- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1.8-60
Все працює.
Доброго дня, Сергію.
Дякуємо вам, що обрали продукцію бренду Cornix.
Приємного вам користування!
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1.8-60
Не витримав( не вийшло використати навіть на повну амплітуду навантаження. Певно треба щоб ручки були з більш надійного матеріалу
- Недостатки:
- Ламається
Доброго дня, Вадиме.
Дякуємо за ваше звернення.
Ручки еспандерів розраховані на його навантаження, однак важливо, щоб рука знаходилась на всій площині рукоятки, не потрібно давати в її край для збільшення важеля.
Напишіть, будь ласка, ваші контакти у наш чат підтримки:
ссылка
Це дасть змогу нашому фахівцеві зв'язатися з вами, розібратися у ситуації, а також знайти варіанти як вам посприяти.
Дякуємо. - Вадим Б***
Виробник звʼязався і владнав ситуацію. Дякую.
- Евгений Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1.8-60
- Міша Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1.8-60
Кистьовий експандер зламався відразу при використанні, всередині є пустота в ручці , бракований.
Доброго дня, Михайло.
Дякуємо за ваш коментар, нам прикро, що у вас сталась така ситуація.
Напишіть нам, будь ласка, у наш телеграм-чат підтримки свій контактний номер телефону:
ссылка
Це дасть змогу нашому фахівцеві зв'язатися з вами та розібратися у ситуації.
Дякуємо!
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1.8-60
Чудовий набір за таку ціну
Добрий день, Сергію! Дякуємо за ваш відгук, та те, що обрали бренд CorniX. Бажаємо продуктивних тренувань.
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1.8-60
Пришло быстро, ребёнок доволен пришло всё хорошего качества.
- Достоинства:
- Хорошое качество
- Недостатки:
Доброго дня, Сергію! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Зинаида М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1.8-60
Прекрасный набор, очень удобна сумка, эспандеры все в одном месте.
Доброго дня, Зинаидо! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Соколов В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1.8-60
отже по порядку
упаковка годна, всередині мішечок з шнурівкою, мені сподобалося, я 3 з 5 досі в ньому тримаю
Кистьовий еспандер, норм, трохи люфтить, трохи нерівномірно крутиться болт навантаження, але в цілому за такі гроші топ
Еспандер-бублик, 23 кг там нема, по силі як кистьовий на мінімумі(5 кг), трохи пищить коли зжимаєш, в цілому норм
Тренажер для пальців, пружини незалежні, вони не заходять в свої пази рівномірно, тобто після навантаження йде ривок коли пружина достатньо зжалася аби поміститися у паз, відповідно рівномірних вправ не вийде, оте все що на картинках неок, він для такого не годиться
Гумка для пальців, повна маячня, але я так і очікував
Еспандер-яйце, можна використовувати як антистрес, не знаю що з ним робити ще
в цілому ставлю 5 попри недоліки, бо кистьовий норм працює і бублик годний ну і мішечок, це з врахуванням ціни
для розуміння за 2 дні прокачав руки достатньо аби збільшити навантаження на кистьовому десь на 5 кг, результат хороший, або в нього навантаження раптом стало сильно меншим, хоч схиляюся до першого варіанту - Максим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1.8-60
Я саме не розумію чому бублик такий слабкий ну так все клас
- Недостатки:
- З бубликом і все
Доброго дня, Максиме! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Андрій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1.8-60
Доброго дня, Андрію! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1.8-60
Купувала для племінника 14 років.Сподобався набір. Займається.
Доброго дня, Ольго! Дякуємо за ваш відгук та те що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування.
- Евгений Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1.8-60
В целом, если покупать конкретно бублик и эспандер на 60кг и остальные воспринимать как "подарочные" - то пойдёт, но объективно, лучше было бы вместо остальных побрекушек доложить ещё пару более тяжёлых бубликов. В частности могу ещё выделить тренажёр для пальцев, но его качество совсем странное, т.к. не равномерно распределяется сила на каждый палец и рвано нажимается.
Краска, которой обозначены килограммы на кистевом эспандере за первый день стёрлись почти полностью.
(Ещё на бублике есть рубцы, которые скорее мешают, чем увеличивают сцепление с рукой, т.к. при сжимании эти рубцы сильно вбиваются в руку, кому то это может сильно мешать)- Достоинства:
- Вполне хороший по качеству эспандер на 60кг и бублик на 23кг
- Недостатки:
- Бесполезная пальцевая резинка и эспандер-яйцо. Тренажёр для пальцев нажимается рвано и не равномерно.
Доброго дня, Євгеніє.
Дякуємо за вашу особисту думку.
Щодо комплектації та характеристик, вони строго відповідають опису та фото.
Резинка для пальців та еспандер-яйце - це незамінні аксесуари для укріплення пальців та зап'ястя. Будь-який фізіотерапевт підтвердить їх ефективність.
Ми розуміємо, що в кожного користувача своє бачення та побажання, якою мала б бути комплектація набору. Для цього у нас в асортименті є величезний вибір еспандерів на будь-який смак.
З пластиковим тренажером для пальців необхідно працювати правильно. Натискати кнопки треба вертикально, тоді вони рухаються плавно. В тому і його суть, виробити правильну механіку роботи пальців.
Успіхів у ваших тренуваннях!
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1.8-60
Це краще ніж один еспандер купити, не набридає, можна змінювати. Якість норм!
Доброго дня, Дмитре! Дякуємо за ваш коментар та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо приємного користування!
- Валерій С***Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1.8-60
мені сподобалося
- Олексій Г***Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1.8-60
Зробив замовлення цього набору, але прийшов в не повній комплектації
- Достоинства:
- Якість на перший погляд добра
- Недостатки:
- Не повна комплектація
Доброго дня! Нам дуже шкода, що трапилась дана ситуація. Запевняємо вас, що товар надсилається на склад відправника в повній комплектації. Ймовірно, мала місце помилка з боку працівників складу. Для вирішення даного питання, зверніться, будь ласка, у службу підтримки Розетки, у розділі "контакти" є посилання на чат.
- Іван О***Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1.8-60
Набір еспандерів Cornix Hand Grip Workout Kit 5 шт - це накйкращий еспандер для мене, користуюсь дуже давно, якість на висоті. Дуже круто, що в одному наборі, можна купити різні види та різні навантаження.
- Достоинства:
- Великий, Міцний, Зручний
- Недостатки:
Доброго дня, Іване! Дякуємо за ваш відгук та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо продуктивних тренувань!
- Лозінський А***Продавец: Rozetka. Уровень нагрузки: 1.8-60
Еспандерів Cornix Hand Grip Workout Kit 5 шт Black, найкраще що у мене було, а було дуже багато, дуже рекомендую.
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
Доброго дня, Андрію! Дякуємо за ваш відгук та те, що обрали бренд Cornix. Бажаємо продуктивних тренувань!