Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Столик для завтрака в постель бамбуковый столик-поднос складной на ножках Kayfovo SB-WH1

Оценка пользователей 4.09/5
  • AI аналіз відгуків
    30 відгуків:  65% позитивних, 10% нейтральних, 25% негативних.
    На основі 30 відгуків, більшість покупців задоволені столиком, відзначають його якість, привабливий вигляд, зручність та швидку доставку. Основні переваги — зручність, якість матеріалів і легкість використання. Однак частина клієнтів вказує на проблеми з обробкою деталей, дефекти фарбування й окремі випадки браку. Деякі зауваження стосуються співвідношення ціни та якості.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Дмитро П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Натуральне дерево, приємне на дотик, без запаху, виглядає дуже естетично.

• Владимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Задоволений покупкою, все влаштовує.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все сподобалось, як на картинці. Дякую за товар

• Вячеслав Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Я трохи в шоці від якості виробу. 608грн зі знижкою, а без знижки, типу тисяча з чимось, за ось це? Дерево нормально не відшліфоване, фарба лягла не рівномірно, видно розтріскування і видно підтьоки, в болти з гайками іржаві по середині просто фанера, яка щільно не підігнана ( тарабанить). Ножки розкладаються дуже туго. Товар не раджу.

Достоинства:
    Просто виконує функцію підставки і то єдиний
    Недостатки:
    Якість виробу.
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук. Ми ознайомилися з наданими фото — дійсно, на болтах присутні сліди корозії, приносимо вибачення за цей момент. Водночас хочемо зазначити, що вироби з натурального дерева, особливо у білому кольорі, потребують значно більших витрат і складнішої технології обробки, оскільки на світлій поверхні видно кожну особливість матеріалу та фарбування. Сам столик є функціональним і безпечним у використанні, а тугий хід ніжок зроблений для кращої фіксації та стійкості. Якщо зовнішній вигляд товару для вас є критичним, будь ласка, зверніться до нас у приватні повідомлення — ми готові запропонувати обмін або інше рішення. Нам важливо, щоб кожен клієнт залишився задоволений.

• Дмитро Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Дякую за доступну ціну та гарний товар. Столик супер!

• Роман Х***

Столик сподобався!

• Наталя Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Столик файний! Нарікань не маю.

• Лідія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Хороший та якісний столик!

• Ігор О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Класний столик. Зроблено якісно! Дефектів не виявили.

• Микола Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Хороший столик! Дефектів немає!

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Жах!!! Увесь в подряпинах, з обдуреною фарбою та тріщинами! Жесть, виглядає жахливо!!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Облущен а фарба, тріщини, тонкі ніжки і так зроблений, що навряд чашку кави чи тарілку витримає…
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день! Дуже шкода, що столик для сніданку прийшов у неналежному стані та не виправдав ваших очікувань. Ми проводимо ретельний контроль якості перед відправкою, тому ця ситуація є винятком. Будь ласка, зверніться до служби підтримки для оформлення повернення або обміну товару. Дякуємо за ваш відгук — він допомагає нам ставати кращими.

• Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Все сподобалось, товар супер і все швидко доставили .

• Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Товар сподобався, зручний, доставка швидка, рекомендую

Достоинства:
    Розмір, матеріал, форма

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Цена качество, ну просто далеки друг от друга

Достоинства:
    Недостатки:
    Качество hand made, столешница -фанера, бамбуком там и не пахнет.
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук! Ми цінуємо ваші коментарі. Хочемо уточнити, що наш столик дійсно виготовлений з бамбука, а не фанери, як могло здатися. Однак білий колір, який ви бачите, — це результат спеціального покриття, яке іноді може не передавати натуральну текстуру дерева так чітко, як ми хотіли б. Виготовлення такого столика потребує складнішого процесу, адже для досягнення ідеального білого кольору важко працювати з деревом, і це впливає на кінцеву якість. Також через використання більш дорогих матеріалів та складного виробництва ціна може бути вищою, але ми намагаємось підтримувати доступний рівень для наших клієнтів. Ми вдячні за ваше розуміння та обіцяємо врахувати ваші зауваження для майбутніх покращень!

• Кирилл Д***

Товар чудовий!

• Продавец  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!

• Наталья Р***

Компактний та якісний столик

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Я задоволений якістю, дуже гарно виглядає.

• Віктор О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Придбав собі, дуже зручний столик!

• Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Зручний та міцний столик. ідеальний для сніданків із пінтересту!

