Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Пресс для чеснока (чеснодавка) с ручкой Kitchenio (черная)

Код :  442291919
Оценка пользователей 4.7/5
  • Артем М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Купив мамі та сестрі на подарунок, всі задоволені

Достоинства:
    Якість
    • Продавец  FlashShop

Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!

• Петро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Нікому не потрібна штука, після другої давки часнику зігнулася

Достоинства:
    не має
    Недостатки:
    неякісний товар
    • Продавец  FlashShop

Доброго дня!
      Дякуємо вам за відгук і приділений час. Нам щиро шкода, що у вас склався такий досвід під час користування товаром.
      Від моменту оформлення замовлення минуло вже понад два місяці, тому, на жаль, строки для обміну чи повернення (14 днів) завершилися.
      Можемо припустити, що під час використання було прикладено надмірне зусилля — іноді це може спричинити деформацію виробу. Цей товар отримав чимало позитивних відгуків від інших покупців і зазвичай добре справляється зі своєю функцією.
      Сподіваємося, що ваші наступні покупки принесуть лише задоволення від використання.

• Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Товар виглядає як на фото.
    Свої функції виконує гарно.
    Легко відмивається.

Достоинства:
    Ціна, простота використання
    • Продавец  FlashShop

Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Тетяна П***

Легко відмивається.

Достоинства:
    Дуже міцний, не деформується.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Тетяно! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Оксана Л***

Супер.Все понравилось)

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Оксана! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Світлана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Швидко зв'язались, гарна якість товару

Достоинства:
    Післяплата
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Світлано! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Світлана! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Ирина Н***

дуже якісний товар

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Ірина! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Кирило І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Могу советовать на кухню любому человеку, легко мыть, и очень проста в применении

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Кирило! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Алла В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Довольна покупкой, удобная в применении, качество супер

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Алла! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Vlad K***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Замовив бабусі, та собі, ми задоволені

Достоинства:
    Не вбирає запах, міцна
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Владислав! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Ольга М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Зручний прес для будь-якої спеції, можна подрібнити овочі, фрукти, варену печінку, яйця, тобто якщо потрібно швиденько приготувати салат, паштет, ріст незамінна

Достоинства:
    Зручно, недорого, миттєво
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Ольга! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Сергей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

Легко дрібнити часник виконує свої функції

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Сергій! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop

При оформленні замовлення Розетка порекомендувала взяти два товари вигідніше. Дякую Розетці за рекомендацію, дуже зручна часникодавилка, розчавлює зубчик у секунду. Доречі часник можна навіть не чистити , при натисканні шкірка лишається,а сам зубець почавлений, що економить час який тепер не доведеться витрачати на очистку

Достоинства:
    Зручна ручка, гостре лезо