Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Отпугиватель кротов слепышей землероек на батарейках виброзвук (ВідГ)

• Алла Ш***

Не працює

• Продавец  OnlyDez

Вітаємо, Алло! Нам щиро шкода, що виникла така ситуація. На жаль, навіть у якісної продукції інколи можуть траплятися поодинокі випадки несправності.
      Ми вже зв'язалися з вами та оперативно організували заміну товару. Для нас дуже важливо, щоб кожен клієнт залишився задоволений покупкою, тому в разі виникнення будь-яких питань ми завжди швидко знаходимо рішення. Дякуємо за ваше розуміння та довіру!

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Відповідає опису. За сезон на ділянці ні одної кротовини.

• Продавец  OnlyDez

Вітаю, Сергій. Щиро вдячні за високу оцінку нашого відлякувача кротів на батарейках. Дуже приємно, що ви задоволені результатом, та не спостерігаєте жодного крота на своїй ділянці. Бажаємо, щоб ви і в подальшому з ними не зустрічались. Дякуємо за довіру!

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OnlyDez

Не працює за своїм призначенням

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  OnlyDez

Вітаємо, Оксана. Дякуємо за детальний опис ситуації
      Розуміємо ваше розчарування. Ви купували відлякувач кротів, щоб побороти мишей та щурів.
      Але відлякувач кротів призначений саме для кротів (підземних тварин, які реагують на звукові та вібраційні сигнали в ґрунті).
      Він майже не діє на мишей, пацюків та інших дрібних гризунів, які живуть у приміщеннях, підлозі, стінах чи на горищі, тому що вони мають інший діапазон частот. Миші та дрібні гризуни (ті, що ви описали — можливо, полівки або миші-малютки) на такі відлякувачі реагують дуже слабо, або взагалі не реагують (до цих сигналів вони швидко звикають та розуміють, що небезпека відсутня).
      Якщо проблема з мишами або щурами в приміщенні/сараї — краще використовувати:
      Клейові пастки або пастки-живоловки
      Отруєні принади (брикети, зерно)

Відлякувач кротів у вашому випадку просто не підходив для цієї задачі, тому ефект був мінімальним.
      Якщо проблема з гризунами у вас досі актуальна — можемо підібрати саме ті засоби, які реально працюють проти мишей та дрібних гризунів.

Ще раз шкода, що ви не змогли вирішити своєї проблеми. Будемо раді допомогти вам знайти правильне рішення!

• Владислав Д***

Все гуд.

Достоинства:
    Працює.
    Недостатки:
    Нема.
    • Продавец  OnlyDez

Добрий день, пане Владислав. Дякуємо за Ваш відгук. Нам приємно чути, що відлякувач працює та приносить користь у Вашій оселі.

• Владислав Д***

Дякую.