- AI аналіз відгуків63 відгуки: Позитивні ~63%, нейтральні ~14%, негативні ~23%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Непонятно работало или нет.
Но когда надо было мышей не было- Продавец TURBO SPORT
Доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук
Раді, що у період використання пристрою мишей у Вас не було
Такі відлякувачі працюють поступово, а ефективність може залежати від площі приміщення, кількості гризунів та умов використання.
Дякуємо, що поділились своїм враженням та обрали наш магазин
- Костя Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Від тарганів не допомогло
Доброго дня!
Дякуємо за відгук. Звертаємо увагу, що це електромагнітний відлякувач, а не засіб для знищення тарганів. Він не вбиває комах, а може зменшувати їх активність за певних умов. Ефективність залежить від кількості тарганів, планування приміщення, наявності джерел їжі та можливого надходження комах від сусідів. При значному зараженні рекомендуємо використовувати комплексні методи або спеціалізовані засоби.
Рекомендації для кращого результату:
1. Переконайтеся, що пристрій встановлено відповідно до інструкції.
2. Поєднуйте його з іншими методами боротьби (санітарна обробка, герметизація щілин, інсектицидні засоби), якщо виявлені численні особини.
3. Якщо таргани продовжують бути серйозною проблемою — радимо використовувати спеціалізовані препарати або професійну дезінсекцію, які діють безпосередньо на комах.
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Все оеПрацює.Гризунів не аидно
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Після початку користування більше мишей не бачила
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Не знаю чи ефективний, але мищей не бачу.
Приміщення підвал, з 4х кімнат у 2х є цей відлякувач. - Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Працює добре кількість мишей зменшилась на 80%
- Рома Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Не впливає на мишей.
- Микола О***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Працює на всі 100 процентів.
- Достоинства:
- Удобне в використанні
- Недостатки:
- Багато світлодіодів
- Виталий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Прибор открыл и посмотрел. Внутри три разноцветных светодиода с резисторами, один диод выпрямительный и переключатель. Как обычные светодиоды отпугивают тараканов и камаров знает только производитель. Сплошной обман.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Мухи та комарі літають над стелею. Мишей, тарганів, клопів не бачив ще, їхню поведінку не спостерігав.
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Дякую
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Від тарганів не допомогло
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Не знаю у кого ця штукенція як працює, але у моєму випадку від неї мишей стає більше! Якби не липкі книжки..., їх було б повно. Вимкнули і поки не лізуть. Треба мабуть викинути.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Мишей стало більше
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Чудово!
- Достоинства:
- Працює!
- Виктория В***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Спасибо продавцу ! Доставили быстро . Прибор включаем в розетку и переключаем на ''1 '' , появится синий свет из середины аппарата . Все, ждём 3-5 дней мышей не станет. Отрава тоже" крутая" !
- Достоинства:
- Не дорогой , тихо работает, МЫШЕЙ НЕ СТАЛО !
- Максим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Прилад приїхав швидко і без пошкоджень, все чудово працює. Очікую результат.
- Достоинства:
- безшумний, екологічний
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Працює уже декілька днів. Тихий, не чути. За відчуттями таргани стали неадекватно поводитися. Сподіваюся, що всі підуть від мене і забудуть дорогу)
- Достоинства:
- Тихий
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
чудовий відлякувач, мурахи зникли. просто включила до розетки і все. Корисна та потрібна річ у будинку.
- Достоинства:
- простий у використанні
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Купили 2 шт , від тарганів , ніякого толку гуляють поряд з ним. Стояв протягом 3х місяців їх лише більше і більше
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нажаль гроші на вітер
- Продавец TURBO SPORT
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже шкода, що товар не виправдав ваших очікувань. Ефективність засобів від шкідників залежить від багатьох факторів, зокрема рівня зараження, умов використання та додаткових заходів боротьби.
Цей метод може підходити не всім, тому рекомендуємо комбінувати кілька способів для досягнення кращого результату. Якщо у вас виникли питання або потрібна консультація, будемо раді допомогти!
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Нормально
- Черевченко А***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Апарат легкий у використанні, вмикається в розетку, беззвучний.
Миші зникли, відлякувач просто допоміг- Достоинства:
- простий у користаванні
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
домоміг від мурах. не дуже швидко, але результат був.
- Достоинства:
- ефективний
- Юля П***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
У мене чомусь не мигають кнопки. Це так і має бути?
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
дуже простий у використанні, тепер жодних мишей в квартирі, моє спасіння, вартує того, жодних складнощів
- Достоинства:
- жодних мишей
- Наталія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
дійсно крутий спосіб впоратись з тарганами, якщо через один де вже думаєте, що не допоміг, то це не так, зачекайте і результат буде дійсно помітний, можна використовувати разом з іншими пристроями для потужнішої дії
- Достоинства:
- дієвий, таргани полякались
- Марія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Сумнівався, що працюватиме, але після встановлення у квартирі таргани почали зникати. За місяць майже повністю позбулася цієї проблеми!
- Достоинства:
- супер
- Недостатки:
- треба чекати
- Павук О***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Купила електромагнітний відлякувач, бо миші з'явилися в гаражі. Через тиждень помітила, що гризунів стало значно менше. Уже місяць – жодного разу не бачила! Дуже задоволена!
