Отзывы покупателей о Кава мелена Ambassador Strong вакуумний пакет 225 г

Оценка пользователей 4.29/5
  • Діана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Міцна, смачна кава для тих хто цінує якість за адекватні гроші!

• Представник п***

Доброго дня! Щиро дякуємо, що обрали каву Ambassador! Ваша висока оцінка надихає нас продовжувати створювати якісний продукт для справжніх поціновувачів кави. Насолоджуйтеся насиченим смаком та багатим ароматом кожної чашки! Будемо раді бачити вас знову.

• Іванна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450

Гарна ціна і смачна кава.

• Тетяна С***

Кава не сподобалась

• Представник п***

Доброго дня! Нам прикро, що кава не виправдала ваших очікувань. Продукція Ambassador проходить контроль якості та відповідає встановленим стандартам, однак смакове сприйняття кави може відрізнятися індивідуально, особливо залежно від способу приготування. У Ambassador представлено різні лінійки кави, і кожна з них має свої унікальні смакові особливості. Запрошуємо вас спробувати інші наші варіанти – можливо, серед них знайдеться той, що якнайкраще відповідатиме вашим вподобанням. Дякуємо за вашу думку!

• Тетяна А***

Хороша кава

• Представник п***

Доброго дня! Дякуємо, що обрали каву Ambassador! Нам приємно, що вам сподобався її смак і аромат. Ми прагнемо вдосконалювати наші продукти, щоб ваші кавові перерви ставали ще приємнішими. Сподіваємося, що наступного разу зможемо отримати від вас 5 зірочок!

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
    • Общее впечатление

• Аромат

Кава сподобалася, купую не вперше.

Недостатки:
    Немає.
    • Вкус

Сложный

• Елена Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
    • Общее впечатление

• Аромат

ця кава (з червоною кружкою на етикетці) жахлива, запах горілої перепаленої кави при готуванні еспресо в турці.

• Представник п***

Доброго дня! Нам дуже шкода, що кава Ambassador не залишила у вас позитивних вражень. Ми завжди прагнемо вдосконалювати нашу продукцію, щоб відповідати вашим очікуванням. Якщо яскраво виражена гірчинка чи темне обсмаження зерен не відповідають Вашим очікуванням, щодо профілю смаку кави, можливо, вам варто звернути увагу на м’якші або середньо обсмажені варіанти в нашому асортименті. У Ambassador представлено різні лінійки кави, і кожна з них має свої унікальні смакові особливості. Запрошуємо вас спробувати інші наші варіанти – можливо, серед них знайдеться той, що якнайкраще відповідатиме вашим вподобанням. Дякуємо за вашу думку!

• Євгенія Б***

Смачна кава

• Таїсія М***

Годами употребляю кубаж сортов -50/50
    На мой вкус здесь хороший процент цикория цикория

Достоинства:
    Сьедобно
    Недостатки:
    Для любителя
    • Представник п***

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями! Ми прагнемо створювати збалансовані бленди, які відповідають уподобанням наших клієнтів. Якщо смак виявився надто насиченим або не зовсім таким, як ви очікували, можливо, вам підійде інша лінійка Ambassador з відмінним профілем смаку. Дякуємо, що залишили відгук!

• Леонид П***

Сподобалась.

• Євгеній Б***

Вері найс))

• І.Ш
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450

Найсмачніша кава для нашої сім'ї

Достоинства:
    Смачнюща
    Недостатки:
    Дорога
    • Представник п***

• Станислав С***

Ок

Достоинства:
    Ок
    Недостатки:
    Нету
    • Представник п***

• Ольга Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Пан_Зерно. Общий вес: 225

Кофе рекомендую

• Любовь Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450

Смачна кава, середньої міцності, бистро розчиняється. Рекомендую.

Достоинства:
    Бистро розчиняється.
    Недостатки:
    Немає.
    • Представник п***

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Замовила каву в розетці. Всередині червʼяки. Що далі робити? Не хочеться витрачати ще й час, окрім грошей!

Недостатки:
    ЧЕРВʼЯКИ!!!

Доброго дня,

Дякуємо за ваш відгук.
      Компанія Strauss відповідально ставиться до виробничних процесів, тому разом з виробницвом буде проведено внутрішнє розслідування даного питання
      Зверніть увагу, в процесі виоготвлення кави, зерна піддаються термічній обробці, що унеможливлює наявність живих істот всередині пакування.
      Підкажіть, будь ласка, Ви звернули увагу на цілісність пакування при отриманні?
      Також зверніть увагу на місце де ви зберігаєте каву, можливо його слід перевірити на предмет наявності зазначених вами "червяків".

