Отзывы покупателей о Миндальная мука 500 грам - TM GreenFood

Оценка пользователей 3.63/5
  • Віта Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Общий вес: 500

Відкрила і спробувала готувати одразу і одразу ж довелось викинути. Воно прогіркле, непридатне для використання. Зіпсувало випічку. Гроші на вітер, час і продукти витрачені дарма. Дуже неприємно.

Недостатки:
    зіпсоване
  • Таисия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Общий вес: 1000

Хочу залишити відгук щодо якості вашого продукту — мигдального борошна.

Ми придбали його за повною ціною та зберігали у сухому місці в щільно закритій упаковці. Відкрили лише через два місяці, і були неприємно здивовані: борошно має різко гіркий смак і виразний запах старих, прогірклих горіхів. При цьому термін придатності вказаний до 10.2026, що абсолютно не відповідає реальному стану продукту.

Борошно виявилось непридатним до використання: воно гірчить як у сирому вигляді, так і після приготування. Через це була зіпсована випічка і, відповідно, настрій. З огляду на те, що продукт коштує недешево, така якість є абсолютно неприйнятною.

Прошу звернути увагу на цю ситуацію, перевірити умови зберігання та якість партії, а також надати зворотний зв’язок щодо можливого вирішення цієї проблеми.

• Продавец  Avocados & Coconuts

Доброго дня! Нам дуже прикро, що ви залишилися незадоволені якістю нашого борошна. Ми дуже цінуємо вашу відгук, навіть через деякий час. Для нас важливо, щоб кожен клієнт був задоволений, тому ми хотіли б запропонувати Вам, наприклад, знижку на наступне замовлення, обмін товару або часткове повернення коштів. Оберіть, що було б для вас найзручніше.

• Поліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Общий вес: 1000

Борошно гарно ліпиться, але горіхи самі старі , тому має неприємний присмак старих горіхів.

• Продавец  Avocados & Coconuts

Доброго дня! Дякуємо, що поділилися враженнями. Нам прикро, що ви відчули сторонній присмак. Хочемо запевнити, що борошно з даної партії є свіжим за документами. Проте, оскільки мигдаль містить багато олій, він іноді може мати специфічний інтенсивний аромат залежно від сорту горіха. Ми візьмемо ваше зауваження до уваги та проведемо додаткову перевірку якості. Менеджер зв'яжеться з вами в особимсті повідомлення, щоб врегулювати це питання. Дякуємо за розуміння.

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Общий вес: 1000

Быстро доставили и мука качественная.. Буду заказать еще..

Достоинства:
    Быстро доставка
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Avocados & Coconuts

Дякуємо за відгук!

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Общий вес: 500

Сподобалась якість. Використовувала для випічки штоллена.

• Нюша Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Общий вес: 500

Гарна якість. Адекватна ціна.

Достоинства:
    Ціна та якість.
    Недостатки:
    Відсутні.
  • Катерина У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Общий вес: 1000

Беру не перший раз, все подобається

Достоинства:
    Якість
  • Евгений Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Avocados & Coconuts. Общий вес: 1000

Товар і ціна сподобались.