Отзывы покупателей о Луковицы Яскрава Гиппеаструм Amadeus Candy (подарочная упаковка) (58544) (1шт)

Оценка пользователей 3.5/5
  • Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Garden Number One

Невероятная красота, впервые столкнулась с таким цветком, все сделала по инструкции. Примерно через месяц посадки цветок пустил цветоносец, эффект «ожидания реальность» сами видите.

Щиро дякуємо за відгук!

• Ирина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Garden Number One

Цибулинка дуже гарна, навіть трохи показала квітонос. Дякую.

Дякуємо за відгук.

• Виктория Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Garden Number One

Гарне цибуління,але чомусь у цьому році ще не цвіла.

• Продавец  Garden Number One

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук

Цвітіння гіпеаструма (амариліса) може по-різному проявлятися залежно від багатьох факторів: термінів посадки, періоду спокою, освітлення, температури та умов утримання. У деяких випадках цибулина цвіте вже в перший сезон, в інших — навпаки, може пропустити цвітіння, а інколи рослина цвіте спочатку, а наступного року потребує періоду відновлення.
      Підкажіть, будь ласка, чи було все ж цвітіння пізніше? Нам важливо розібратися в ситуації й, за потреби, допомогти вам порадою або знайти оптимальне рішення.

• Инна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Garden Number One

Квітка розпустилась зовсім не така, як на фото

Недостатки:
    Не відповідає заявленій
    • Продавец  Garden Number One

Доброго дня. Напишіть нам, будь ласка, щоб ми могли владнали ситуацію.
      Очікуємо повідомлення у формі для зв'язку з продавцем.

• Ірина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Garden Number One

Цибулина приїхала в хорошому стані. Вже буде радувати квітами

Достоинства:
    Якість

Дякуємо за відгук!

• Виталий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Garden Number One

Доброго дня. Замовляв у даного продавця три різні сорти. Сьогодні отримав цибулини, розчаруванню дружини не було меж. У двох взагалі не має коріння, одна з вирізаною частиною, а інша взагалі гнила. Коли розмовляв з продавцем мене запевнили, що все перевіряють і цибулини високої якості. Не рекомендую даного продавця.

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  Garden Number One

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже прикро, що посадковий матеріал був неналежної якості. Наші менеджери вже написали Вам на вайбер, аби розібратися в даній ситуації та знайти варіанти вирішення.