Отзывы покупателей о Кастрюля А-плюс с нержавеющей стали 8.2 л со стекляной кришкой (2170)

Оценка пользователей 4.44/5
  • Отзывы про товар продавца Суседко
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Суседко. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 8.2

Товар подобається

• Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 6.5

Маю сумнів в обʼємі.

• Іванна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Estetiks Official. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 10

Каструля гарна, але в описі у продавця вказано 10л. Насправді каструля на 9л. Хоча на коробці в якій посуд був упакований теж пише 10л.

• Продавец  Estetiks Official

Тому що 10 л. це по обідок максимально. Розмітка на 9 нанесена на стінках.

• Продавец  Estetiks Official

Багато виробників в каструлі розмітку не наносять. Як Ви б тоді наливали воду, щоб оприділити обʼєм точний?

• Іванна С***

Правильно. Розмітка 9л. Якщо я влию ще літр то вода вильється назовні

• Лариса С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 5.1

Дуже задоволена своїм придбання м!
    Каструля саме то,що мені потрібно було.
    З об'ємом не помилилася ,були сумніви,але все так як треба!
    Якість чудова,каструля гарна, ніяких несподіванок -подряпин,плям,чорних цяток и т.і.-немае!
    Дякую,чудовий товар!

Достоинства:
    Ціна, якість, зовнішній вигляд.
    Недостатки:
    Жодного!
  • Іван Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KABATSAYKA. Цвет: Стальной. Емкость: 2.1

Якась біда з цими кастрюлями. Об'єм не відповідає дійсності. Замовляв на 2.1л, мені потрібна була на заміну. Прийшла - написано на упаковці 2.9, в середині нанесена шкала до 2л...заспокоївся, прийшов додому, взяв півлітрову банку, і залив 2.5л, вище поділки. Можна було залити ще 0.5. тобто, на упаковці літраж відповідає дійсності, а в середині - ні. Певно після численних скарг, вирішили навпаки проблему - збільшили об'єм. Та і в діаметрі вона завелика, 19.5см.
    Мінять не буду...впадло.
    Коментар написав, бо може комусь допоможе.

Достоинства:
    Нова. Гарна упаковка
    Недостатки:
    Об'єм
  • Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: KABATSAYKA. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 5.1

В принципі нормальна каструля. Але пару разів скисав борщ за один день. Прийшлось перекип'ятити і помити з содою

Достоинства:
    Розмір
    Недостатки:
    Не тривало зберігається суп
  • Сергей К***

Без комментариев.

Достоинства:
    Качество кастрюли и упаковки хорошее, замечаний нет.
    Недостатки:
    Ёмкость кастрюли 4 литра, а не 5,1 как указано на коробке.
  • Павел В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 8.2

Наварив борщу.Смачно.

Достоинства:
    Велика
    Недостатки:
    Відсутні
  • Смажнова Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KABATSAYKA. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 2.9

Гарна каструлька, відповідає заявленим характеристикам.

Достоинства:
    Компактна, гарний дизайн, не тьмяніє, товсте дно.
    Недостатки:
    Не виявлено. Користуюся пів року.
  • Вячеслав Ф***

Доволен

• овсянников п***

Сурер

• Светлана Ш***

Качество отличное, вместительная

Достоинства:
    цена и качество соответствуют
    Недостатки:
    не выявлены
  • Едуард М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VBP. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 10

Дякую

Достоинства:
    Вмістка
    Недостатки:
    Не має
  • Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 2.9

Отримала кастрюлю з численними дефектами - сколами і подряпинами. Окрім того, її об'єм не 2,9 л., а 2,5 (це якщо по вінця наливати) - це навіть на шкалі видно. Хочу повернути.

• Владислава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KABATSAYKA. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 6.5

Чудова каструля!!! Чому не купила її раніше?!

Достоинства:
    Швидко закипає вода.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KABATSAYKA. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 3.9

За свои деньги,самое то)

• Юрій Д***

Рекомендую!

Достоинства:
    Замовлена каструля відповідає опису та розмірам, все добре. Відправили швидко.
    Недостатки:
    Поки що не знайшов.
  • Анжелика
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIRON. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 10

Кастрюля отличного качества, внутри есть разметка, единственное, что следует учесть, так это то, что 10 литров - это объем по самый верх. Фактически полезный объем 9 литров, в с учётом места для кипения.

Достоинства:
    Хорошего качества
  • Вікторія К***
    Продавец: KABATSAYKA. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 6.5

Я дивуюся халатності та неуважності працівників магазину. Я замовила каструлю об'ємом 6,5л , а мені прийшла 5,1 л , але фактично там взагалі 4 л. Між двома об'ємами каструль є різниця у ціні, а найголовніше витрачений час. Даного продавця не рекомендую, ще і тому що замовлення було відправлено не найшвидшим образом.

• Продавец  KABATSAYKA

Проси вибачення за незручності. Пакувальник переплутав коробки , і не на ту посилку наклеїв маркування. Покупцю, запропонована різниця вартості товару+ компенсація, обмін товару за рахунок магазину , повернення товару.

• Евгений Б***
    Продавец: VBP. Цвет: Серебристый с серым. Емкость: 8.2

Дуже дякую!

Достоинства:
    Швидко, ввічливо
    • Продавец  VBP

Дякуємо за замовлення)