- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: XS-fabric
Дуже гарний букет і смачний
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: XS-fabric
Даже вдячна за своечасну доставку. Красивой та смачний полковник вийшов.
- Достоинства:
- Смачний, не дуже солодкой, доставили вчасно
- Недостатки:
- Не виявила
- Лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: XS-fabric
Дуже смачно. Дякую
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: XS-fabric
Величезна подяка за супер крутий солодкий букет! Подарунок вийшов дуже чудовий. Комунікація, доставка і якість виконання квітів на висоті! Наполегливо рекомендую
- Достоинства:
- Суцільні переваги )))
- Недостатки:
- Жодних!
- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: XS-fabric
Добрий день. Дуже дякую за чудовий букет. Він дуже гарний. Смачний, коштували із задоволенням. Якість доставки дуже якісна і швидка. Успіху вам у вашій справі.
Всім рекомендую!!!- Достоинства:
- Гарна якість
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: XS-fabric
Доставлялося Новою поштою, швидко. Запаковано дуже охайно нічого не пошкоджено. Дістала з пакування, а потім не змогла так само гарно скласти. Продавцю велике дякую за турботу. Рекомендую звертатись. Все сподобалось: вигляд, смак, пакування. Видно, що люди цінують свій товар і репутацію, дуже приємно. Дякую.
- Достоинства:
- Дуже красиво, гарне пакування. Замовлення опрацьовано швидко і доставлено,як того я забажала. Велика подяка.
- Даша П***Отзыв от покупателя. Продавец: XS-fabric
Очень красивый, нежный.
- Достоинства:
- Цена - качество
- Продавец XS-fabric
Дуже дякуємо, нам приємно та чекаємо Вас знову)
- Владимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: XS-fabric
Спасибо за шедевр, букет не только красивый но ещё и вкусный
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: XS-fabric
Це не букет, це шедевр, дякую!
- Достоинства:
- Дуже гарний
- Продавец XS-fabric
Дякуємо вам за теплі слова! Нам дуже приємно, що вам сподобалося Будемо раді знову радувати вас смаколиками! Дякуємо, що обрали нас! Гарного дня! З повагою, команда Choco Fabrik !
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: XS-fabric
Дуже смачний букет,гарно запаковано,дякую Вам,всім рекомендую))
- Продавец XS-fabric
"Дякуємо вам за теплі слова! Нам дуже приємно, що вам сподобалося Будемо раді знову радувати вас смаколиками! Дякуємо, що обрали нас! Гарного дня! З повагою, команда XS-fabric !
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: XS-fabric
Дуже класний букет, проїхав довгу відстань від виробника до мене, а потім із доданою валентинкою від мене до дівчини, і завдяки гарному пакуванню (яке може здатись, на перший погляд, ненадійним, але насправді воно чудове, враховуючи легкість букетика) та якісному та обережному перевезенню Новою Поштою букетик доїхав гарним та свіжим, і зміг порадувати мою кохану дівчину в такий прекрасний день, дуже дякую виробнику за все, і за дві бонусні квіточки (в букетику їх було 21 замість 19). Зефірки дуже гарні на смак, всі задоволені :)
- Продавец XS-fabric
Дякуємо, нам надзвичайно приємно за такі теплі слова, та за те, що можемо дарувати радість Вам у такі свята)
- Олександр Т***Отзыв от покупателя. Продавец: XS-fabric
Все чудово! Дякую, дружина задоволена. Все вчасно! На смак ще не пробували)
- Достоинства:
- Вчасно, гарний букетик
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: XS-fabric
Букет дійсно вартує того, щоб подарувати його коханій людині. Швидка відправка та доставка ! Дякую)
- Достоинства:
- Супер на подарунок
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: XS-fabric
Смачний букет,величезне дякую!!! Іменинниця була у захваті
- Достоинства:
- Дуже гарний і великий
- Продавец XS-fabric
Дякуємо, нам дуже приємно)