- Достоинства:
- надійний помічник
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Не раджу товар, бо не діє.
Чекали-чекали того результату від тарганів, але нічого так декілька місяців і не відбулось. Не витрачайте гроші.
На Домашніх твари, як заявлено, не впливає !- Продавец TURBO SPORT
Добрий день, щиро перепрошуємо, дуже прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань.
Електромагнітні відлякувачі працюють за принципом створення змінного електромагнітного поля, яке поширюється через електропроводку будівлі. Це поле впливає на нервову систему гризунів, комах та інших шкідників, викликаючи у них дискомфорт і змушуючи їх покинути приміщення.
Відлякувач має обмежену ефективність – на деяких видах комах або гризунів ефект може бути слабшим або короткочасним, має не миттєвий ефект – потрібно від 1 до 4 тижнів, щоб повністю позбутися шкідників, товсті бетонні стіни, стара проводка можуть обмежувати поширення сигналу. Потрібно комплексне використання або ж почергове з іншими засобами боротьби.
Якщо виникають питання звертайтесь до нас, ми завжди допоможемо. Нагадуємо, що протягом 14 днів в нас діє повернення та обмін.
- евгений О***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Викинуті гроші. Миші як були так і є . Я так розумію що воно їм навіть подобається . Площа приміщення 8 м кВ. Ніякого ефекту.
- Достоинства:
- Вночі світиться , мишам подобається )
- Недостатки:
- Ефекту ноль . Мабуть тільки китайські миші його бояться .
- Продавец TURBO SPORT
Дякуємо за ваш відгук і шкодуємо, що пристрій не виправдав ваших очікувань.
Електромагнітний відлякувач працює за принципом створення електромагнітних імпульсів, які поширюються по електропроводці приміщення, викликаючи дискомфорт у гризунів і змушуючи їх покинути територію. Однак ефективність приладу може залежати від різних факторів, таких як:
Розташування пристрою. Рекомендується встановлювати його ближче до місць активності гризунів і уникати перешкод.
Будова приміщення. Складність електропроводки, кількість кімнат і наявність ізоляційних матеріалів можуть впливати на ефективність роботи.
Термін використання. Для отримання стійкого результату прилад потрібно використовувати безперервно протягом кількох тижнів.
Також важливо враховувати, що електромагнітні відлякувачі є частиною комплексного підходу до боротьби з гризунами, і в деяких випадках можуть знадобитися додаткові заходи, такі як герметизація щілин або використання інших методів відлякування.
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Більше не витрачаю гроші на пастки та отруту. Відлякувач працює сам по собі і не потребує обслуговування.
- Достоинства:
- Економія грошей і нервів.
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Гарний вибір для тих, хто не хоче труїти шкідників. Працює безшумно і не шкодить домашнім улюбленцям.
- Достоинства:
- безпечне рішення
- Віталіна М***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
відлякувач хороший, працює тихо, роботу виконує
- Достоинства:
- вигнав мишей
- Вадим Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Отримав швидко. Вмикнув і помітив, що моє самопочуття погіршилося. Почав в інтернеті шукати про вплив ультразвуку на людину і виявив, що дійсно ультразвук негативно впливає на людину. Певно він і на мишей негативно впливає так, що вони, як я прочитав, відчувають себе здерев'янілими. Два рази я вмикав пристрій, коли мене не було вдома. Але миші не потікали. Паралельно купив прозору інноваційну мишоловку і за три дні впіймав всіх п'ятьох мишей. Таким чином я не зміг виявити наскільки ефективний пристрій.
- Достоинства:
- Мабуть потужний, бо я себе в деякій мірі відчув здерев'янілим.
- Недостатки:
- Швидко миші не потікали.
- Продавец TURBO SPORT
Дякуємо за ваш відгук та за те, що поділилися вашим досвідом використання пристрою!
Ми цінуємо вашу увагу до деталей і розуміємо, наскільки важливо забезпечити ефективне вирішення проблеми з мишами. Раді, що вам вдалося успішно впіймати всіх шкідників.
Щодо відлякувача:
Для досягнення максимального результату важливо використовувати пристрій протягом певного часу, правильно його розташовувати та уникати перешкод, які можуть знижувати ефективність ультразвукових хвиль.
Ми розуміємо ваші побоювання щодо самопочуття і хочемо запевнити, що подібний випадок є для нас першим. Можливо, ваш організм дуже чутливий до електромагнітних хвиль, однак такий ефект не характерний для роботи пристрою. Ми щиро сподіваємося, що ви почуваєтеся краще та що ситуація більше не повториться.
Якщо у вас виникнуть додаткові запитання або потрібна допомога, звертайтеся до нас!
- Інна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
дією відлякувача задоволена
- Достоинства:
- все супер
- Недостатки:
- не помітила
- Максименко С***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
все супер, все працює
- Аліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT
Хороший пристрій. Спочатку сумнівалася, чи буде ефект, але вже через кілька тижнів миші зникли з нашого гаража. Окремо дякую менеджерам за те що пояснили як правильно використовувати пристрій. Дуже сподобалося, що відлякувач не створює шуму і повністю безпечний для дітей та домашніх тварин.