Отзывы покупателей о Сушилка для обуви электрическая Shoes dryer, электросушка для сушки обуви (белая)
Есть в наличии
- Светлана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Дуже задоволена покупкою, надійний помічник, гарний дизайн.
- Достоинства:
- Сушіння взуття швидше, ніж в звичайних сушарках
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені якістю нашого сервісу. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, ви знайдете для себе багато корисного та цікавого. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Вікторія В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
За 4 години роботи ледве нагрілась. Не висушує взагалі
- Недостатки:
- Не гріє достатньо аби просушити
- Продавец FlashShop
Добрий день!
Дякуємо за відгук. Нам шкода, що товар не виправдав ваших очікувань.
Сушарка працює при температурі близько 45–65 °C — це безпечний режим для взуття, щоб не пошкодити матеріали, тому сушіння може займати більше часу. Модель має багато позитивних відгуків від інших покупців.
Шкода, що ви звернулися з цим питанням уже після завершення терміну повернення.
Сподіваємося, наступні покупки принесуть вам лише позитивні враження.
- Яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Дуже гарна сушарка! користуюсь понад місяць, все безпечно і просто. Ще й маленький подаруночок поклали))) було дуже приємно, дякую продавцю. Рекомендую
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Олександра С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Все дуже сподобалося!Класна сушка! Продавець дуже швидко відправив,гарне пакування подарунки!Рекомендую
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Користуюсь вже давно такою сушкою іншої фірми, тому вирішила прикупити ще. Дуже подобається дана сушка. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якість та ціна
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Все працює
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Гарна, необхідна річ. Рекомендую.
- Достоинства:
- Все працює, швидка доставка
- Недостатки:
- поки не виявлено
- Продавец FlashShop
- Валентина М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Все сподобалось, працює гарно
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Євген М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Товар сподобався, вже працює))
- Недостатки:
- Ніби нема
- Продавец FlashShop
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Дуже гарна річ.Рекомендую
- Достоинства:
- Швидко доставили
- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо за ваш відгук — нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо переглянути й інші товари з нашого асортименту — впевнені, що знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Даже вдячний за швидко та професійнооброблене замовлення.Товаром задоволений.Рекомендую!
- Продавец FlashShop
- Лідія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Лагідно просушує взуття
- Лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Пришел товар вовремя, пользовалась сушилкой пару раз результатом довольна.рекомендую.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Гарна сушарка. Все працює. А за таку ціну вона виправдала свої очікування на 110%.
Були затримки з відправленням, але продавець зв'язався і попередив.- Продавец FlashShop
- Олександр Х***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Дійсно непогані сушилки, також привітні адміністратори, рекомендую!
- Достоинства:
- Компакні, поки (5 днів використання) гарно працюють
- Ирина У***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Классная и полезная вещь!
- Ольга О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Купляла, щоб сушити дитяче взуття. Вчора спробувала перший раз. Поки все подобається. Пластик якісний, без запаху, взагалі зовні все виглядає дуже якісним. Гріє добре, але не занадто (переживала, щоб не попсувати взуття). Дякую. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якісний пластик, виконання вцілому
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец FlashShop
- Ольга П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Дякую за сушку, працює добре швидко суше взуття.гарний дизайн
Покупкой задоволені- Достоинства:
- Швидко сушить,ціна
- Сніжана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Сушарка сподобалася.Взуття висушила за 10 годин безперебійного відключення.Гріє безпечно.
Нарікань,поки що-немає.- Продавец FlashShop
- Оля К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Чудова сушилка для взуття
- Достоинства:
- Зручні
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Сушаркою задоволена. Кросівки до ранку сухі. Те що зараз треба при такій дощовій погоді.
- Достоинства:
- Дбайливо сушить
- Недостатки:
- Поки що немає
- Продавец FlashShop
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Все супер
- Танюша Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Відповідає своїм властивостям
- Продавец FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба та чудового настрою!
- Віктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Відмінно
- Святослав С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Добре вишушує взуття і гарно підсвічується
- Достоинства:
- Це самі класні якими мені довелось сушити
- Валерия С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Товар прийшов швидко, товар якісний, все працює, я задоволена
- Катерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Товаром задоволена. Сушить та прибирає запах, працює від розетки, компактна.
Сушку відправили досить швидко, ще й подаруночок додали, за що окреме дякую- Достоинства:
- Ціна, компактність, сушить і обеззаражує
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец FlashShop
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Швидко, плюс додали маленький подаруночок, дуже приємно насправді.
- Достоинства:
- Швидка доставка плюс подаруночок.
- Продавец FlashShop
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Задоволена сушаркою
Користуюсь нещодавно
Поки нарікань не маю- Продавец FlashShop
Добрий день! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Екатерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Отримала, перевірила на пошті - все працює, із взуттям поки ще не тестила. Як спробую потім ще доповню свій відгук
- наталія д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Добре гріє, тому швидко сохне взуття
- Юлія Є***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Чудовий аксесуар для полегшення життя, не тільки в дощову погоду, а й в осінньо-весняний період для просушування взуття. Зі своїми функціями справляється
- Достоинства:
- Немає неприємного запаху (пластику),в подарунок надіслали щітку
- Продавец FlashShop
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Нам приємно знати, що Ви залишилися задоволені обслуговуванням. Запрошуємо ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що серед них знайдеться багато корисного для Вас. Завжди раді бачити Вас серед наших клієнтів!
- Саша К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
- Продавец FlashShop
Добрий день, Олександре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Єгор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Зазвичай не пишу відгуки, але це дуже гарна річ, яку однозначно рекомендую до покупки.
Користуюсь 3 місяця майже кожного дня. брав за 480 грн. Гарний пластик і шнур. Добре нагрівається, за ніч висушує ботинки.- Недостатки:
- Продавец FlashShop
Добрий день, Єгоре! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Сніжана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Зручна сушарка, висока температура нагрівання, добре висушує.
- Достоинства:
- Довжина пластин
- Продавец FlashShop
Добрий день, Сніжано! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Белый
Дуже гарна сушарка, взуття сушить дуже добре. До цього всього ще зробили подарунок. Було дуже приємно, клієнтоорієнтованість на вищому рівні)))
- Продавец FlashShop
Добрий день, Анастасія! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!