- Любов О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Свои функции выполняет неплохо
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Мені дуже сподобався даний девайс. Терка з двох боків має якраз ті розміри, як я використовую найбільше в процесі готування. Тай ще в два напрями. А контейнер - супер ! Положила терку натерла , витягнула, висипала... одним словом рекомендую!
- Достоинства:
- Потрібна річ для тих, хто готує!
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Сама форма зручна, контейнер не впритул до тертушки, коли вертикально ставиш на полицю випада, якість леза не перевіряла бо купувала не собі.
- Достоинства:
- Зручна форма, наявністт контейнеру
- Недостатки:
- Слабкувато тримається контейнер.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Дуже гарна тертушка. Зручна.Міцна. Гарний продавець .
- Достоинства:
- Не очікуваний гарний подарунок)
- Продавец FlashShop
Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Для кухни незаменимая вещь.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Гарний магазин і гарний товар
- Продавец FlashShop
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!
- Білоус І***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Товар сподобався, магазин теж
- Ірина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Контейнер додає мобільності використання. Міцний прозорий пластик.
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
Терка дуже сподобалась в використані. Магазин швидко відправив,спілкування з менеджером приємне,взагалі рекомендую
- Достоинства:
- Дуже зручно з контейнером
- Продавец FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop
По такой цене (166гр.) это супер.
И продавец приятный.- Достоинства:
- Цена (акцианная)
- Недостатки:
- Не заметил.
- Продавец FlashShop
"Добрий день,Олександр! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!"