Отзывы покупателей о Паяльная станция 8898 2 в 1 с термофеном и паяльником термовоздушная + 3 насадки (AC-8898)

Оценка пользователей 4.55/5
  • Виталий Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDN

Хороший аппарат. Вполне доволен.

• Максим С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDN

Хороша паяльна станція все супер я довольний

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Підставка під паяльник замаленьна а так все добре
  • Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDN

Товаром задоволена, все працює без нарікань

Достоинства:
    Ціна, швидко відправляють
  • Микола Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDN

Хорошая станция, все работает все ок!!!
    Для ремонта телефонов и пк именно то что нужно!!!Рекомендую!!!

Достоинства:
    Цена,компактная,возможность крепить на стену,индикатор температуры с возможностью регулировки!!!
    Недостатки:
    Не обнаружено
  • Марина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDN

Станція відпрацювала 2 місяці і зламалася (не щоденно використовували)

Достоинства:
    Функції виконувала
    Недостатки:
    Швидко вийшла з ладу, можливо брак
  • Сергій Г***

Все дуже добре!
    Якісь, ціна, відвідалність продавця.

• Євген Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDN

Все робе, мені подобається, але паяльник 40w ( а в характеристиці написано 80w)

Достоинства:
    Робе
    Недостатки:
    Зазначені хар-ки не відповідають дійсності.
  • Максим Л***

Достоинства:
    Недостатки:
    Не і не
  • Олег І***

Норм, але фен не тягне.

• Андрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MDN

Сьогодні тільки отримав й через пару годин спробував у ремонті. Якість доволі непогана, все працює майже ідеально.
    АЛЕ на сайті вказано що паяльник 80ВТ й Фен 750ВТ, а по факту маркувавання на самому паяльнику 60ВТ й також в інструкції це теж вказано, Фен 600ВТ.
    На пристрої регулюється температура від 100 до 500 одиниць (думаю, що це градуси Цельсія). Працював паяльником при температурі 350-400°С все добре. Порівняно зі звичайним 35-40 ВТ різниці не замітив. Тож моє враження, що реальних в ньому Ват 50. Нагрівається до робочої температури досить швидко (приблизно 1 хвилину), як й інші паяльники з керамічним нагрівачем, але саму насадку (жало) бажано трішки підточити, приблизно на 2 мм, щоб нагрівач був ближче до накінечника. Стосовно Фена, кнопка збільшення температури працює не дуже, потрібно натискати сильніше хоч вона вже й клацнула. Гріє досить добре, під час заміни ЛЕДів на м'якій стрічці проблем не виникло, дану роботу проводив при температурі в 350°С, а ЛЕД стрічку на алюмінієвій платформій прогріває при 420°С. Тож на Фені реальні ВАТи менші від заявлених. Насадки на фен тримаються щільно, навіть не обов'язково затискати гвитиками, що йдуть в комплекті, при роботі не зпадають.
    Купував семе цю станцію так як в ній є ФЕН й вона коштує досить небагато, а використовувати фен доводиться не часто.

Достоинства:
    Працює за призначенням, низька ціна,
    Недостатки:
    Невірно вказані характеристики в оголошенні, погано працює кнапка збільшення температури фена.
  • виталий Ч***

Зручний, мені сподобалося

Достоинства:
    Все процюе, дуже швидко
    Недостатки:
    Не знайшов.