- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TopDShop
Не працює. Здається, я правильно використовую. Банку тримає, прокручує як треба, але не відкриває. Тільки металеву стружку робить
- Продавец TopDShop
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук. Нам шкода, що у Вас виникли труднощі з використанням ножа.
Звертаємо увагу, що консервний ніж працює за принципом відкривання по борту банки, а не прорізання кришки зверху, як у класичних ножів. За умови неправильного позиціонування ніж може ковзати по металу та залишати стружку, не відкриваючи банку.
Рекомендуємо перевірити, щоб ніж був встановлений саме на край (борт) банки. Якщо ж проблема зберігається — просимо звернутися до нас через форму зворотного зв’язку у замовленні. Ми обов’язково допоможемо розібратися або запропонуємо рішення (обмін чи повернення)
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: TopDShop
Працює добре
- Василь К***Отзыв от покупателя. Продавец: TopDShop
Працює.
- Достоинства:
- Зручний, акуратно відкриває консерви.
- Володимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: TopDShop
Щиро дякую,ніж сподобався
- Станіслав П***Отзыв от покупателя. Продавец: TopDShop
Не ведіться( може такий попався)- але 3 людини так і не змогли відкрити після одного оберта ключем!:(((
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Китай і ще раз Китай і цим все сказано!
- Продавец TopDShop
Доброго дня, Станіславе!
Дякуємо за ваш відгук і вибачаємося за ситуацію, яка склалася. Нам щиро прикро, що консервний ніж не виправдав ваших очікувань.
Ми продаємо цей товар вже тривалий час — понад 100 одиниць, і це перше подібне зауваження. Особисто користуємося цим ножем і можемо підтвердити, що він працює ідеально. Водночас ми розуміємо, що можливий заводський брак, тому завжди готові допомогти.
Якщо ніж дійсно не виконує свою функцію, ми з радістю повернемо кошти або замінимо товар. Інструкцію щодо обміну чи повернення надамо вам в особистих повідомленнях до замовлення.
Дякуємо за розуміння та можливість покращити наш сервіс!
З повагою,
Команда TopDShop
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: TopDShop
Легко и быстро открывает
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: TopDShop
Найкращий. Консервний. Ніж. У. Світі.
Дуже легко відкриває консерви.- Достоинства:
- Конструкція
- Андрій
Користуєтеся? Колеса не заіржавіли?