Отзывы покупателей о Чай черный со вкусом бергамота Bergamot Bouquet 50 сашетов ТМ Tea Moments
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Чай не надто міцний, і приємно пахне. Тільки чомусь при відкриванні конвертика то нитку відірву, то пакетик надірву, словом, занадто добре закриті. )
- Достоинства:
- гарно пахне
- Недостатки:
- пакетики незручно відкривати
- АннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Обожнюю чай з бергамотом. Від цієї марки брала вперше. Дуже смачний.
- Достоинства:
- Насичений смак, приємна ціна
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Дуже смачний чай
- Вадим В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
непоганий чай
- Достоинства:
- Зручно, дешево
- Недостатки:
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Хороший дуже
- Достоинства:
- Смак
- Недостатки:
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Смачний чай
- Достоинства:
- Вигідна ціна
- Недостатки:
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Чай гарний
Але доставка в Розетка 2 тижні це щось (
Наступного разу подумаю перш ніж робити замовлення....- Достоинства:
- Чай сподобався
- Недостатки:
- Доставка дуже довга
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Непоганий смак))
- Достоинства:
- Ціна по акції
- Віктор Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Beans&Tips. Количество упаковок: 1
Все ок
- Юрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Очень хороший чай
Цей чай дуже смачний. Товару 5*, центру видачі 2*
Працівниця центру видачі, вимагала від мене печатку ФОПа та довіреність ігноруючи те, що я кажу, що працюю без печатки, ФОП( тобто я) сама собі я не маю виписувати довіреність для отримання товарів чи послуг, тіль після набору мною гарячої лінії вона віддала замовлений товар. Наступного разу тричі подумаю чи варто замовляти товар на цю точку видачі. Інструкція для працівників про оформлення документів трохи застаріла та не вірна- Достоинства:
- Недостатки:
- Необізнаність
- Славик Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Мне не понравился запах . И упакованы пакетики верх ногами
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Смачний і запашний чай.
- Достоинства:
- Ціна по акції
- Недостатки:
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Мій улюблений пакетований чай, ще й нашого виробництва. Не надто міцний (що для мене плюс), з легкою цитрусовою ноткою. Пʼю щодня й не набридає.
- Надежда Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Смачний чай.
- Ольга А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Дуже смачний чай! Планую замовляти ще!
- Наталія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 2
Хороший пакетований чай. Нормальна ціна.
- Достоинства:
- Кожен пакетик чаю в окремому конвертику.
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Непоганий
- Достоинства:
- Непоганий
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Смачний
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Чай сподобався, приємний смак, п'ємо кожного вечора.
- Достоинства:
- Ціна, смак.
- Недостатки:
- Мілєна Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Вау! Ви мене почули. Опис товару змінено. Дякую.
Змініть, будь ласка, опис товару, адже сашети не упаковані в коробку. Це ніяк не впливає на якість самого товару, звісно, але треба надавати повну інфу покупцю.
Чай на вкус звичайний, думала, буде краще, але, то на мій смак...
Сервіс Розетки в цілому, як завжди, на висоті. Дякую. - Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Дуже смачний чай
- Недостатки:
- Не виявив
- Оля О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Насичений смак. Приємний аромат
- Лилия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Чай хороший, насыщенный вкус
- Достоинства:
- Качество чая.
- Недостатки:
- Гороховский В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Фасовка: 50. Количество упаковок: 1
Чай хороший, вкусный, аромат еле уловимый.
- Достоинства:
- Цена и вкус.
- Недостатки:
- Слабый аромат.