- AI аналіз відгуків78 відгуків: позитивний: 74%, нейтральний: 10%, негативний: 16%Виберіть, щоб дізнатися більше
- СтаніславОтзыв от покупателя. Продавец: Kormud
купував на подарунок батьку, все сподобалось, проблем поки не було
- Достоинства:
- ціна, швидко відправили
- Недостатки:
- поки немає
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Користуюсь вже не одноразово,працює без нарікань.На годину роботи стає заряду акумулятора .Для робіт на дачі саме те,що треба.
- Достоинства:
- Легка, для жінки без проблем обрізати гілки.
- Недостатки:
- Батарея швидко сідає,на годину роботи з перервами .
- Олексій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Чудова пилка. Дуже спрощує роботу з деревами і кущами. Стволи десь до 30 см бере без проблем
- Достоинства:
- Якість, ціна, 2 акумулятори
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Олександр Ш***
Шина 15 см,а ріже до 30 без проблем?Тільки із за цього комента не хочеться брати.
- Катя В***
а як змазувати масло вручну не розумію?
- Олексій Д***
@Олександр Ш*** , Я мав на увазі, що в цілому ствол такої товщини можна цією пилкою подолати. Спочатку ріжеш ствол з однієї сторони, потім з іншої. Звісно що довжини не вистачить пиляти 30см за один раз.
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Поки що ,пилою задоволені !
- Достоинства:
- Легка
- Ульяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Міні пилою задоволена,зручно що є два аккумулятори.Швидка доставка.Рекомендую товар і продавця.
- Достоинства:
- Легка,
- Недостатки:
- Не знайшла
- Євген К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Все ок.
- Достоинства:
- Легка. Заряд тримає.
- Сербіна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Все чудово працює. Поки нарікань нема.
- Инна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Швидка доставка, невелика вага пилки, дуже зручна у використанні і добре, що два акумулятори в комплекті.
- Євген Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Купил пилу. На второй день перестало работать зарядное устройство
На звонки продавец не отвечает
А я хотел заказать ещё одну пилу для соседа. Теперь вот думаю....- Достоинства:
- Пила в хорошей комплектации.
- Недостатки:
- Не работает зарядное устройство для аккумуляторов
- Продавец Kormud
Добрий день, наші менеджери Вас наберуть для вирішення питання з акумулятором. Нажаль, у нас на передадні нового року лінія дзвінків перегружена, тому ми вас самі сьогодні наберемо)
- Євген Л***
Вопрос с не работающим зарядным устройством решен. Продавец выслал новое зарядное устройство.
Благодарю за внимательное отношение.
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Всё ок
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Все подобається!
- Достоинства:
- Користуюся пилкою вже 2 місяці- дуже зручно і швидко! Не важка. Заряду вистачає!
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Купляла в січні минулого року. Чоловік захворів і мені самій прийшлося обрізати всі дерева. Все було чудово. Почався сезон наступної обрізки і з'ясувалося що акумулятора вистачає на 5 хвилин роботи. Так працювати неможливо. Встає питання про купівлю нової пили. В міжсезоння трималася в теплому сухому місті, але нею не користувалися.
- Достоинства:
- Зручна, мала, легка
- Недостатки:
- Акумуляторів вистачило на півроку
- Продавец Kormud
Доброго дня! Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
Нормально, що акумулятор з часом втрачає ємність, але те, що він працює лише близько 5 хвилин — це справді не є нормою для справного акумулятора. Навіть якщо пилка не використовувалась у міжсезоння, літій-іонні батареї можуть деградувати, якщо тривалий час залишаються повністю зарядженими або, навпаки, розрядженими. Оскільки у вас діє гарантія на пилку, ми вам відправимо новий акумулятор.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Досить зручна і легка пилка.
Поки що встигла спробувати пообрізати невеликі гілки на Вишні і Грушці.
Впоралась з легкістю!
Акумулятор тримає добре) - Наталия Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Добре працює
- ВЯЧЕСЛАВ Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
ОТПИЛИЛ НЕСКОЛЬКО ВЕТОК И ПЕРЕСТАЛ ТЯНУТЬ. НЕ РЕКОМЕНДУЮ.
- Достоинства:
- Недостатки:
- НЕ ТЯНЕТ.
- Продавец Kormud
Добрий день. Підкажіть, що саме не тягне? ви придбали пилку 09.05.2025, тобто більше ніж пів року тому, в який саме момент ви помітили погану роботу? У вас є гарантія на пилку, вона діє до 09.05.2026 року, ми можемо зробити обмін або повернення коштів, якщо товар в повній комплектації та цілий, щоб ми могли зробити діагностику пилку, та дізнатись причину проблеми.
- Сергій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Чудова якісна пила
- Віталій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Те, що треба для дачі!
