Отзывы покупателей о Мельница для соли и перца мельница для специй ручная мельница 2 в 1 измельчитель солонка перечница перцемолка Kayfovo CX237

Оценка пользователей 4.85/5
  • AI аналіз відгуків
    40 відгуків:  92% позитивно, 5% нейтрально, 3% негативно
    Більшість клієнтів дуже задоволені млинком для спецій. Відгуки хвалять його якість, зручність у використанні, привабливий вигляд та відмінну роботу механізму. Покупці відмічають відповідність товару опису, легкість користування та гарне помелення спецій. Окремо відзначають приємну ціну і те, що товар підходить як для власного користування, так і для подарунків. Є кілька негативних відгуків, пов’язаних із технічною несправністю окремого виробу, але такі випадки поодинокі.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Петро С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Якісні матеріали, гарний ззовні, 2 відсіки, регулюється ступінь помелу. Загалом - те що треба :)

• Віктор Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товар гідний, але один млинок приїхав розбитий. Можна якось замінити?

• Продавец  Lemeshop

Щиро дякуємо вам за відгук! Віктор, вам вже надали данні для відправки товару і ми вам все обміняємо або повернемо кошти.

• Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Прозорі колби дають змогу бачити, коли спеції закінчуються. Корпус приємний, лежить зручно в руці.

Достоинства:
    регулювання помелу
    • Продавец  Lemeshop

• Ярослав Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дизайн елегантний, на столі виглядає дуже гідно. Механізм помелу працює плавно, регулюється ступінь помелу.

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Матеріали якісні, скло прозоре – видно, скільки спецій залишилося. Дуже задоволена покупкою, рекомендую для дому та подарунка!

• Ігор М***

Хороша якісна річ
    Працює добре
    Відправили бистро

• Ігор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Мельница пришла поврежденная. Перед отправкой товар не проверяется.

Достоинства:
    Нет.
    Недостатки:
    Товар повреждён.
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Весь товар перед відправкою ретельно перевіряється на механічні пошкодження. Скоріше за все, товар пошкодився при транспортуванні. Проблему з вами вже вирішили. Вибачте за незручності.

• Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товар хороший за свої гроші, все працює, добре меле як сіль так і суміш перців!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Млинок хороший, хоча особисто мені трохи тяжко прокручувати (можливо через крупність солі), але чоловіку сподобався. Якраз сіль і перець є в одному млинку, це супер зручно

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Чудовий Млинок для спецій. Перевершив всі очікування.
    Доставка швидка.

• Катерина

Якісний товар!

Достоинства:
    Все сподобалось! Працює відмінно млин!
    • Продавец  Lemeshop

• Геннадій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Другий млинок виявився чудовим. Дружина дуже задоволена.

Достоинства:
    Акційна ціна.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  Lemeshop

• Геннадій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товар прийшов зламаний . Обіцяли повернути кошти, тому замовив вдруге.

• Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Дуже шкода, товар пошкодився при транспортуванні.

• Алина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дуже крутий млинок! Дякую!

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Млинок дуже сподобався, зручний, гарний, меле добре.

• Ян Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Млинок прикольний, для перцю та солі підійшов, ніяких нарікань

• Микита Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Якість на висоті, меле чудово!

• Євген З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Млинок крутий. Якість дуже хороша. Рекомендую.

• Павло Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Якісний млинок, повністю відповідає опису!

• Наталья Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Виглядає естетично. Добре меле.

Достоинства:
    Естетичний
    • Продавец  Lemeshop

• Руслан А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

прислали поламаний млин. 100 раз треба крутити щоб висипалось півложки якогось пилу.. Цим млином замість спортзалу тренуватися можна. Крупний перець горошок зовсім не меле, трохи дрібніший меле, але як муку. Млин на 100% не виконує своїх функцій.

Достоинства:
    весь чат тыльки схвалюють
    Недостатки:
    не меле як потрыбно
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація, зв'яжіться з нами через особисті по замовленню для вирішення проблеми.

• Ирина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Гарно виглядає, ціна хороша, у користування просто

• Данило С***

Дуже класна штука

• Валерій Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все супер! Млин дуже подобається.

• Мар'яна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Млинок придбала на подарунок. Товар якісний, гарно виглядає і ніяких проблем у використанні.

• Анна К***

Млинок зручний, користуюсь

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Зручний млинок, меле спеції відмінно! Механізм якісний.

• Родіон М***

Рекомендую! Хороший млинок!

• Яна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Класний та простий млинок!

• Аліна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Млинок класний! Дуже сподобався.

• Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Купив на подарунок, все чудово. Млинок якісний

• Ірина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все супер! Товар відповідає опису!

• Ангелина Б***

Млинок супер, дуже зручний

• Лілія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Отримала товар. Дуже довольна . Легкий в користуванні.

• Продавец  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!

• Ольга Н***

Добре приладдя для використання

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Тетяна Г***

Добре, оперативно, дякую.

Достоинства:
    Зручна
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  Lemeshop