Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Паяльный набор профессиональный с регулировкой температуры с подставкой набор инструментов для пайки с цифровым паяльником 14в1

Оценка пользователей 4.91/5
  • Сергій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Гарний набір,корисний,працює все як треба,дякую

Вітаємо, Сергій!

Щиро дякуємо вам за відгук!
      Дуже раді, що набір корисний і все працює як слід.
      Бажаємо вам приємного користування і завжди гарних результатів!

• Князев В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Доволен и комплектацией и качеством. Хорошее подспорье в работе.

Достоинства:
    Отличный функциональный набор для бытового использования.Все необходимое для повседневных задач.
    Недостатки:
    Пока не обнаружено
    • Продавец  ІнтерХом

Дякуємо за ваш відгук!

Раді чути, що ви задоволені комплектацією та якістю товару, а також що він став корисним у роботі. Приємно, що набір повністю покриває повсякденні потреби!

Бажаємо вам зручного та ефективного користування!

• Сергій С***

Чудово, все працює

Вітаємо, Сергій!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що все працює чудово і ви задоволені покупкою. Бажаємо комфортного та приємного користування!

• Козловский Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Резьба, которая должна держать сам нагревательный элемент проворачивается, последствия имеем люфт. Сами жала устанавливаются не прочно, тоже есть люфт. Из за этого очень плохо идет передача температуры от нагревателя на само жало. Паять им невозможно, ставил температуру на максимум, припой не расплавляет. Вывод очень не качественная сборка самого паяльника.

Достоинства:
    Неплохой, набор, есть комплект жал, припой, удобная подставка.
    Недостатки:
    Очень плохо работает
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Денис!

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Ми щиро здивовані отримати такий відгук, адже 15.03 зверталися до вас для уточнення, чи все добре з набором, і тоді ви повідомили, що все в порядку.
      На даний паяльний набір маємо багато позитивних відгуків та задоволених клієнтів, однак розуміємо, що кожен досвід використання є індивідуальним.
      Нам важливо розібратися в ситуації та допомогти вам. Можливо, проблема пов’язана з особливостями встановлення жала або фіксації нагрівального елемента.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Брала сину на подарунок,йому дуже сподобався.

Достоинства:
    Багато різних насадок
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Оксана!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що подарунок сподобався сину та насадки виявилися корисними. Бажаємо приємного користування!

• Максим Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Отличный набор за свои гроши

Вітаємо, Максим!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що набір вас задовольнив і ви вважаєте його вигідним за свою ціну. Бажаємо приємного користування!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Набір чудовий. Майже все є.
    Хотілось би щоб в такий набір одразу було олово та каніфоль.
    Ваш набір на жаль без каніфолі.
    А так все супер. Дякую за швидку доставку.

Достоинства:
    Чудовий набір за свою ціну.
    Недостатки:
    Без каніфолі.
    • Продавец  ІнтерХом

Дякуємо вам за відгук!
      Раді, що ви залишилися задоволені якістю та швидкістю доставки.
      Дякуємо також за корисне зауваження щодо каніфолі та олова — обов’язково передамо ваше побажання виробнику та врахуємо його при формуванні майбутніх комплектів.
      Якщо у вас виникнуть будь-які питання під час користування набором — із задоволенням допоможемо.
      Бажаємо приємної роботи та вдалих результатів!

• Ростислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Гарна якість за помірну ціну.

Вітаємо, Ростислав!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що ви оцінили якість набору та його ціну. Приємного користування!

• Вадим Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Добрий день,так паяльник набір точно такий як в описі,уже ним працював дуже крутий,якість на високому рівні і ціна теж топ!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не було виявлено
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Вадим!

Дякуємо вам за такий позитивний відгук!
      Раді, що паяльник повністю відповідає опису, уже встигли попрацювати й залишилися задоволені якістю та ціною.
      Нехай служить надійно та приносить лише позитивні враження!

• Олександр К***

Все працює. Швидка доставка

Вітаємо, Олександр!

Дякуємо за відгук!
      Раді, що набір працює та доставка була швидкою. Звертайтеся, якщо знадобиться допомога!

• Андрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Товар відправили швидко. Все поки працює.

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що доставка була швидкою і набір працює без проблем. Якщо будуть питання або потрібна допомога — звертайтеся, завжди раді допомогти!

• Лариса М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Доставка быстрая, все хорошо. Товар соответствует заявленным характеристикам.

Вітаємо, Лариса!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що доставка була швидкою, а набір відповідає заявленим характеристикам. Бажаємо комфортного та приємного користування!

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Замовляла на подарунок, тато задоволений.

Достоинства:
    Наявність великої кількості додаткових елементів

Вітаємо, Оксана!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що подарунок сподобався і тато залишився задоволений. Приємно, що оцінили наявність додаткових елементів. Бажаємо багато приємних моментів із новим придбанням!

• Дмитро Д***

Нажаль паяльник погано нагрівається

Достоинства:
    Все добре,окрім паяльника
  • Андрій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Все чудово, працює без проблем

Достоинства:
    Швидкість, ціна
    Недостатки:
    Немає каніфолі в наборі
    • Продавец  ІнтерХом

Дякуємо за відгук!
      Раді чути, що все працює без проблем і ви задоволені швидкістю та ціною.
      Щодо каніфолі в наборі — дякуємо за ваш коментар, врахуємо його для покращення комплектації.

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Все відповідає опису, дуже зручний в користуванні.

Достоинства:
    Ціна, якість

Вітаємо, Олександр!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що паяльний набір повністю відповідає вашим очікуванням і зручний у використанні.
      Дякуємо, що обрали наш магазин!