- Михайло В***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
відмінний інструмент, звичайно китайський без змазування цепки і інших благ, але за такі ціну очувати іношого і не треба. Комплектація величезна, навіть запасні кліпси для закривання кейсу є, а це вже дуже багато про що говорить
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
вибрали дідусю на подарунок, а то його ручна пилка і чималий садочок втрачають доволі багато сил, а тут легенька й доволі потужна пилочка вирішує питання. і грошей вона своїй коштує навіть питань не може бути
- Віктор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
повна комплектація, два аккумулятори вистачає приблизно на роботу в годинку, в цілому заодовені використанням данної пили, круто що є комплектні окуляри й рукавиці, не треба купляти, а предмети потрібні при пилянні зверху вниз
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
купляли для дачі, ще не відвезли, але вдома протестували данну пилку. що сказати виконує наші мінімальні потреби в принципі для цього її і купляли. Жінці як мені без проблем користуватися просто і пилка не важка, пиляє нормально, тільки треба когось хто знає к підтягнути правильно цепку.
- Лідія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
купувала чоловіку, з ранку вже бачу щось пиляє і по йому видно, що задоволений. дякую за швидку доставку, комплектація теж доволі гарна, продавця рекомендую
- Семен С***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
отримав, вже користуюсь девайс для будинку дуже потрібен, тим паче якщо є щось обрізати, пиляти і нарізати. Комплектаці з рукавичками та окулярами дуже порадувала, ще й цепка запасна є
- Достоинства:
- ціна
- Антон А***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Товар прийшов в повній комплектації, вже навіть випробувати вспів, дуже добре пиляє гілки і десь з запястя дерево, як раз у кого є пічка нарізати в самий раз на розпалку, великі не пробував дерева пиляти, але думаю справиться. Головне змазувати трохи цепку відпрацьованим маслом.
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
апарат те що треба, дуже мобільна штука, як виявилось. заліз на дерево і перепиляв чи малий в діаметрі в*язок. батарейка теж тримає доволі не погано, хотілось би більший ампераж, але за таку ціну це і так добре. дуже сподобався апарат, дякую за швидку доставку.
- Проценко О***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Саме те для жінок!
- Достоинства:
- Вага, 2 акумулятора, повна комплектність.
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Отличная вещь. Потестил совсем не много, но доволен. Прыгает по ветке, но скорее всего просто не настроил цепь и приловчиться нужно к пиле.
Доску 20-ку ,40-ку пилит вообще на раз, без скачков и прыжков по доске.
Магазину отдельное спасибо!- Достоинства:
- Легкая, удобная, комплектация вообще впечатляет.
- Продавец Kormud
Добрий день, дякую за відгук) На рахунок ланцюжка, Ви скоріш за все погано зафіксували кришку, яка фіксує шину. Спробуйте заново її відкрити та добре закрутити саме ключом. Тоді стане краще)
- Любовь Б***
Через пару месяцев использования напишите работает ли? Интересно..
- Любовь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Не рекомендую.
- Недостатки:
- Зламалась через пару місяців
- Продавец Kormud
Добрий день, наші менеджери вас наберуть для вирішення цієї проблеми.
- Любовь Б***
Питания вирішили шаидко.Просто відмовили в обміні чи ремонті. Дякую.
- Яна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Пиляє гарно, як далі час покаже але зараз дуже добре, батареї хвата на довго
- Достоинства:
- Не дорого, без масла
- Недостатки:
- Незнаю де знай запасну шину
- Анна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
При обрізані гілок, кущів акумулятора вистачає на годину, а то і більше.
- Достоинства:
- Мобільна, зручна, два акумулятора
- Тетяна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Пилкою задоволена, вона зручна у використанні та легка, що для мене було важливим показником. Пиляє добе
- Достоинства:
- Зручна, легка, додатковий акумулятор
- Недостатки:
- Поки немає
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Пиляє непогано
- Достоинства:
- Два акумулятори
- Недостатки:
- Поки що не виявлено
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Купувала для себе, щоб зручно було тримати в руц та не тяжка. Продавець швидко відправив та передзвонив.
- Достоинства:
- Потужна, легка
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Пила приємно здивувала своєю якістю. Компактна, зручна в руці, працює швидко та без збоїв. Для домашніх робіт – саме те, що потрібно. Однозначно рекомендую
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Неймовірно зручна та легка пила, стала моєю незамінною помічницею в саду. Маленька, але потужна — акумулятор вистачає надовго, і гілки обробляє моментально. Рекомендую!
- Достоинства:
- Маленька, зручна та легка ,але потужна — акумулятор вистачає надовго
- Єлизавета Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Купувала для себе, щоб зручно було тримати в руці та не тяжка.
Дуже сподобалась пила, вона легка, саме таку і шукала. Продавець швидко передзвонив та відправив.- Достоинства:
- Швидкість доставки, якість, зручність