- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 1000
Дизайн классный. Прослужил 2 недели.
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- В момент вытаскивания спрессованной заварки, чуть сильнее нажали на стенку Трещины и разочарование.
Добрий день, Анастасіє!
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що френч-прес зламався після короткого використання. Хочемо зазначити, що у даному випадку проблема не є винайдена виробником, а може бути результатом надмірного тиску під час використання. Рекомендуємо знову придбати цей френч-прес, дотримуючись обережності при витягуванні заварки, щоб уникнути подібних ситуацій.
Бажаємо вам гарного дня!
- Логвинова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 350
Чудовий! Стильний! Раджу до покупки. Маленький на дві чашки!
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
Олено, дякуємо за ваш вибір.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 350
Вже другий розбився.
Перший прослужив близько року.
Другого вистачило на 2,5 місяця.
Мабуть, треба шукати міцнішу альтернативу.- Достоинства:
- Гарний дизайн, зручний
- Недостатки:
- Швидко б'ється
Євген, дякуємо за ваш відгук та досвід використання нашого френч-преса.
Боросилікатне скло, яке використовується в наших френч-пресах, відоме своєю високою стійкістю до високих температур та здатністю зберігати смак і аромат напою. Однак воно може бути досить делікатним і не витримує падіння або удари об тверду поверхню.
Якщо вам потрібен продукт із підвищеною міцністю та здатністю витримувати фізичні впливи, розгляньте альтернативи, такі як френч-преси із нержавіючої сталі або інших міцних матеріалів. Це допоможе вам отримати більше задоволення від продукту і забезпечить більш тривалу службу.
- Євген М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 350
Гарний дизайн. Компактний. Не для кави: сітка-фільтр пропускає багато мілкої фракції. Верхня кришка з фрагментом фільтруючої ришітки взагалі ні як не фіксується на центральному стрижні, тому перед наливанням кожен раз треба вручну "прицілювати" пластиковий наливальний отвір зі скляним наливальним носиком інакше неправильно потече в чашку. Основні порціонні мітки на склі колби на 150, 225 та 300 мл доволі зручні, в противагу іншим френчпресам, де взагалі немає ні яких міток.
- Достоинства:
- Достатньо якісна річ. Компактний. Мітки порцій на корпусі.
- Недостатки:
- Верхня кришка дуже легко обертається навколо вісі. Кава погано фільтрується.
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 600
Дякуємо)
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 350
Швидко потріскався
Наталія, дякуємо за відгук.
Підкажіть детальніше, за яких умов потріскався Френч-Прес?
Для збереження цілісності преса, ми рекомендуємо промивати колбу теплою водою перед заливанням окропу та уникати механічних пошкоджень. Все це допоможе зберегти цілісність колби на довгі роки)
- Лариса Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 350
Рекомендую!
- Достоинства:
- Качество,цена!
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 1000
Якісний френч - прес, вже місяць користуємося нарікань ніяких немає!
- Достоинства:
- Krauff - чудовий німецький бренд, сміливо рекомендую для чаювання вашої родини!
Дякую Вам за відгук. Користуйтеся із задоволенням.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 1000
Френч-прес дуже гарний, сітєчко прилігає до колби плотно, тому можна в каву зробити і чай. Але майже одразу тріснув носик на колбі, а можливо вже так і було при купівлі, а ми не помітили
- Достоинства:
- Обєєм, щільна сіточка
- Недостатки:
- Тріснув носик на колбі
- Анатолій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 1000
Дуже якісний і гарний френч. Вживу виглядає ще крутіше ніж на фото. За таку ціну - найкращий.
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 1000
рекомендую
- Достоинства:
- зручний, наявність металу
Богдан, добрий день!
Дякуємо, що обираєте бренд Krauff! Готуйте із задоволенням!
- ЛідіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 1000
Класичний, якіть гарна, приємний на дотик, заварку не пропускає
- Достоинства:
- Такий як і має бути)
Лідія, добрий день!
Дякуємо, що обираєте бренд Krauff!
- Ніна Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 350
Зручний розмір, якраз на один раз чай попити. Дуже якісно зроблено. Виглядає чудово. Ціна відмінна.
Ніно, дякуємо за ваш вибір.
- Оксана Е***Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Объем: 1000
Класичний френч-прес, прекрасний за свої гроші. Об'єм 1 літр, чаїнки не пропускає, ручка норм. Легко миється. Рекомендую!
- Достоинства:
- Стильний дизайн
- Олександр
Підкажіть будь ласка, сітка дрібна? Хочу для заварювання кави взяти.