відбулося. Вдома простояла увімкненою годині і нічого. Вона не працює

Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через заводський брак товару. На товар розповсюджується гарантія терміном в 12-ь місяці та в цей термін Ви можете звернутися до нас по заміну товару.

• Михайло

Гарна річ, необхідна.

• Михайло

Героям Слава, і хай Бог збереже всіх Захисників України! А ми допоможемо їм своїми донатами.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Купила, не перевірила в точці видачі, а вона не працює

• Продавец  StarLight

Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару за наш рахунок.

• Кристина
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый

Простой у використанні, гарно висушує та не перегріває взуття.

• Олександра Д***

Дуже погано нагрівається

• Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок, Олександро! Хочемо Вас повідомити, що специфіка більшості сушарок для взуття полягає у тому, що при перших використаннях нагрівання елементів займає більше часу. Тобто через певний термін, а саме після декількох повноцінних використань - даний нюанс зникає та сушарка розігрівається швидше. Також потрібно розуміти, що кінцеву температуру сушарки набирають безпосередньо у взутті під час використання за прямим призначенням. Тобто свою функцію товар №366027030 виконуватиме в будь-якому випадку. Середній термін сушіння взуття складає: 2-5 годин. Такий розкид пов'язани

• Продавец  StarLight

Такий розкид пов'язаний із тим, що це залежить від ступеню вологості взуття та матеріалу взуття, тобто з котрого взуття було виготовлено. На товар Ви маєте повноцінну гарантію терміном в 12-ь місяців, тож вразі виникнення запитань, або вразі потреби у допомозі із товаром Ви можете залишати не відгук, а звертатися напряму до нас, щоб ми вирішили питання згідно гарантії.

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый

Прийшов, але він не працює
    Не раджу

Достоинства:
    Немає зовсім
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  StarLight

Доброго Вам дня! Будь ласка, очікуйте. З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля з'ясування інформації та вирішиння питання. Будь ласка, очікуйте.

• Тамара П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Вона не робоча, нічого не відбувається зовсім!!

• Кирилл Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

[08.10, 19:25] Кирил Александрович: Так отримав, спробував, все висушує, дуже добре що великі і дліненькі, так забезпечує сухість по всій площині взуття
    [08.10, 19:25] Кирил Александрович: В цілому задоволений

• Алексей Х***

• Продавец  StarLight

Доброго дня! Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару за наш рахунок.

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Працюэ як треба. Не жарить так що клей плавиться, взуття не псується.

Достоинства:
    Працює, своє призначення виконує
    Недостатки:
    Нема.
    • Продавец  StarLight

• Андрій К***

Доставка товару швидка.
    Сушка працює добре, користуюсь тиждень, зауважень немає

• Ольга Л***

Добре працює.зручна

• Вячеслав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Синий

Замовляв в синьому кольорі, в наявності не було, запропонували в білому кольорі, це в принципі не суттєво, але попрацювала всього дві сушки і все, не гріє, 300грн на вітер!

• Продавец  StarLight

Доброго Вам дня, В'ячеславе! Вибачаємось перед Вами за незручності. З Вами зв'яжеться наш сервісний менеджер задля вирішення даного питвння. Будь ласка, очікуйте.

• Продавец  StarLight

Питання було вирішено шляхом відправки заміни товару через Нову Пошту в оперативний спосіб з доставкою за наш рахунок. Ми ще раз приносимо Вам свої вибачення за незручності та будемо раді бачити Вас в подальшому!

• Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый

Сушарка добре працює, без такої штуки взимку незручно. Беру вже другу в цьому магазині. Дякую

Достоинства:
    Швидко нагрівається
    • Продавец  StarLight

• Олена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый

Прислали швидко. Мені подобається, що не дуже гарячі в процесі сушки. Спробувала ці сушарки на сноубордському взутті: за ніч висушоло, мене це влаштовує.

• Ольга Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый

Все чудово! Гріє не занадто сильно, тож взуття не пошкоджує.

• Евгений Н***

Плохо греет

• Продавец  StarLight

Справа в тому, що більшість сушарок для взуття при перших використаннях нагріваються довше за потрібне. Також не потрібно забувати, що головна температура задля сушіння взуття набирається в середені взуття при застосуванні. Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та будемо раді бачити Вас в подальшому!

• Алексей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Зеленый

Відмінний спарвний товар, відповідає опису. Сушить швидко!

• Басманова О***

Товаром задоволена

Достоинства:
    Все працює як заявлено
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  StarLight

• Ілля

Розчарований товаром.

Достоинства:
    Швідко надіслали. Ціна товару.
    Недостатки:
    Погано гріє. Не той колір, що замовляли.
    • Продавец  StarLight

Дякуємо Вам за зворотній зв'язок та вибачаємось за незручності через пересорт товару на складі.

• Микола П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый

Пластик без зайвого запаху, приємний на дотик. Використовував вже тричі в грудні - гарно працює, без нарікань до роботи..

Достоинства:
    працює, гарно та обережно висушує.
    • Продавец  StarLight

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый

Доставка швидка. Сушарка якісна, до матеріалів претензій немає. Користуюсь більше місяця, кожного вечора, за 3 години демісезонні саломони повністю просушує. Гріє як потрібно, не перегріває, сторонніх запахів немає)

• Максутова А***

Все працює, дякую

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый

Швидко відправили, сушарка працює.
    Дякую за сервіс!

• Продавец  StarLight

Ми дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісне сервісне обслуговування! Слава Україні!!!

• Наталя Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight. Цвет: Белый

Свою функцию выполняет отлично. Приятный дизайн.

Достоинства:
    Компактные

• Тетяна Д***

Все супер, працює

• Лариса Р***

Працює, все супер

Достоинства:
    Зручний у використанні
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  StarLight