• Иван
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Брал в подарок;) всё соответствует описанию. Для дома незаминимая вещь. Продавца рекомендую большое спасибо

Вітаємо, Іван!

Дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що паяльний набір сподобався і став корисним подарунком.
      Нехай служить довго та надійно!

• Катерина Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Брала на подарунок хлопцю. Йому сподобався, сказав, що в цьому наборі є все, що треба)

Вітаємо, Катерина!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що подарунок сподобався і виявився корисним.
      Нехай паяльний набір служить довго та допомагає втілювати всі ідеї в життя!

• Виктор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Набір чудовий вже використовував замовлення обробили вчасно доставили вже наступного дня дякую

Достоинства:
    Грається швидко багато зручних насадок
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Віктор!

Дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що набір вам сподобався і доставка була швидкою. Нехай користування приносить лише задоволення!

• Ярослав
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Паяльник з простими задачами справився. Подачу як буде далі працювати.

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що паяльник справляється з простими задачами. Якщо у вас будуть питання або потрібна допомога, звертайтеся, завжди раді допомогти!

• Артем Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Гарний набір для ремонту дрібної електроніки в польових умовах

Достоинства:
    В наборі є все необхідне для пайки обірваних елементів електроного обладнання
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що набір виправдав ваші очікування. Нехай служить вам довго та допомагає в будь-яких умовах!

• Ігорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дуже класний паяльний за свої кошти рекомендую

Достоинства:
    регулюється температура компактний
    Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо!

Дякуємо за відгук! Нам приємно, що вам сподобався паяльник. Нехай служить довго і приносить лише задоволення в роботі!

• Константин Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Гарна якість пальника та дуже зручний набор. Все необхідне під рукою.

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що вам сподобався наш паяльний набір і він відповідає вашим очікуванням. Дякуємо, що обрали наш продукт, і бажаємо приємного користування!

• Тетяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Якісний паяльник за доступну ціну у надійного Продавця. Дуже задоволена покупкою.

• Мірошник Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Нагрівається швидко, має хорошу потужність. Рукоятка дуже зручна, не перегрівається в процесі роботи. Ідеально підходить для домашнього ремонту та дрібних електричних робіт.

Достоинства:
    Хороший паяльник
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо!

Дякуємо за чудовий відгук! Нам приємно, що паяльник вас повністю влаштовує. Нехай служить довго та надійно! Якщо будуть питання – звертайтеся!

• Валерія
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дуже якісний паяльник, все як на фото навіть краще!) За таку ціну, це дуже круто)

Вітаємо , Валерія!

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобався паяльник і якість перевершила очікування. Нехай служить довго і приносить тільки позитивні емоції!

• Андрей В***

Товар сподобався

Вітаємо, Андрій!

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобався наш паяльний набір і він відповідає вашим очікуванням. Дякуємо, що обрали наш продукт, і бажаємо приємного користування!

• Микола П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Відмінний товар у надійного продавця!

Добрий день, Микола!

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви задоволені товаром і нашою роботою.

Якщо виникнуть запитання або буде потрібна допомога, звертайтеся – завжди раді допомогти!

• Анна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

За свои деньги отличный паяльник с хорошей комплектацией. Для новичка самое то. Олово хорошее и жало отличное!

Анна, вітаємо)
      Дякуємо за відгук! Раді, що паяльний набір виправдав ваші очікування. Якість олова, ійсно, важлива деталь для комфортної роботи. Сподіваємось, паяльний набір стане незамінним помічником у ваших проектах!

• Вадим О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Товар відповідає заявленим характеристикам і комплектації.
    Працює класно і в гарних діапазонах.

Достоинства:
    Доступна ціна за якісний товар
    Недостатки:
    Поки що не знайшов
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Вадим!

• Александр Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

На вигляд все добре. Поки не користувався.

Олександр, добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук! Раді що паяльний набір вам сподобався. Сподіваємось, він буде зручним у використанні і допоможе вам у всіх ваших проектах.

• Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Паяльник - супер, зі своєю роботою справляється ідеально. В мене відірвався динамік в телефоні, припаяв назад, тримається добре)

Сергій, вітаємо)

Дякуємо за ваш відгук!
      Ми раді, що ви задоволені покупкою. Ваша підтримка надихає нас!

• Віталій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Набор для настоящего мужчины, все сделано качественно очень крутой паяет просто прекрасно рекомендую

• Продавец  ІнтерХом

Віталій, добридень! Нам дуже приємно читати ваш відгук! Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням! Сподіваємось і надалі вас тільки радувати, дякуємо, що обрали наш магазин:)

• Антон С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Чудовий чоловічий набір! Завжди у господарстві потрібен. Раджу.

• Продавец  ІнтерХом

Антон, добрий день! Гарно дякуємо за залишений вами відгук і бажаємо приємного користування) Гарного дня!

• Женя Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Якысний паяльник, гарно нагрівається, зручно що комплект під рукою, давно з таким задоволенням не працював з прибором.

Достоинства:
    все працює
    • Продавец  ІнтерХом

Євген, добридень! Дякуємо, що поділились враженнями з нами. Раді, що вам сподобався наш сервіс і пристрій - хай служить довго і приносить задоволення) Гарного дня!

• Стас К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Колись у мене був паяльник, тільки не знаю куди подівся, але то давно було...
    Купував сину, разом вибрали набором, зручно що одразу є все) гарний тримач, паяльник гріє))
    Виділимо місце на полиці в кладовці, сподіваємось не загубиться))

• Продавец  ІнтерХом

Стас, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!