- Наталія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег
Хороший. Пташки лопали гарно))). Рекомендую!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег
Хороша суміш, переважно соняшник. Єдине що до мене прилітають синички, які власне й люблять лише соняшник, тож на дні надвечір просо й овес лишаються нетронуті десь 1/6 від обʼєму годівнички (це пташки ще й перебирають, викидають самі овес). Досипаю в пакетики битий сирий арахіс та інколи сире лущене гарбузове насіння щоб пачка в сильні морози не закінчувалася за два дні. Якщо до вас прилітають лише синички і маєте час побігати-пошукати, то дешевше купувати десь лише соняшник, але мені зручніше замовити тут і не паритися.
- Продавец Ковчег
Дякуємо за відгук.
Якщо до вас прилітають тільки синички, ви можете замовити сонях. При замовленні в коментарі додайте "тільки сонях". Вага та ціна залишаються без змін.
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Ковчег
Хорошие семечки, птички довольны
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег
Пташкам дуже сподобалось :)
- Яніна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег
Чудове насіння, пташкам подобається
- старостина в***Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег
пташенятя задоволені
прилітають кожного ранку- Достоинства:
- насіннячко гарне та свіже
- Недостатки:
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: Ковчег
Синицям довподоби. Вибрали лише соняшник
- Святослав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег
Пташки зацінили, але насіння зараження міллю. Добре , що пересипали все у окрему ємність.
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Ковчег
Зерна дуже багато, неочікувано! Спершу подумала, що помилились і поклали більше. Потім перечитала опис товару )
- Світлана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег
В основному тільки зерно соняха
- Продавец Ковчег
Добрий день, так, суміш складається на 80% з соняху, це вказано в описі товару і відображено на фото.
- Аурелия З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег
Нормальная смесь, свежая, птицы расхватывают-только успевай пополнять кормушку.
- Достоинства:
- много
- Недостатки:
- нету
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег
Все супер, все чудово - сінічкі у захваті!
- Кисельова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Ковчег
Купила недавно, качеством довольна.Единственное, что хочу отметить, на 95% сместь состоит из семян подсолнечника, а проса, льна и овса совсем мало. Но семечки хорошие, не старые