- Алла Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Органайзер дуже підійшов,поставила його на полиці в кухонний шкафчик і на нього поставила спеціі
Виявилося що це дуже зручно, повертаєш і потрібна спеція перед тобою, не треба все витягувати
Велика подяка - Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Сподобався!
- Достоинства:
- Вмісткий, гарний дизайн
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Мені сподобався.Рекомендую
- Достоинства:
- крутиться добре,витримує навантаження всіх баночек,пляшечок і тд,не ковзають
- Недостатки:
- трохи ціна,хоча річ класна
- Надежда В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Нормальний піднос-органайзер - саме такий мені було потрібно на кухню (для спецій і прянощів в скляних баночках різного розміру). Я задоволена.
- Достоинства:
- Якісний і потрібен (завжди все під рукою).
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Мене влаштував повністю. В кухонній шафці звільнилося місце додатково. Крутиться гарно, якість пластику хороша. Дякую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Мене все влаштувало
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Удобный,качественный.
- Достоинства:
- Многофункциональный.
- Валерий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Удобный органайзер
- Достоинства:
- Не нужно напрягался при выборе специй, поворачиваешь и выбираешь
- Недостатки:
- Пока нет
- Лилия К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Мені сподобався!
- Достоинства:
- Піднос гарний,функціональний!
- Недостатки:
- Поки, не бачу!
- Каміла Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Мені дуже подобається, пластик якісний!
- Продавец VM HOUSE
Каміло, вітаємо Вас!
Дуже раді чути, що Вам сподобався наш Піднос пластиковий обертовий круглий 30 см для кухні! Якісний пластик — це один із наших пріоритетів, тому приємно, що Ви це оцінили.
Ми завжди відкриті до зворотнього зв’язку та будемо раді бачити Вас серед наших постійних клієнтів. Якщо у Вас виникнуть будь-які питання або побажання, будь ласка, звертайтеся.
Також запрошуємо переглянути повний асортимент товарів у нашому магазині VMHouse за посиланням: ссылка — впевнені, Ви знайдете ще багато цікавого!
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Хороша якість товару
- Продавец VM HOUSE
Шановна Олено, доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук про наш обертовий піднос VMHouse. Ми дуже раді, що Ви оцінили якість товару. Для нас важливо знати, що наші клієнти задоволені покупками та отримують від них максимальну користь і зручність.
Якщо у Вас виникнуть питання щодо використання або будь-які інші побажання — не вагайтеся звертатися до нас, будемо раді допомогти!
Також запрошуємо Вас переглянути наші інші товари для дому: ссылка. У нашому асортименті знайдете багато цікавих рішень для кухні та інтер'єру.
Дякуємо за Ваш вибір, чекаємо на Вас знову!
- Лілія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Підставка супер. Все під рукою, дуже естетично виглядає.
- Продавец VM HOUSE
Ліліє, дякуємо Вам за відгук!
Ми дуже раді, що Піднос обертовий VMHouse виправдав Ваші очікування та став корисним елементом для організації простору. Приємно чути, що він не лише зручний, а й естетично доповнює Ваш інтер'єр.
Якщо у Вас будуть додаткові запитання або Ви захочете поділитися новими враженнями, звертайтеся до нас. Запрошуємо також переглянути інші товари з нашого асортименту за посиланням: ссылка
Будемо раді бачити Вас знову!