- Євгенія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Вес: 500
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Вес: 500
Звертаюся до продавця: якщо ви продаєте продукт як готовий до вживання, то контролюйте якість товару! Другий раз з моменту покупки вживаю ваше насіння чіа і обидва рази на зубах хруст піску! Дослідивши що це, я виявив що серед насіння повно дрібного каміння чорного кольору (ні, я не переплутав з насінням, це точно маленькі камінці). Ви жартуєте? Чи у вас весь товар такої якості? Що за контроль взагалі? Повертайте гроші і забирайте назад цей треш!
- Достоинства:
- Вартість, але повністю нівелюється якістю
- Недостатки:
- Каміння серед насіння! Можна зіпсувати емаль на зубах і наїстися каміння!
- Продавец Avocados & Coconuts
Доброго дня, дякуємо за зворотній зв'язок, нам дуже шкода, що у вас виникли сумніви щодо нашої продукції, адже безпека та якість для нас дуже важлива. Ми провели перевірку усіх наявних партій насіння чіа та жодних домішок у вигляді піску чи каміння виявлено не було. В одній із партій ми дійсно помітили невеликі темні утворення — після перевірки виявилося, що це просто спресоване насіння чіа, яке легко розжовується і не має твердої структури. Однак ми цінуємо наших клієнтів і несемо відповідальність за товар, тому готові повернути вам кошти і прийняти товар назад для детальної експертизи саме вашої упаковки. Дякуємо за розуміння.
- Вікторія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Вес: 500
Насіння хорошої якості, чисте. Доставка, упаковка на вищому рівні. Дуже приємна ціна по акції. Взяла відразу 2 кг, бо снідаємо чіа усією сімʼєю
- Достоинства:
- Ціна-якість
- Олексій Б***
Доброго дня. Скажіть, будь ласка, у вас не було піску та дрібних камінців серед насіння? Бо чи ледве зуби не зламали, коли вживали. Такого брудного чіа ще ніколи не купляли, як тут
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Вес: 1000
Дякую!
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Вес: 500
Гарна якість. Чисте. Хороша ціна.
- Достоинства:
- Відповідає опису. Якісний товар. Зручне пакування. Хороша ціна
- Василь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Вес: 1000
Все супер
- Наливайко А***Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Вес: 500
міцне пакування, гарна якість
- Валерія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Вес: 250
Замовлення прийшло швидко. Насіння чіа хорошої якості, чисте, свіже, без запаху. Упаковано гарно, все відповідає опису. Продавця рекомендую.
- Достоинства:
- Насіння чисте
- Продавец Avocados & Coconuts
Дякуємо за відгук, раді, що все сподобалося!
- Наталія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Вес: 500
Замовляю не вперше . Задоволена товаром
- Недостатки:
- Не виявила
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Вес: 500
Дякую, смачно та корисно,швидка доставка
- Анастасія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Вес: 500
Товар якісний, гарно запакований. Але мені не підійшов(
- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Недостатки:
- Треба враховувати переносимість.
- Иван П***Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Вес: 500
Класний продукт!
- Достоинства:
- Чудова якість!
- Вікторія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Вес: 500
Відмінно
- Марта С***Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Вес: 250
Насіння чіа від ТМ GreenFood - просто чудовий продукт. Насіння саме від цього виробника приємно вразило співвідношенням ціни та якості: чисте, без сторонніх домішок, гарно набухає, що свідчить про високу якість.
Насіння чіа уже давно в моєму раціоні: використовую для приготування пудингів, додаю до йогуртів, вівсянки та салатів. Після вживання чіа відчуваєш себе більш бадьоро та легко і при цьому ситим. Тому сміло рекомендую насіння саме від цього виробника, завжди якісно, швидко та клієнтоорієнтовано)- Достоинства:
- Якісне, чисте, зручна упаковка, приємна ціна
- Бєлозерцева Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Вес: 500
Вже 3 день використовую,і відчуваю покращення.Продавець вчасно відправив,насіння сухе,чисте.Жалко, що немає доставки Розетка(
- Достоинства:
- Чистеньке
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Вес: 1000
Насіння гарної якості, доставка швидка, рекомендую продавця.
- Константин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Вес: 1000
Насіння брудне