Отзывы покупателей о Гейзерная кофеварка гейзерка 100 мл на 2 чашки эспрессо для газовой плиты индукционной и электроплиты induction Зручна кава из нержавеющей стали гейзер ручная турка кофеварки гейзерные
- Виталий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 450
Все чудово,все працює. Продавцю респект
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені гейзерною кавоваркою! Приємного користування!
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 300
Дякую. Якісна кавоварка. На індукції працює.
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені гейзерною кавоваркою для індукційної плити! Приємного користування!
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 300
Дуже сподобалась кавоварка, добра та якісна за свою ціну
- Достоинства:
- Ціна-якість, працює від індукційної плити
- Продавец SBT group
- Валентина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 200
Кавоварка чудова. Все влаштувало
- Ігор К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 200
Попередню гейзерну кавоварку забули в іншому місці, тому довелося купляти нову на заміну. У порівнянні з попередньою, метал тут значно тонший, хоча вона досить міцна на дотик. Кави треба багато, так як ситечко досить велике, а кількість кави на виході звичайно менше ніж налитої води, десь добрих 2-3 порції, але кава міцна і смачна. Поки що кавоваркою задоволені, а там час покаже.
- Достоинства:
- Красиво виглядає, коректно вказана ємність, наявність запасної прокладки
- Недостатки:
- Тонкий метал, ціна
- Продавец SBT group
Доброго дня, Ігоре!
Дякуємо за ваш детальний відгук та високу оцінку! Ми дуже раді, що кавоварка вам загалом сподобалася, а головне — що кава виходить міцною та смачною. Також вдячні, що ви відзначили стильний дизайн, точність заявленого об'єму та наявність запасної прокладки.
Щодо ваших зауважень, хочемо трохи детальніше розповісти про особливості цієї моделі:
Товщина металу та ціна: Товщина стінок закладається ще на етапі проектування кавоварки. Вона розрахована таким чином, щоб досягти оптимального балансу між надійністю виробу, швидкістю нагрівання (що прямо впливає на час приготування кави) та фінальною вартістю. Завдяки цьому прилад залишається міцним, але водночас не потребує багато часу на плиті.
Об'єм готового напою: Те, що кави на виході виходить дещо менше, ніж залитої води, є технологічною нормою для всіх гейзерних кавоварок. Невелика кількість води завжди має залишатися в нижньому резервуарі після заварювання — це необхідно для безпеки, щоб уникнути перегріву дна.
Сподіваємось, час покаже, що це був вдалий вибір. Нехай кавоварка служить вам довго і щодня тішить ідеальною кавою!
- Михайло С***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 300
Задоволений кавоваркою. Добре варить каву, якісно виконана, не тече, жодних проблем з нею.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 300
Купувала кавоварку в дім батьків, щоб коли ми до них приїздимо - можна було готувати каву одразу на 4 людей. За весь час скористалися нею лише один раз. Зараз приїхали у відпустку і виявилося, що силіконовий обідок, який має утримувати ситечко, його взагалі не фіксує. Ситечко постійно випадає, тому зібрати та закрутити верхню частину кавоварки без "акробатичних номерів" практично неможливо.
Вітаємо, Юліє!
Нам надзвичайно прикро, що склалася така ситуація, і замість затишного відпочинку з батьками за чашкою кави вам довелося зіткнутися з незручностями та влаштовувати "акробатичні номери".
Зверніть увагу, що покупка була здійснена ще у грудні минулого року. На жаль, на сьогодні термін гарантії вже вичерпано. Нам дуже шкода, що так сталося — якби ви звернулися до нас раніше (одразу після першого використання чи виявлення дефекту), ми б без вагань оперативно замінили деталь або весь комплект.
Проте ми щиро хочемо, щоб кавоварка все ж таки приносила користь і радувала. Радимо спробувати кілька простих кроків, які мають вирішити цю проблему:
Скористайтеся запасним ущільнювачем: У комплекті з цією кавоваркою постачається другий (запасний) силіконовий ущільнювач. Спробуйте встановити саме його — можливо, перший мав незначне фабричне відхилення у формі.
Перевірте правильність розміщення кільця: Переконайтеся, що силіконовий обідок встановлено абсолютно рівно, без перекосів, і він щільно зафіксував металеве ситечко в пазу. Навіть мікроскопічне зміщення силікону може заважати деталям триматися разом.
Упевненіться у правильному збиранні: Перевірте, чи встановлено ситечко правильним боком. Перед тим як зкручувати верхню та нижню частини кавоварки, пальцями притисніть силіконове кільце по всьому периметру, щоб воно повністю зайшло у своє гніздо.
Сподіваємося, ці прості поради допоможуть виправити ситуацію! З повагою та побажаннями затишного відпочинку!
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 300
Хороша кавоварка, якісна, кава виходить смачна. На індукційній плиті працює.
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені кавоваркою для індукційної плити! Приємного користування!
- Валерій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 300
Кава вариться на індукції. все ок)
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 450
Звичайна але в той же час не звичайна Гейзерка.
1. Зовнішній вигляд
2. Легко обслуговується
3. І головне .....Смачна кава- Достоинства:
- Любов з першого горнятка кави
- Недостатки:
- немає ШІ )))
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені кавоваркою! Приємного користування!
- Степан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 450
Працює добре
- Недостатки:
- Незамітив
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені придбаним товаром! Приємного користування!
