Отзывы покупателей о Грунт для монстеры минеральный, 5л

• Анна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 5

Монстера після пересадки перестала випускати нові листочки, і коріння загнило, довелося реанімувати.

• Наталія К***

Супер!

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 3

Доволі непоганий, але я очікувала що буде більше мінералів. Па перший погляд нічим від органічного не відрізняється. Навчилася робити грунти сама.

• Продавец  Exotic Plants

Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам приємно, що ви оцінили якість ґрунту. Щодо кількості мінеральних добрив — ми дотримуємося рекомендацій виробника, щоб рівень поживних речовин залишався безпечним та збалансованим для рослин.

Ваше вміння робити ґрунти самостійно — це рівень «профі»! Проте ми завжди раді підстрахувати вас готовими сумішами, коли на це бракуватиме часу. Нехай ваші рослини ростуть міцними та красивими!

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 10

Хочу доповнити свій відгук щодо того що виробник не ставить помітки на етикетках мінеральних ґрунт чи органічний.Зі мною продавець зв'язався, подивився фото мого грунту і уточнив що саме я купила.Мені пояснили що на старих етикетках Треба дивитись по складу, але вже зробили нові етикетки де будуть помітки.Дякую за зворотній зв'язок.

Достоинства:
    Продавець стає зворотній зв'язок якщо щось не так.
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 5

Ще поки не посадила рослину.Виробник,вказуйте будьласка на етикетці який грунт прислали бо є для монстери мінеральний і органічний..то на етикетці немає ніяких поміток взагалі, тож довелось брати але я досі не знаю в який грунт я буду саджати рослину, бо мені потрібен був саме мінеральний.Хоч би галочку яку поставили ! Теж саме на інших грунтах які я замовила і лише на одному була галочка на етикетці.
    По складу я не розбираюсь який то грунт ,має бути помітка .

Достоинства:
    Незнаю поки що мені прислали
    Недостатки:
    Немає поміток який грунт мінеральний чи органічний.
  • Яна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Exotic Plants. Объем: 5

Вже не вперше беру ці грунти, все подобається, рослинки ростуть.

Достоинства:
    Вже готовий субстрат.