Отзывы покупателей о Стильный и компактный чайный набор для путешествий: чайничек и 2 пиалы UFT TSET7 Green

Оценка пользователей 4.26/5
  • Отзывы про товар продавца Лоукостер
  • Алла З***

дуже подобається

Алло, дякуємо за відгук!

Раді, що набір вам сподобався — нехай приносить ще більше приємних моментів

• Марія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Количество персон: 2

Чудовий набір, гарне упакування, все доїхало не пошкодженим. Приємний колір слонової кістки

• Юлия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Количество персон: 2

Очень симпатичный. Купила дочке на подарок.

Достоинства:
    Ми ми мишный, на подарок то что надо
    Недостатки:
    Размер очень маленький, но это не минус, просто не привычно
    • Продавец  Лоукостер

• Світлана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Лоукостер. Количество персон: 2

Чудовий набір і як подарунок і для щоденного використання. Швидка доставка.

• Аліса Б***
    Продавец: Лоукостер. Количество персон: 2

Прийшов зі зламаною кришкою, відкритий. Схоже що той самий що й у людини яка залишала відгук раніше, відправляли зламаний і знали, що відправляють, можливо тому й знижка

Достоинства:
    Прийшов
    Недостатки:
    Зламаний
    • Продавец  Лоукостер

Дякуємо за відгук. Нам щиро прикро, що Ви отримали товар у такому стані.

Запевняємо, що ми не відправляємо пошкоджені товари навмисно та обов’язково перевіряємо замовлення перед відправкою. Імовірно, пошкодження могло статися під час транспортування.

Будь ласка, напишіть нам у особисті повідомлення через Rozetka — ми оперативно запропонуємо обмін або повернення коштів. Для нас важливо, щоб Ви залишилися задоволені покупкою.

Сподіваємось, що зможемо виправити ситуацію та повернути Вашу довіру.

• павло с***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Синий. Количество персон: 2

приїхав швидко та без узкоджень

Достоинства:
    Швидка досьавка

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за відгук. Раді, що набір приїхав швидко та без пошкоджень.
      Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою та оцінили швидкість доставки. Нехай користування приносить лише приємні враження!
      Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців

• Ольга С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Синий. Количество персон: 2

Товар приїхав швидко і без пошкоджень, дякую за оперативність

Достоинства:
    Швидко

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за відгук .Дуже приємно, що товар приїхав швидко, без пошкоджень та залишив гарні враження.
      Дякуємо, що відзначили нашу оперативність

• Анастасія Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Синий. Количество персон: 2

Прийла одна піала побита але в коробці немає уламку думаю що відразу таку і відправили , побита коробка

Доброго дня!

Нам дуже прикро, що Ви отримали набір із пошкодженою піалою. Тим більше, якщо коробка вже була в неналежному стані. Це точно не той досвід, який ми хочемо залишати нашим покупцям.
      Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення через Rozetka та вкажіть номер замовлення — ми обов’язково розберемось у ситуації та постараємось запропонувати рішення.
      Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок

• Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Синий. Количество персон: 2

Вирішив повернути товар, бо він не відповідав опису, але кошти так за цей чайник мені не повернули

Достоинства:
    Непоганий декоративний сервіз
    Недостатки:
    Не відповідає опису замовлення
  • Катерина К***

Дуже милий маленький набірчик

Достоинства:
    Ціна якість
    Недостатки:
    Невиявлено
    • Продавец  Catchgoods

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно, що набір Вам сподобався та залишив гарне враження
      Раді, що Ви оцінили співвідношення ціни та якості. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Ніно
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Синий. Количество персон: 2

Все чудово , все ціле та гарне, розбила до цього чайник випадково, замовила новий))

Дякуємо за відгук

Раді, що набір вам сподобався та виправдав очікування. Сподіваємось, новий чайник буде служити довго

• Євгенія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Синий. Количество персон: 2

чудовий набір, гарно виконує свою функцію, але вигляд не супер ідеальний і коробка трохи помʼята

Достоинства:
    співвідношення ціна-якість
    Недостатки:
    є маленькі дефекти
    • Продавец  Catchgoods

Доброго дня!

Дякуємо Вам за відгук. Раді, що набір добре виконує свою функцію та Ви оцінили співвідношення ціни та якості
      Шкода, що зовнішній вигляд і стан коробки не повністю виправдали очікування — врахуємо цей момент у подальшій роботі

• Олена Т***

Набір чудовий! Доставили швидко

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку. Нам дуже приємно, що набір Вам сподобався, а доставка була швидкою.

Нехай користування приносить лише приємні враження! Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців на Rozetka

• Андрій Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Синий. Количество персон: 2

Замовляв перший раз тут,все відповідає дійсності.рекомендую

Доброго дня!

Щиро дякуємо Вам за відгук та рекомендацію. Нам дуже приємно, що покупка виправдала Ваші очікування.

• Інна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Синий. Количество персон: 2

Дякую, швидко відправили, все добре прийшло

Інно, дякуємо за відгук!

Раді, що замовлення швидко дійшло та все в порядку Будемо раді вашим новим покупкам!

• Каріна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Синий. Количество персон: 2

Все приїхало швидко і ціле. Дякую за набір.

Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Синий. Количество персон: 2

Гарний посуд. Чудова презентаційна упаковка.

Вітаємо
      Дякуємо за довіру до нашого магазину
      Гарного Вам користування

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Catchgoods. Цвет: Синий. Количество персон: 2

Товар прийшов зі зламаною кришкою.

Достоинства:
    Товар прийшов
    Недостатки:
    Зламаний товар
  • Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Количество персон: 2

Топ

Доброго дня!
      Щиро дякуємо вам за позитивний відгук. Дуже приємно чути, що товар виправдав ваші очікування та добре показує себе у повсякденному використанні. Ми цінуємо вашу довіру й раді, що продукт приносить користь та задоволення.
      Приємного користування, завжди раді бачити вас серед наших покупців!

• Вероніка Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый. Количество персон: 2

Гарний набір, прийшов швидко та якісно запакований.

Дякуємо за відгук.
      Бажаємо приємного користування!

• Ольга Г***
    Продавец: Catchgoods. Цвет: Синий. Количество персон: 2

Товар прийшов побитим так ще відбитої запчастини не було думаю що його так і відправили не рекомендую цього продавця

Достоинства:
    Красивий
    Недостатки:
    Прийшов побитий
  • Анастасія
    Продавец: Catchgoods. Цвет: Синий. Количество персон: 2

Виправляю свою попередню оцінку, після відгуку про пошкоджену кришку, швидко зв’язались і запропонувати варіанти рішення. В той же день відправили новий набір, і оплатили доставку, за що вдячна. Чайничок в ідеальному стані, все ціле та гарне. Дякую.

• Продавец  Catchgoods

Щиро дякуємо, що оновили відгук і поділилися враженням!

Нам дуже важливо оперативно реагувати на такі ситуації, тому раді, що змогли швидко вирішити питання та що новий набір приїхав у ідеальному стані

Дякуємо за довіру та розуміння. Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів на Rozetka — завжди намагаємось, щоб кожна покупка залишала тільки приємні враження.

Продавец: Catchgoods. Цвет: Синий. Количество персон: 2

Прийшов зі зламаною кришкою. Я б радила кришку окремо в захисну плівку обгортати

• Анастасія П***

Оперативно надіслали новий, все чудово.