- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Рекомендую товар!
- Продавец Lemeshop
Щиро дякуємо вам за відгук!
- Антоніна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Чудові ножі (обожнюю гостру заточку), зручні дощечки та продумана конструкція.
- Достоинства:
- Майже все подобається
- Недостатки:
- Американська розетка; кольори відрізняється від тих, що на сайті
- Продавец Lemeshop
- Едуард З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Американська вилка в товарі - не попередили про то що товар не для нашого ринку. Відсутня інструкція користувача в коробці. Брав товар в подарунок - чек кинули в запаковану коробку.... короче так собі, сервіс може бути кращим. Було б гарно, якби перехідник був у комплекті - тоді питань не було б. По роботі - дуже довго сушить, хоча реально за 10хв все сухе і гаряче.
Товар наче хороший, ножі добрі, дошки теж якісні.
Сюрпризи не дозволяють ставити 5 зірочок. Але бажаю успіхів і гарних клієнтів. Дякую за товар.- Достоинства:
- сушарка сушить, дезинфектор працює, гарні дошки, добрі ножі
- Недостатки:
- Американська вилка, Відсутня інструкція користувача, таймер сушарки і дезинфектора дуже довгий (60 хв)
- Стас Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Дуже зручно та якісно. Товар відповідає характеристиці.
- Продавец Lemeshop
- Софія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Рекомендую товар!
- Каріна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop
Гарний та якісний набір. Ножі чудові!