Отзывы покупателей о Секатор аккумуляторный GTM GS18/30BL (30 мм, BL, 18 В, 0.75 кг, без аккумуляторов и зарядного устройства)

Оценка пользователей 4.67/5
  • Константин Л***

Секатор и Цепная пила от GTM шикарны, отработали сезон на ура. Но все же не рекомендую к покупке, я когда покупал это была новинка, я надеялся что они сделают удлинитель-удочку-штангу, но так и не дождался, судя по всему и не дождусь. Рекомендую обратить внимание на другие бренды инструментов к которым можно купить удлинитель.

Костянтин, дякуємо вам за відгук та високу оцінку секатора і ланцюгової пилки GTM! Нам дуже приємно, що інструменти добре відпрацювали сезон.
      Щодо подовжувача — ми дійсно ніколи не заявляли про запланований випуск такої насадки, тому перепрошуємо, якщо це викликало незручності чи невиправдані очікування.
      Ми завжди прислухаємося до побажань наших покупців, тому обов’язково розглянемо вашу пропозицію. Дякуємо, що поділилися досвідом — це допомагає нам ставати кращими!

• Ігор Т***

Якщо у Вас є садок і Ви хочете його підтримувати в належному стані, то цей секатор буде для Вас першим помічником.
    Якісний, надійний, потужний, ергономічний, втім як і усі товари бренду GTM.

Достоинства:
    Робота цим інструментом приносить задоволення і відмінний результат.
    Недостатки:

Дякуємо за Ваш зворотній зв'язок!

Користуйтесь із задоволенням.

• Юлія П***

Гарний сікатор, ріже всі гілки. Обрізала рози і дерево яблоні, кущі малини.
    Всі гілки і малі і крупні добре ріже.

Недостатки:
    Продається тільки каркас. Акамулятор і зарядний пристрій продаються окремо. Для мене важкуватий в руці коли довго обрізаєш.

Дякуємо за Ваш зворотній зв'язок!

Користуйтесь із задоволенням.

• Константин Л***

Перед покупкой долго листал ютуб в поисках какой секатор купить и в общем на какие аккумуляторные инструменты перейти, выбор пал на GTM и Днипро-м, Днипро как обычно облажались знали что весной будет спрос на цепные пилы и секаторы и как обычно не подготовились. В итоге купил аккумуляторную Цепную пилу и Секатор от GTM, в целом остался очень доволен покупкой, секатор рубает почти все ветки которые в него влазят, бывает не с первого раза но все же, когда лезешь на макушку дерева ты уверен что секатор справится и не нужно будет слазить за пилой. В общем всем рекомендую шикарный инструмент! Из минусов могу отметить только отсутствие чамодана и удлинительной рукоятки.

Достоинства:
    Шикарный секатор !!!
    Недостатки:
    Нет чамодана ((
  • Дмитро В***

Якість супер

• Володимир П***

Сам сікатор виглядає потужно, але у перший же день зламався верхній (рухомий) ніх під час обрізання плодових дерев та підрізання роз
    Нажаль сам момент поломки зафіксувати не вдалось, але діаметр гілок був на рівні 1,5-2 см, бо виставлений був 3-й варіант розведення ножів
    Сам по собі момент прикрий, бо не дивлячись на те, що я звернувся з описом ситуації в Розетку на другий день після придбання сікатору, його не обміняли, а забрали в сервіс на експертизу, а це 14 днів
    Сподіваюсь що це буде швидше, бо ж саме сезон обріщки саду, а я змушений чекати
    Тим не менш, повторюсь, сам сікатор, не дивлячись на цю ситуацію, сподобався, бо ріже чітко, швидко і чисто

Достоинства:
    Відносно легкий, регулюється висота розкривання ножів
    Недостатки:
    Зламався ніж у перші ж 15 хвилин роботи
  • Катерина Л***
    Продавец: Rozetka

Побачила відео на ютубі про цей секатор, і вирішила придбати для батька на подарунок. Батько дуже задоволений, дійсно потужний. З грубими гілка впорався на відмінно.
    Має ще від цього бренда дриль DSI18/60BL на акумі, то якраз акумулятор підійшов і до секатора. Не потрібно було докупляти окремо.

Достоинства:
    Потужний
    Недостатки:
    Поки немає

Дякуємо за Ваш відгук !

• Юлія Г***

Дуже гарний потдарунок.
    Секатор потужний, з легкістю справляється навіть з грубими гілками.

Достоинства:
    Потужний, швидка доставка
  • Олександр О***
    Продавец: Rozetka

У мене є акум від шурупокрута GTM на 4А*г, він підходить і до секатора. Секатор дууууже класний, є захист щоб пальці не порізати, може обрізатти досить товсті гілки. Просто супер

Достоинства:
    пsдходиь акум від шурупокрута GTM,потужний

Дякуємо за Ваш відгук.
      Користуйтесь із задоволенням!