• Марина

я в шоке...

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
    • Общее впечатление

• Аромат

Окремо дякую за швидку доставку

Достоинства:
    Чудовий смак, дуже приємна ціна
    Недостатки:
    Не виявив
    • Вкус

Богатый

• Павло
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Мені норм для запарювання та в гейзерній

Достоинства:
    Дешево по акції, сердито
    • Представник п***

• Оксана В***

Кава смачна.Міцна.Яскравий смак.

• Олексій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Найкращий смак у серії виробника (суб'єктивна думка)

Достоинства:
    Насичений смак, за свої кошти чудовий варіант
    • Представник п***

• Савченко А***

Гарна кава

• Сергій Д***
  • Лариса Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450

Кава дуже мені подобається.

Достоинства:
    Сбалансований смак.
    Недостатки:
    Немає.
  • Ольга Б***

Досить місна, насичений смак

Достоинства:
    Смачна
  • Валерія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
    • Общее впечатление

• Аромат

Гарна кава в своїй ціновій категорії. І вона дійсно міцніша за інши різновиди цієї марки. Мні сподобалась. А враховуючи акційну ціну, так просто чудова покупка

Достоинства:
    Ціна, приємний смак
    Недостатки:
    не виявила
    • Вкус

Сложный

• Ирина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
    • Общее впечатление

• Аромат

Як подарунок, актуально. Симпатичний дизайн.

Достоинства:
    Приємний запах та гарна якість. Як подарунок, актуально.

Богатый

• Юлія М***

Найсмачніша кава

• Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Я люблю кофе міцний та гіркий. Цей вид мені сподобався. В міру всього того що я хотіла. Суміш арабіки та робусти. Смакую вже не один рік. Подобається

Достоинства:
    Складний смак, в міру гіркий та міцний.
    Недостатки:
    За кілька років не знайшла
  • Александр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450

Отличный кофе, вкус, крепость. Покупаю регулярно.

• Микола
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
    • Общее впечатление

• Аромат

Я і не очікував чогось занадто. Кава не відповідає заявленим характеристикам. Смаження середнє, кольору не темного. Просто кава. Більше таку точно не куплю.

Достоинства:
    Ніякої
    Недостатки:
    Ця кава зовсім не темна, смаження середнє.
    • Вкус

Простой

• Представник п***

Дякуємо вам за ваш відгук стосовно нашої кави.
      Ми приносимо свої вибачення, що ви не були повністю задоволені її смаком та ароматом. Ми цінуємо вашу думку і беремо її до уваги, оскільки ваше задоволення є нашим пріоритетом.

Ми розуміємо, що смак кави є суб'єктивним відчуттям, і він може різнитися. Однак, ми завжди намагаємося забезпечити високу якість наших продуктів.

Якщо вас не задовольнила кава Ambassador Strong за смаковими властивостями, можливо вам сподобається більш делікатний смак, рекомендуємо звернути вашу увагу на лінійку Ambassador Dark Roast.

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
    • Общее впечатление

• Аромат

Мені кава подобається, давно купляю, іноді звичайно купляю інші марки, але і цю каву теж із задоволенням п'ю

Достоинства:
    Смачна кава

Гармоничный

• Са А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 450
    • Общее впечатление

• Аромат

4 из 5

Достоинства:
    цена
  • Світлана Г***

Шикарна кава

• Елена Б***

Дуже подобається

• Аркадий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225
    • Общее впечатление

• Аромат

Можна , якщо немає на полиці інших марок кофе. Амбасадор не раджу. Але це мій варіант відповіді.У когось свій погляд.

Достоинства:
    Це єдиний сорт кофе цієї марки який можна купувати. Всі інші сорти дуже слабкі за всіма показниками.
    Недостатки:
    Між 3 та 4 бали загалом.. Є багато сортів інших брендів набагато якісніших за Амбасадор. Не рекоменду. цю марку взагалі. Але це мій смак. Поважаю у кого інший.
    • Вкус

Простой

• Покупець

Добра кава.

• Алексей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Общий вес: 225

Нормальный кофе, мне понравился.

Достоинства:
    Цена