Отзывы покупателей о Секатор садовый аккумуляторный электрический портативный электросекатор мощный аккумуляторные садовые ножницы в кейсе

Оценка пользователей 4.92/5
  • Діана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Добрий день, купували на подарунок. Усі задоволені. Дякую.

Вітаємо, Діана!

Дякуємо вам за відгук!
      Раді чути, що подарунок сподобався і всі залишилися задоволені.
      Нехай секатор служить довго та з користю.

• Сергій С***

Уже писал про товар
    В использовании приблизительно год
    Рекомендую
    Режит отлично
    Нож ещё не разу не затуплялся
    Режу как виноград, деревья, малину, в землю углубляю и режу ( малину)
    Подарил родителям точно такой же
    Батарею держит очень долго
    На участке обрезаю все деревья ( около 10-12) и ещё работает
    Полностью не разу не разряжал
    Рекомендую

Вітаємо, Сергій!

Щиро дякуємо вам за такий детальний відгук! Дуже цінуємо, що користуєтесь інструментом уже близько року і залишаєтесь задоволені його роботою. Приємно чути, що ніж добре ріже, довго не тупиться, а батарея тримає заряд навіть при великому обсязі роботи. Дякуємо за рекомендацію та довіру!

• Марина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Замовили секатор на подарунок, дуже сподобався, працює відмінно, доставка швидка, продавець контактує на відмінно. Рекомендую

Достоинства:
    Все
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Марина!

Щиро дякуємо за такий приємний відгук!
      Раді, що секатор виправдав очікування і став гарним подарунком.
      Дякуємо за рекомендацію та довіру — завжди раді вашим замовленням!

• Стефан Б***

Все добре, хороший секатор

Вітаємо, Стефан!

Дякуємо за відгук!
      Раді, що секатор вам сподобався. Бажаємо легкого та зручного догляду за рослинами!

• Алла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Купували цей акумуляторний садовий секатор на подарунок — залишилися дуже задоволені!
    Інструмент виглядає якісно та надійно, у зручному кейсі. Працює потужно, легко ріже гілки й кущі, значно полегшує садові роботи. Акумулятор довго тримає заряд. Подарунок виявився вдалим — сучасний, корисний і практичний у використанні. Рекомендуємо!

Вітаємо!

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук! Дуже приємно чути, що секатор став вдалим подарунком і справді полегшує роботу в саду. Нехай служить довго та приносить лише задоволення від використання!

• Мойша К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Купил секатор давно уже очень довольный заряжается быстро держит долго режит отлично без проблем доводи таки толстые ветки никогда не было никаких вопросов комплект отличный как говорится все что нужно

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо!
      Дякуємо за ваш відгук!
      Ваші слова надихають нас працювати ще краще Приємно знати, що ви залишились задоволені!

• Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Чудовий апарат. Ріже як по маслу, майже без жодних зусиль - легенько натискаєш на кнопку і вжух. Щоб втомитися треба постаратися) зручно тримати в руці.
    Друга батарея у комплекті реально виручає. Зарядка займає близько двох годин.

Юрій, вітаємо)
      Щиро дякуємо за відгук.

Раді, що секатор виправдав ваші очікування і справді "ріже як по маслу"
      Зручність у користуванні та наявність другої батареї — це саме ті речі, які ми вважаємо важливими для комфортної роботи в саду.
      Бажаємо вам легких і приємних робочих днів із нашим інструментом!

• Елена Е***

Дуже вдале придбання.

Достоинства:
    Все
    • Продавец  Принцеса Діана

Олена, добрий день) Щиро дякуємо за відгук!
      Раді, що секатор повністю виправдав ваші очікування.
      Нехай працює довго та безвідмовно, приносячи лише задоволення від роботи в саду!

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Хочу поділитися своїм захопленням від акумуляторного сікатора! Це просто знахідка для будь-якого садівника. Раніше обрізка гілок займала багато часу та зусиль, а тепер це стало швидким і легким процесом. Сікатор дуже зручно лежить у руці, не втомлює навіть при тривалій роботі. Ріже гілки чисто та рівно, що дуже важливо для здоров'я рослин. Акумулятор тримає заряд досить довго, що дозволяє виконати значний обсяг роботи без підзарядки. Тепер догляд за садом приносить одне задоволення! Однозначно рекомендую цей інструмент як надійного та гарного помічника.

