Отзывы покупателей о Скалка для теста деревянная качалка смарт скалка для теста с кольцами для регулировки толщины профессиональная кондитерская каталка 44 см Kayfovo SD - 12

• Олег Л***

Норм.

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товар прийшов швидко. Скалка гарної якості. Рекомендую.

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Швидко прийшла, дуже сподобалось!

Достоинства:
    Зручна
    • Продавец  Lemeshop

• Светлана Ч***

Товар соответствует описанию
    Быстро доставили

Достоинства:
    Удобно
    Недостатки:

• Таня О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Неймовірна качалка, гарної якості. Гладенька, тісто розкачує гарно, зручно тримати в руках. Не забудьте перед використанням обробити олією, як вказується в інструкції. Надіюсь прослужить довго. Дякую

Достоинства:
    Гарна якість, гладенька.
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Юлія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Скалка чудової якості! Дуже сподобалась, користуюсь із задоволенням)

• Продавец  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Євгенія Ш***

Дуже гарна качалка.

• Уляна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все ок. Дуже зручна качалка.

• Лілія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Відмінна якість товару. Хороший сервіс.

• Надія К***

Чудова скалка. Рекомендую!

• Едуард В***

Нормальна скалка. Добре розкочує тісто. 10/10

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Шикарна скалка. Гладенька поверхня, зручна, все супер! Рекомендую!