Сток. Розпродаж залишків до −60%

Отзывы покупателей о Крышка для сковородки кастрюли кухонной посуды универсальная силиконовая герметичная гибкая с ручками для пикника набор комплект крышек 3шт

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Відмінний набір "розумних" кришок. Підходять на каструлі різного діаметра. Абсолютно немає стороннього запаху - це тішить, боялася, що силікон "пахнутиме". Господиням – дуже раджу.

Олено, вітаємо)

Ваші позитивні відгуки — справжній подарунок для нас! Дякуємо за підтримку. Нехай покупки у нас завжди приносять радість!

• Ірина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Чудові кришки. Навіть у духовці пройшли випробування)) Замовила другий набір – для подружки. Рекомендую цей товар

Ірина, вітаємо)

Вдячні за ваш час і позитивний відгук. Ваші добрі слова підтверджують, що наші зусилля не є марними)

• Костянтин Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Крышки супер, уже во всю используются!

• Продавец  ТехНестШоп

Костянтин, добридень! Дякуємо вам за теплий відгук. Дуже приємно, коли річ, що придбали у нас, приносить радість. Сподіваємося бачити вас серед наших постійних покупців. Дякуємо, що обрали наш магазин:)

• Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Кришки ідеально підійшли до моїх каструль! Задоволена покупкою)

Вітаємо)

Велике дякую за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобалося)

• Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Все доставлено вчасно, чудово запаковано. Кришки силіконові, якість на висоті!

Дмитро, вітаємо)

Дякуємо за такі теплі слова! Ваші компліменти – найкраща нагорода для нашої команди. Сподіваємося, що ваші покупки і надалі будуть тільки приємними!

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Гарні кришки. Нам підійшли усі! І на каструлі та на сковорідку. Все прилягає щільно, жодних запахів. Зручні, легко миються.

• Продавец  ТехНестШоп

Вікторія, вітаємо! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам подобається користуватись. Дякуємо, що вибрали наш магазин:) Гарного дня!

• Світлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Хорошие крышки. Главное - нет никаких посторонних запахов от силикона.

• Продавец  ТехНестШоп

Світлана, доброго дня! Дякуємо за відгук, для нас важливо знати вашу думку. Бажаємо приємного користування і гарного настрою)

• Оксана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ТехНестШоп

Кришки чудові – ідеально, щільно закривають каструлі. Підходять для розігріву в мікрохвильовій печі. Зручно, що є бічні ручки. Мені дуже сподобалися.

Доброго дня)
      Ваш відгук дуже важливий для нас. Дякуємо за те, що знайшли час поділитися своїм досвідом. Якщо є щось, що ми можемо зробити краще, будь ласка, дайте нам знати!