- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Garden Number One
Невероятная красота, впервые столкнулась с таким цветком, все сделала по инструкции. Примерно через месяц посадки цветок пустил цветоносец, эффект «ожидания реальность» сами видите.
Щиро дякуємо за відгук!
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Garden Number One
Цибулинка дуже гарна, навіть трохи показала квітонос. Дякую.
Дякуємо за відгук.
- Виктория Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Garden Number One
Гарне цибуління,але чомусь у цьому році ще не цвіла.
- Продавец Garden Number One
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук
Цвітіння гіпеаструма (амариліса) може по-різному проявлятися залежно від багатьох факторів: термінів посадки, періоду спокою, освітлення, температури та умов утримання. У деяких випадках цибулина цвіте вже в перший сезон, в інших — навпаки, може пропустити цвітіння, а інколи рослина цвіте спочатку, а наступного року потребує періоду відновлення.
Підкажіть, будь ласка, чи було все ж цвітіння пізніше? Нам важливо розібратися в ситуації й, за потреби, допомогти вам порадою або знайти оптимальне рішення.
- Инна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Garden Number One
Квітка розпустилась зовсім не така, як на фото
- Недостатки:
- Не відповідає заявленій
- Продавец Garden Number One
Доброго дня. Напишіть нам, будь ласка, щоб ми могли владнали ситуацію.
Очікуємо повідомлення у формі для зв'язку з продавцем.
- Ірина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Garden Number One
Цибулина приїхала в хорошому стані. Вже буде радувати квітами
- Достоинства:
Дякуємо за відгук!
- Виталий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Garden Number One
Доброго дня. Замовляв у даного продавця три різні сорти. Сьогодні отримав цибулини, розчаруванню дружини не було меж. У двох взагалі не має коріння, одна з вирізаною частиною, а інша взагалі гнила. Коли розмовляв з продавцем мене запевнили, що все перевіряють і цибулини високої якості. Не рекомендую даного продавця.
- Достоинства:
- Жодних
- Продавец Garden Number One
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже прикро, що посадковий матеріал був неналежної якості. Наші менеджери вже написали Вам на вайбер, аби розібратися в даній ситуації та знайти варіанти вирішення.