Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Манго мармелад 500 г пакет

• Вікторія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Immune protection

Замовляли два смаки: манго та лимонний. Поки спробували тількт манго. Мармелад смачний, в міру солодкий (не приторно солодкий, після якого хочеться пити). Дуже зручно брати з собою в дорогу / на роботу (кожна мармеладинка в окремій упаковці. Буду замовляти ще. Дякую продавцю за презент (до замовлення додали дві мармеладки інших смаків (зелена та червона). Але манго подобається більше.

Достоинства:
    смачний
    Недостатки:
    не знайшла
  • Петро Х***

Дуже смачно!

Достоинства:
    Ціна!
    Недостатки:
    Немає!
    • Продавец  Immune protection

Дякуємо за відгук!

• Марія Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Immune protection

Краще брати не "1111", а "King"

Достоинства:
    Зручна упаковка
    Недостатки:
    Не дуже смачні, порівняно з талми самими виробника King
  • Олена Я***

Дуже смачно, гарна якість

Дякуємо за відгук!
      Нехай смакує!

• Янина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Immune protection

Пересорт. Не знаю кто пакует и клеет наклейки о качестве и сроке годности. Не знаю как и где оно хранится но качество каждого кубика разное от мягкого нормального до сухого горького. Никак не могу привыкнуть к тому что в нашей стране приличная скидка это надувательство покупателей. Предполагаю ответ продавца что у нас зубы не те и жуют не так. Из 7ми разных купленных здесь позиций пока ни 1 не была на уровне хорошей. Не рекомендую

Достоинства:
    Сомнительны
    Недостатки:
    Сам продукт
    • Продавец  Immune protection

Доброго вечору, дякуємо Вам за відгук, манго українського виробника зі свіжою датою виробництва, будемо перевіряти якість краще!

• Продавец  Immune protection

Доречі, це найулюбленіша позиція наших клієнтів і особисто Наш бестселер, і зі знижкою це ніяк не пов'язано