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Просто жах. Приїхав пофарбований нерівномірно так ще й з жовтими плямами і проблисками дерева

• Сергей М***

Гарний та якісний столик

• Илья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Столик гарний, міцний, те що треба

• Яна Р***

Хороша якість

• Ліна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Якісь жахлива, сколи, корозія, не рівномірно пофарбований…

• Продавец  Lemeshop

Добрий день, нам прикро, що виникли проблеми з товаром, на товар діє гарантія. Зв'яжіться з нами і наші спеціалісти Вам допоможуть.

• Козій М***

Якість погана. Місцями не покрашен. Виглядає дуже дешево

• Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук! Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань. Звертаємо вашу увагу, що цей столик виготовлений у білому кольорі, а обробка таких поверхонь є складнішою та дорожчою у виробництві. Білий колір вимагає більш ретельної технологічної обробки, що може впливати на його текстуру та фінішне покриття. Ми прагнемо надавати якісний товар за доступною ціною, тому даний столик є бюджетним варіантом. Якщо у вас виникли питання або ви бажаєте обміняти товар, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки – ми завжди готові допомогти!

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Хороший, прочный столик. Приехал целым, доставка была очень быстрая.

• Продавец  Lemeshop

Щиро вдячні вам за відгук! Нам приємно знати, що наш товар приніс вам задоволення, і ваші добрі слова надають нам ще більше мотивації вдосконалюватися. Ми прагнемо, щоб кожен наш клієнт отримував саме те, на що сподівається, і ваш відгук підтверджує, що ми йдемо в правильному напрямку. Якщо виникнуть будь-які питання або побажання — ми завжди до ваших послуг! Дякуємо за вашу довіру та вибір нашого магазину!

• Юлія О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Нормальна якість для заявленої ціни

• Анастасия И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Столик хороший, но краска полопалась, наверно поэтому был не дорогой. Нужно перекрасить. Фото добавила, и это я им не пользовалась

Достоинства:
    Так как и хотела
    Недостатки:
    Не качественно покрашен
    • Продавец  Lemeshop

• Євген Ф***

Якість жажлива. Весь в сколах і тріщинах. Місцями забули пофарбувати

Достоинства:
    Недостатки:
    Якість
    • Продавец  Lemeshop

Якщо у вас виникнуть додаткові питання чи побажання, будь ласка, зв'яжіться з нами, і ми з радістю допоможемо.

• Ростислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Столик прийшов швидко, згідно з описом.

• Аліна Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Столик гарний, без недоліків. Брала як підставку під планшет/ноутбук

Достоинства:
    Стійкий, міцний, гарний
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Lemeshop

• Вікторія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

На жаль, товар прийшов з дефектами :(

Достоинства:
    Красивий на картинці
    Недостатки:
    Товар не відповідає картинці
    • Продавец  Lemeshop

Шановна Вікторія. Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за ситуацію, яка склалася. Хочемо зазначити, що білий колір у поєднанні з дерев'яними матеріалами вимагає значних зусиль та технологій для створення ідеального покриття. Ми намагаємося пропонувати товар за доступною ціною, але для досягнення досконалості у фарбуванні та обробці вартість виробництва збільшилася б у кілька разів, що зробило б товар значно дорожчим. Ми все ж прагнемо забезпечити оптимальне співвідношення ціни та якості. Сподіваємося, що ви залишитесь задоволені вашим столиком і він стане корисним у вашому повсякденному житті.

• Олег Г***

Відповідає опису

• Продавец  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Тетяна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop

Чудовий столик, я у захваті.

• Антон П***

Гарний та якісний столик

Достоинства:
    якість та ціна
    Недостатки:
    ніяких
    • Продавец  Lemeshop

• Роман П***
    Продавец: Lemeshop

Замовив столик на подарунок дівчині. Столик прийшов не задовільної якості. Це було виявлено у відділені при отриманні. Покоцаний зі ржавими шурупами.

Достоинства:
    Не було помічено
    Недостатки:
    Незадовільна якість товару при огляді.
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такими недоліками. Білий колір і дерев'яна текстура потребують особливої обробки, що значно впливає на вартість виробу. Ми постійно працюємо над тим, щоб забезпечити якість за доступною ціною. Однак, для досягнення ідеального вигляду та покриття, ціна виробу була б значно вищою. Щодо вашого випадку, ми готові розглянути можливість повернення або обміну товару. Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки, щоб вирішити це питання. Дякуємо за розуміння!