Отзывы покупателей о Комплект натяжных чехлов на диван и два кресла с оборкой (Коричневый) (517-1107)

• Олеся Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOKO HOME. Цвет: Шоколадный

Супер набір! Колір гарний! Тягнеться супер, на диван 2,2 ще й запас!

• Виолета В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOKO HOME. Цвет: Зеленый

Дякую,гарний комплект : колір,якість,ціна,-все супер

Достоинства:
    Швидка доставка,гарне пакування
  • Денис Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOKO HOME. Цвет: Шоколадный

Прийшло з одним чехлом на крісло, замість двох!!! Та з пошкоджененою упаковкою! На моє зауваження прийшла відповідь: «ви ж розумієте…бла бла бла» типу вони не при справі

• Продавец  LOKO HOME

Добрий день, Денис, так ми вам написали, що це можливо брак виробника, за пошкоджену упаковку ви нам не сказали ні слова. то може ви її пошкодили вже на місці коли розпаковували товар? також були б раді вашому відгуки на цей товар що ви вже купили і все було в наявності і нічого не пошкоджено. Бо ви ж замовили цей самий товар вдруге.

• Продавец  LOKO HOME

Чекаємо ваш гарний відгук по замовленню попередьому) де все було в наявності та не пошкоджено

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LOKO HOME. Цвет: Кремовый

прислали не тот цвет,не соответствует фото,качество не очень

• Продавец  LOKO HOME

Вітаю. В описі ми зазначаємо, що колір та віддтінок товару на фото та в реалі може відрізнятися, залежно від налаштувань монітора (яскравість, контраст, насиченість), а також освітлення. Також фото студійне з додатковим освітленням. Тому при просимо одразу на пошті перевіряти продукцію, та у випадку якщо колір не підходить не забирати товар з пошти.