- Павло Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Чудовий млинок. Свої функції виконує. Є регулювання помелу.
- Достоинства:
- Просто перевернув і вже працює, ніяких кнопок.
- Недостатки:
- Для себе не знайшов
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Млинком користуюсь постійно, дуже задоволена!
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Ілля М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Стильний та зручний млинок для кухні. Працює від батарейок, достатньо натиснути кнопку
- Достоинства:
- є підсвічування
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Стильний білий дизайн підходить до будь-якої кухні. Рекомендую для щоденного використання. Дякую!
Щиро дякуємо вам за відгук!
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Брали для перцю, дуже задоволені!
- Достоинства:
- Ціна/якість
- Недостатки:
- Поки не знайшли
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Галина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Хороший млинок, сіль подрібнює добре!
- Продавец Lemeshop
- Євген Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Гарно меле сіль та мерець!
- Продавец Lemeshop
- Віталій Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Все супер! Якісний млин для спецій!
- Продавец Lemeshop
- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Млинок сподобався, працює відмінно!
- Продавец Lemeshop
- Роман Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Все працює як слід. Якість товару відмінна!
- Продавец Lemeshop
- Олена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Чудова якість! Виглядає класно.
- Продавец Lemeshop
- Карина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Гарний товар, якісний. Швидка доставка
- Продавец Lemeshop
- Ірина Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Доброго дня , куди вставляти батарейки, все монолітно закрито, немає ніякого віконечка, це жах.
- Достоинства:
- Поки ніяких, надіюсь це брак, ніякої інструкції
- Недостатки:
- Надіюсь це брак, допоможіть розібратись або повернути
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за відгук. Щоб вставити батарейки, потрібно розкрутити кришку — вона монолітна і не має віконечка для прямого доступу. Для цього переверніть млин і відкрутіть кришку, після чого вставте батарейки. Після цього пристрій можна перевернути у робоче положення — він почне світитися і працювати, оскільки всередині розташований датчик. Якщо у вас виникнуть додаткові питання або труднощі, будь ласка, звертайтеся, ми завжди раді допомогти!
- Ірина Я***
Дякую, розібралася, беру слова назад, млин працює.....
- Євгенія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Якісний млин! Ціна супер!
- Продавец Lemeshop
- Леонид М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Товар працює як зазначено в описі, нарікань немає, все добре
- Продавец Lemeshop
- Євген П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Спасибі, млин дуже класний
- Продавец Lemeshop
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Гарний млинок. Мені теж все подобається.
- Продавец Lemeshop
- Алина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Прекрасний товар і робить своє діло на відмінно!
- Продавец Lemeshop
- Христина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Підсвітка працює, перець та інші спеції млинок меле відмінно
- Продавец Lemeshop
- Діана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Подрібнювач крутий, дуже подобається
- Продавец Lemeshop
- Марія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Перестала працювати після місяця використання (міняли батарейки і тд, нічого не допомогло).
- Достоинства:
- Коли працювала, супер
- Недостатки:
- Перестала працювати за місяць:(
- Продавец Lemeshop
Добрий день, на цей товар гарантія 3 місяці, зверніться до нас в особисті для вирішення ситуації
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Хороший млин, мені дуже подобається. Меле чудово!
- Продавец Lemeshop
- Виктория М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Млин якісно зроблений, нічого не скрипить і не люфтить. Працює без нарікань, спеції перемелює дрібно й рівномірно.
- Продавец Lemeshop
- Катерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Суперский млин!Буду купувати ще!
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Продавец Lemeshop
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Ужасный товар, едва проработал несколько дней. Отправил назад , так меня обвинили что я не так отправил, и она не так ехала и испортилась в дороге. Так чего они ее приняли на новой почте???. Еще и общались потом в грубой форме. Одним словом продавец мошенники и хамы.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Никогда у них не покупайте!
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за ваш відгук, хоча він і викликає подив. Нагадаємо, що при першому зверненні з технічним питанням ми повністю пішли вам назустріч — без зайвих перевірок замінили товар на кращий та дорожчий варіант. Ви отримали новий товар, залишились задоволені та навіть зробили повторне замовлення. Запис розмови з вами є за 29.01.25. Жодних скарг від вас більше не надходило. Через кілька місяців з’являється цей відгук, де ви звинувачуєте нас у шахрайстві, не надаючи жодних фактів. Хочемо підкреслити: усі дії з нашого боку були коректними, заміну ми зробили чесно й відкрито, а транспортна відповідальність за зворотну доставку лягає на клієнта згідно з правилами перевізника. Ми завжди відкриті до діалогу та вирішення питань по суті, але вважаємо, що образливі формулювання та маніпулятивні твердження не мають нічого спільного з конструктивною критикою.
- Дмитрий Д***
У меня тоже осталась переписка с вами и вид товара перед отправкой, почему пошкодженний товар ві забрали с новой почті? Віложить скрині переписки? А не отвечал все ждал, что у кого то совесть проснется....
- Продавец Lemeshop
Дмитро, ми відкриті до діалогу та хочемо розібратися в ситуації й допомогти вам. Будь ласка, напишіть нам у переписку по замовленню та надайте детальну інформацію — ми обов’язково її розглянемо і надамо вам рішення якнайшвидше.
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Белый
Гарний прилад, доставка вчасно.
- Продавец Lemeshop
- Рябченко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Чудо техніки, ще і за таку ціну.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Які можуть бути недоліки за 4 сотні?
- Продавец Lemeshop
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Швидка доставка. Працює добре
- Продавец Lemeshop
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Не долго мельница играла...
Прослужила чуть больше месяца.
Первая проблема - постоянно окислялся один контакт, приходилось чистить, чтобы заработала.
Ну и вторая проблема - опять проблема с контактом была, но и ещё в добавок начала еле еле крутить без нагрузки.
Как будто что-то мешало двигателю работать нормально.
Пытался разобрать, но там я даже не знаю кто придумал систему завинчивания мельницы. В общем на вид не плохая, но в использовании на долго не хватило- Недостатки:
- Выше перечисленные
- Продавец Lemeshop
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук і шкода, що виникли такі труднощі з роботою млинка. Щоб краще розібратись у ситуації та допомогти Вам, підкажіть, будь ласка: чи використовували Ви млинок відповідно до інструкції? І що саме Ви мололи — сіль, перець, спеції, можливо, щось інше? Ця інформація допоможе нам точніше оцінити причину несправності та запропонувати рішення. Заздалегідь вдячні за відповідь і будемо раді допомогти!
- Виталий К***
Молол смесь перца, для этого и нужна была мельница.
Что значит по инструкции?
Вставил батарейки, засыпал перец и вперёд.
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Хороша ціна, млинок працює як треба
- Продавец Lemeshop
- Мілана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Чудово! Подрібнює відмінно!
- Продавец Lemeshop
- Сава Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Млинок подобається, дякую.
- Достоинства:
- якісний товар
- Продавец Lemeshop
- Світлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
хороший млинок, якістю задоволена!
- Продавец Lemeshop
- Арсений Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Хороший, зручний млинок. Використовуємо для солі, чудово меле!
- Продавец Lemeshop
Немного слабый для *смеси перцев*, бывает такое, что практически останавливается. Но всё же справляется)
Другое пока не пробовал.
А вообще вещь классная.
Ещё удивила функция, при которой переворачиваешь мельницу и она начинает автоматически работать.- Достоинства:
- Советую!
- Продавец Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Хороший товар, хороший продавец.