- Іванна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 200
Жодних недоліків. Покупкою задоволена
- Достоинства:
- Все чудово
- Валентина М***
Чудова річ для нас чоловіком,працює дякую продавцю
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 200
Кофеварка отличная. На индукционной плите работает. Особо радует запасная прокладка в наборе. Полученного кофе как раз на 2 порции.
- Продавец SBT group
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 200
Чудова кавоварка, купили 1 раз і дуже задоволенні
Кава чудова і мити легко
Користувався вже тиждень кожного дня і все дуже добре
Всім рекомендую
За ці гроші краще нема нічого- Продавец SBT group
- Олексій П***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 450
Хороша кавоварка, велика як я і хотів.
Гарна на вигляд. В комплекті ще додатковий силіконовий ущільнювач- Достоинства:
- Ущільнювач в комплекті
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді що задоволені гейзерною кавоваркою! Приємного користування!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 450
Чудова кавоварка: проста, зручна і естетична. З її допомогою кожного ранку маємо 2 великі чашки запашного американо з молоком) Вона дуже класно варить каву
- Достоинства:
- Проста і зручна, смачна кава
- Продавец SBT group
Щиро вдячні за відгук та раді що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 100
Купував літній людині. Проста у використанні. Хороша ціна. Недоліків ще не виявив
- Достоинства:
- Проста у використанні, хороша ціна
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец SBT group
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 100
Гарна кавоварка. Кава виходить запашна та смачна.
- Вичка Н***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 100
Хороша кавоварка
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 450
Як на мене то нормальна кавоварка, недоліків не побачив,каву варить... Ніколи не користувався раніше, тому зрівняти ні з чим але мене кавоварка,влаштувала.
- Достоинства:
- Кофе заварює
- Недостатки:
- Не помітив
- Продавец SBT group
- Дар'я К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 450
Гарна кавоварка, якісний матеріал
- Олена Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 300
Три зірочки,що підходить для індукційної плити...
За другим разом варіння чаша для води змінила колір і вигляд....накаляється , аж червоне дно..
Не зручна для миття, особливо,де звуження частини .
Плита теж пошкодилась поверхня, і має зміни , безповоротні .
Аромат не той , що стандартні гейзерні кавоварки.- Достоинства:
- Індукція підходить
- Недостатки:
- Вище описані...
- Продавец SBT group
Доброго дня, Олено! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом використання кавоварки. Нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань та виникли незручності під час користування.
Зміна кольору дна при використанні на індукційній плиті може виникати через інтенсивний нагрів металу та тривалий вплив високої температури. На максимальних режимах нагріву поверхня металу інколи може змінювати відтінок або зовнішній вигляд .
Дякуємо за Ваш відгук та зворотний зв’язок — він допомагає нам звертати увагу на важливі деталі та покращувати асортимент товарів.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 300
Гарна кавоварка, за свої гроші дуже класна.
- Достоинства:
- Змінні резинки в комплекті.
- Недостатки:
- Не побачила.
- Продавец SBT group
- Владислав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 300
Кавоварка із своєю функцією справляється, зручна у використанні.
- Валерій В***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 300
Гарна кавоварка. З своїми функціями справляється.
- ЄгорОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 300
Гарна кавоварка, все чудово працює, задоволений товаром!
- Продавец SBT group
- Олександр В***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 300
Працює на індукційній поверхні.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 450
Купили на подарунок десь півроку назад, і за цей час вона вже прогнила. Хоча матеріал вказано нержавіюча сталь.
- Достоинства:
- Ціна, обʼєм
- Недостатки:
- Якість матеріалу
- Продавец SBT group
Дякуємо за звернення!
На вашому фото можна розпізнати характерні плями та точкові відкладення на поверхні кавоварки. Такі сліди можуть залишатись внаслідок мінеральних відкладень (накипу). Причиною є вміст мінералів у воді (кальцій, магній та інші домішки), які після випаровування води залишаються на поверхні металу. Рудуватий колір також може бути наслідком домішок заліза у воді або мінерального осаду після нагрівання.
Це нормальне експлуатаційне явище, яке може виникати під час використання і не свідчить про виробничий дефект.
Для очищення рекомендуємо наповнити резервуар розчином води та оцту або лимонної кислоти, залишити на 20–30 хвилин та ретельно промити чистою водою. Також ми можете занурити кавоварку в іншу ємність з цим розчином, якщо такі сліди є ззовні. Після очищення один раз прокип’ятити чисту воду без кави. - Продавец SBT group
Дякуємо за звернення!
- Даниїл Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 200
Кофеварка отличная, варит кофе как нужно, за свои деньги топ )
- Дмитро Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 200
Чудова кавоварка. Раджу.
Велика подяка від мене та побратимів SBT та Резетка, швидко доставили якісній товар.- Недостатки:
- Немає.
- Кирило К***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 300
Хороша кавоварка, все сподобалося
- Достоинства:
- Зручна,якісна
- Продавец SBT group
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 300
Кавоварка зручна у користуванні.
- Достоинства:
- Ціна,якість
- Сергей М***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 200
Гарна кавоварка, все відповідає опису
- Продавец SBT group
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 300
Рекомендую. Відправили швидко. Ціна
- Аліна С***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 200
Кавоварка чудова, раджу!!!
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: SBT group. Цвет: Хром. Объем: 300
Гарна якість, на індукційний плитці працює на відмінно