Добрий день, Світлана)
      Щиро дякуємо зачудовий відгук!
      Раді, що акумуляторний секатор став для вас справжнім помічником у саду. Ваша оцінка — найкраща нагорода для нас.
      Нехай ваш сад завжди квітне, а робота в ньому приносить тільки задоволення!
      Дякуємо за рекомендацію та довіру

• Євгенія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Хороший жужик. Вже не раз користувалась: і троянди, і гілки дерев (молоді і не дуже) - все бере. Зручний, зрозумілий. Ріже добре і легко - тепер звичайним секатором важкувато. Акума вистачило достатньо надовго, поставила на зарядку, працюємо далі.
    Теплою водичкою вся зелень молодих пагонів змивається з леза.
    Сподіваюсь, все так і буде далі)
    Єдиний момент: на трояндах виходять не дуже правильні зрізи, їх треба обрізати під кутом, а секатор робить ідеальний рівний зріз, а от під кутом трохи шматує стовбур. Але можливо я ще навчусь))
    Дякую продавцю, норм девайс!) і класно, що в Розетку була безкоштовна доставка.

Достоинства:
    Зручний
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Євгенія)
      Дякуємо вам за такий щирий і детальний відгук!
      Раді, що секатор виправдав ваші очікування та став надійним помічником у догляді за садом — і троянди, і молоді гілки дерев йому під силу!

Щодо зрізів під кутом — ви абсолютно праві, це потребує трохи практики, особливо з електричними моделями. Але ми впевнені, що з часом ви відчуєте інструмент «в руках», і все вийде ідеально

Дякуємо, що відзначили зручність зарядки, легкість очищення та безкоштовну доставку.

Бажаємо вам натхнення в садових справах і багато квітучої краси навколо!

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Это самое лучшее приобретение, ветки среднего размера перекусывает , рекомендую

Достоинства:
    Мощный аккумулятор
    Недостатки:
    Очень сложно остановиться стричь ветки
    • Продавец  Принцеса Діана

Юлія, вітаємо)
      Дякуємо за ваш відгук! Раді, що секатор справляється зі своєю роботою на відмінно, а потужний акумулятор додає ще більше зручності у догляді за садом.

Щодо «недоліку» — дійсно, зручний інструмент може викликати справжню пристрасть до роботи в саду. Головне — не забути зробити паузу на чай!

Бажаємо вам натхнення та задоволення у ході користування секатором)

• Руслан Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Отличный секатор,на сколько хватает батареи, ещё не выяснил.

Недостатки:
    Ещё не нашел
    • Продавец  Принцеса Діана

Руслан, добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук! Раді, що секатор сподобався. Щодо батареї, рекомендуємо звернути увагу на час роботи після кількох використань, адже це може залежати від інтенсивності роботи. Якщо виникнуть питання або потрібна допомога, не соромтеся звертатися! Сподіваємося, що секатор буде служити вам на довго.

• Олена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Швидка доставка,гарна ціна,сектор працює . Гарний помічник у саду.

Достоинства:
    Зручний у роботі,леза гострі.
    • Продавец  Принцеса Діана

Олена, вітаємо) Дякуємо за ваш відгук! Раді, що секатор виправдав ваші очікування . Нехай секатор слугує вам довго та допомагає створювати красу навколо!
      Дякуємо за вибір нашого магазину)

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Рекомендую. Гарно працює, дуже полегшує роботу в саду.

Достоинства:
    Ціна,якість
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  Принцеса Діана

Марина, добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук! Раді, що секатор вам добре служить і полегшує роботу в саду. Коли інструмент поєднує якість і доступну ціну – це справжня знахідка! Бажаємо вам легкого догляду за садом і гарного врожаю.
      Дякуємо за вибір нашого магазину) Гарного дня)

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Виявився дуже корисним помічником в саду. Ріже гілки швидко і без зусиль, зручний у використанні. Якість матеріалів хороша, виглядає надійно. Продавець відправив швидко. Рекомендую!

Достоинства:
    Зручний в використанні, ефективний в роботі
    • Продавец  Принцеса Діана

Оксана, вітаємо! Дякуємо за ваш чудовий відгук! Радіо, що акумуляторний секатор став вашим надійним помічником у саду.
      Нехай секатор і надалі допомагає вам доглядати за рослинами легко та з задоволенням!
      Раді, що якість і швидкість доставки вас потішили.
      Гарного врожаю та красивого саду!

• Олеся С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Гарний інструмент для використання в домашніх умовах, підходить для обрізки молодих дерев, кущів

Достоинства:
    Легкий, гарно заточений
    Недостатки:
    Поки не виявили
    • Продавец  Принцеса Діана

Олеся, добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук! Раді, що секатор вам сподобався та виправдав очікування. Нехай допомагає у догляді за садом і приносить тільки задоволення від роботи! Гарного вам садівництва!

• Нина З***

Гарний секатор.Дуже дякую.

