- Ольга Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Млин просто чудовий! Дуже гарний дизайн, зручно що в одному млинку і сіль і перець! Гарно меле, можна регулювати фракцію помелу. Дуже зручний.
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Непогано було б аби були кришечки, але я ставлю на підставку, тож не принципово
- Продавец Lemeshop
- NikaОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Якісний товар. Зручно користуватися.
- Достоинства:
- Меле добре
- Продавец Lemeshop
- Ирина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Все добре, але не помітила що не має кришок, коли ставити залишає частину перцю та солі
- Достоинства:
- Гарно працює
- Недостатки:
- Не має кришок
- Продавец Lemeshop
- Анастасия Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Чудова річ. Рівномірно меле, проблем не виникало
- Продавец Lemeshop
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Зручний хороший млинок, для солі те що треба
- Продавец Lemeshop
- Кирилл Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Хороший товар, якість подобається, меле нормально, виглядає відмінно!
- Продавец Lemeshop
- Поліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Рекомендую! Гарний та якісний товар!
- Продавец Lemeshop
- Христина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Млинок справний, механізм надійний!
- Продавец Lemeshop
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Сільничка якісна, добре працює
- Продавец Lemeshop
- Елена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Красный
Очень понравился, рекомендую.
- Достоинства:
- Прочный. Помол равномерно мелкий. Отличная вещь. Удобный, вместительный.
- Недостатки:
- Нет совсем.
- Продавец Lemeshop
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Красный
Дякую за якісний товар та швидку доставку)
- Достоинства:
- Красивий та якісний
- Продавец Lemeshop
- Владимир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Красный
Працює чудово, без нарікань
- Продавец Lemeshop
- игорь в***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Красный
Г***о - г****м !!!! На 3 день один з млинків зламався !!! Конструкція ще та ЧАЙНА !!! НЕ РЕКОМЕНДУЮ !!!
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Пластик на пластмасі
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за відгук. Нам щиро прикро, що одна з секцій млина зламалася на третій день, але хочемо зазначити: корпус виготовлений зі скла й міцного ABS-пластику, які не тріскаються самі по собі без зовнішнього впливу. За правильної експлуатації — без сильного стискання, ударів або спроб перемолоти щось тверде чи вологе — обидві секції працюють довго та надійно. Цей товар користується попитом, і більшість покупців задоволені. Якщо у вашому випадку дійсно був заводський брак — ми завжди відкриті до вирішення ситуації, можна звернутися для обміну чи повернення. Іншим клієнтам радимо звертати увагу на правила використання — тоді млин служить довго й без проблем.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Красный
Свою функцію виконує чудово. Ціна-якість.
- Достоинства:
- Хороший млинок за таку ціну
- Продавец Lemeshop
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Красный
Млин чудовий, доставка швидка, користуюсь із задоволенням
- Продавец Lemeshop
- Тамара К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Красный
Дуже дякую вам за таку чудову річ. Все супер. Усім раджу, млинок супер! Доставка швидка, і ціна дуже хороша.
- Продавец Lemeshop
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Красный
Надійшло своєчасно, відповідає опису. Користуюсь із задоволенням другий тиждень.
- Достоинства:
- Має два млина
- Продавец Lemeshop
- Марія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Красный
Зламався дуже швидко.Не рекомендую
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не якісний
- Продавец Lemeshop
Дякуємо за Ваш відгук. Нам щиро прикро, що ручний млин 2в1 не виправдав Ваших очікувань і швидко вийшов з ладу. Ми розуміємо Ваше розчарування, адже надійність та якість — це те, чого справедливо очікує кожен покупець. На жаль, якщо термін гарантії вже минув, офіційно замінити товар неможливо, але ми все одно готові запропонувати Вам знижку на наступну покупку або допомогти підібрати більш надійну модель. Ваші зауваження вже передані постачальнику для перевірки якості цієї серії. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — це важливо не лише для нас, а й для інших покупців.
- Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Прикольна річ! Дуже зручно та практично!
- Продавец Lemeshop
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Купила сестрі у подарунок. Все працює ідеально!
- Продавец Lemeshop
- Михайло Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Задоволений покупкою! Хороший млинок!
- Продавец Lemeshop
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Добре подрібнює
- Продавец Lemeshop
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
ідеальний млинок для перцю! рекомендую
- Продавец Lemeshop
- Константин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Чудовий гаджет. Дякую!
- Достоинства:
- 2 в 1. Легкий у використані.
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец Lemeshop
Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!
- Геннадий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Красный
Все добре
- Достоинства:
- Відповідно опису
- Продавец Lemeshop
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Зручний у помолі, але нема кришечок і тому потребує якоїсь ємності щоб поставити на столешню. Дуже великий, тому підходить для використання кухарем. На обідній стіл треба щось значно менше і з кришкою, або одинарний
- Продавец Lemeshop
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Відмінний пристрій для подрібнення спецій та солі. Рекомендую.
- Достоинства:
- Легкий та простий в користуванні. Міцний корпус. Містить в собі дві чаші для спецій.
- Продавец Lemeshop
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Красный
За свою цену весьма хорош,быстро отправили и хорошо упаковали
- Продавец Lemeshop
- Вячеслав И***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Красный
Товар відповідає качеству дрібний помол, дуже бистро та якісна доставка
- Достоинства:
- Помол
- Недостатки:
- Упаковка
- Продавец Lemeshop
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Красный
Млинок сподобався, працює гарно, сподіваюся, що це надовго
- Достоинства:
- Красивий
- Недостатки:
- Поки не проявилися
- Продавец Lemeshop
- Зіновій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Красный
Чудовий млинок.
- Достоинства:
- Подрібнює добре,двосторонній.
- Продавец Lemeshop
- Лахно Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Красный
З задоволенням рекомендую цей млинок. В мене вже є досвід покупок млинків .Цей наразі - найкращій .
Користуюсь тільки місяць. Ссподівась що млинок і надалі буде добре робити.
Дякую продавцю. Замовлення надійшло вчасно.- Достоинства:
- Добре меле . Симпатичний , зручний.
- Недостатки:
- Нема.
- Продавец Lemeshop
- Вита Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Красный
Дуже сподобалось і ціна і якість. Добре подрібнюе і сіль і перець.
Швидко доставили.- Достоинства:
- Можна регулювати дрібноту помелу.
- Продавец Lemeshop
- Гвоздь А***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Красный
Очень удачно оказалось купил. Случайно . Удобный. Двусторонний. Прислали быстро. Довольны покупкой.
- Достоинства:
- Двусторонний. Симпатичный.
- Продавец Lemeshop
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Красный
Рекомендую.
- Достоинства:
- Млинок хороший. Рекомендую.
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец Lemeshop
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Количество предметов в наборе: 1. Цвет: Черный
Зручно та гарно. Як я люблю.
Рекомендую. Розумна ціна!- Продавец Lemeshop
Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.