Ніна, вітаємо)
      Дякуємо за ваш гарний відгук! Раді, що вам сподобався садовий секатор. Нехай секатор служить довго та допомагає створювати красу у вашому саду!
      Гарного дня та приємного користування)

• Світлана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Некомплект, має бути 2 батареї, а є одна. Навіть в кейсі місце під дві штуки.
    Виглядає хліпенько, є великі сумніви з приводу такої довгої гарантії.

Достоинства:
    Про переваги тільки в описі
    Недостатки:
    Виглядає не надійно, сумніви з приводу гарантії.
    Роздивилася вдома , він як іграшка. Це не інструмент.
    • Продавец  Принцеса Діана

Світлана, добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що секатор не повністю виправдав ваші очікування. Хочемо запевнити, що всі гарантійні зобов’язання виконуються в повному обсязі згідно з умовами гарантії.
      Щодо додаткового акумулятора – дана модель дійсно постачається з однією батареєю, і друга не передбачена виробником у цій комплектації.

Якщо у вас залишилися питання або потрібна консультація щодо використання інструменту, будемо раді допомогти!

• Олена К***

Секатор супер!!!
    Працює відмінно!

• Продавец  Принцеса Діана

Добрий день, Олена) Дякуємо за чудовий відгук. Нехай секатор буде корисний у догляді за садом) Дякуємо за вибір нашого магазину.

• Світлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Отримали, дякую, працює без нарікань.

• Цимбалюк О***

Оксана, вітаємо)
      Дякуємо за ваш відгук! Раді, що секатор виправдав ваші очікування та допомагає в садових справах. Нехай служить вам довго та робить догляд за рослинами ще приємнішим!

• Николай Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Товар не відповідає рекламі.Прислали не потріб.Не тої комплектації,з одним аккумулятором.Більше ніколи не буду заказувати товар через Розетку,краще купити в магазині трошки дорожче але доброї якості.Принцеса Діана продан не потріб не ведіться на їх товар і рекламу

Недостатки:
    Товар не відповідає рекламі
    • Продавец  Принцеса Діана

Вітаємо, Микола)

Приносимо свої щирі вибачення за ситуацію яка склалась, акамулятор який вам не відправили з сікатором, ми вам відправили за наш рахунок)

Дякуємо за розуміння)

• Роман

Попробуйте за 500 грн купить секатор, в Китае

• Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Показав в роботі себе чудово,сухі гілки ріже не дуже,а свіжі ріже на ура,для саду річ потрібна,акумулятора хватило на багато часів роботи,другий не знадобився.

Достоинства:
    Працює добре.
    Недостатки:
    Поки не виявив.
    • Продавец  Принцеса Діана

Доброго дня, дякуємо за ваш відгук, нам приємно що ви залишились задоволені))

• Олександр С***

Норм.

Олександр, добрий день!
      Дякуємо за ваш відгук! Раді, що садовий секатор вам сподобався. Бажаємо легкого та приємного догляду за садом! Гарного врожаю та гарного настрою!

• Ольга Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Очень довольна покупкой! Комплектация соответствует заявленной, все аккуратно лежит в кейсе. Аккумулятор заряжается быстро. Лезвия очень острые.
    Незаменимый помощник!

Достоинства:
    Очень быстро,удобно,без усилий срезаются даже довольно толстые ветки!
    Недостатки:
    Не обнаружила
    • Продавец  Принцеса Діана

Ольга, добрий день! Дякуємо за ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно знати, що садовий секатор перевищив ваші очікування та став справжнім помічником у роботі. Бажаємо вам легкого догляду за садом і задоволення від результатів! Дякуємо за вибір нашого магазину.

• Сергей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Принцеса Діана

Когда заказывал было 32 отзыва, где они делись????
    Секатор на вид очень качественный, в использовании ещё не проверил
    Нож очень острый

Достоинства:
    Острый нож, срабатывает незамедлительно, на вид качество хорошее
    Использую в работе напишу
    Недостатки:
    Зарядное устройство, на нем написано что выдает 21 ватт 1 ампер
    В инструкции написано время зарядки 3-5 часов
    На сайте указано 1.5 часа)
    Акамулятор на зарядке уже два часа, ещё не зарядился))))
    • Продавец  Принцеса Діана

Сергій, добрий день! Дякуємо за детальний відгук! Дуже приємно чути, що секатор справив позитивне враження своєю якістю та гостротою леза. Відносно часу зарядки, дякуємо за зауваження – це важлива інформація. Обов'язково перевіримо цю інформацію і внесемо відповідні уточнення на сайт. Як тільки протестуєте секатор у роботі, будемо раді почути більше вражень від використання!

• Геннадий Г***

Как секатор, спустя время?