- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: TopTeploUa. Цвет: Синий
Заказала 2 шт,одна работает и с ней все хорошо и все нравится.Вторая не рабочая.Продавец значит не проверяет товар перед отправкой.Не довольна и больше не куплю у него.
- Достоинства:
- Быстро нагревается и хорошо греет.
- Недостатки:
- Из 2 шт в заказе 1 не рабочая.
- Продавец TopTeploUa
Доброго дня, дякуємо за зворотній зв'язок. Весь товар перед відправкою перевіряється на працездатність. Така прикра ситуація можливо могла статися тому що, нажаль, під-час транспортування перевізник може пошкодити товар і він перестає працювати коректно. На цей товар у Вас є термін обміну/повернення та гарантія, тож можемо вислати Вам іншу сушарку за наш рахунок на заміну.
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: TopTeploUa. Цвет: Синий
Проста, легка і не займає багато місця, а сушить взуття чудово--- чи кросівки після прання, чи будь яке взуття після попадання під дощ, або в разі тривалого носіння
- Достоинства:
- Легка у використанні, займає мало місця, недорога
- Недостатки:
- Вже не вперше купую( то віддавала для наших захисників, то відсилала родичам), але за користування такого типу сушарками на протязі 15 років ніяких недоліків не виявляла
- Продавец TopTeploUa
- Сергей Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: TopTeploUa. Цвет: Синий
Добрий товар. Проте треба знати, що коли сушарки включити на відкритому просторі, вони будуть не дуже теплими, а місцями майже холодними. А ось коли їх засунути у взуття, то вони набирають температуру й гріють рівномірно.
- Достоинства:
- Нормально гріють.
- Недостатки:
- Йшли 9 днів
- Продавец TopTeploUa
Нажаль строк доставки залежить не від магазину, а від перевізника, тому на цей фактор ми не можемо вплинути.
- Валерій О***Отзыв от покупателя. Продавец: TopTeploUa. Цвет: Синий
Все добре
- Светлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TopTeploUa. Цвет: Синий
Сушарка на перше враження гарної якості, температура нагрівальних елементів комфортна. За декілька годин взуття висихає. Відправили швидко. Дякую продавцю.
- Олена І***Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma. Цвет: Синий
Гарна та потрібна річ
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Електросушарка супер, взуття висушує. Незважаючи на невелику суму замовлення та акцію, все на вищому рівні. Продавця рекомендую.
- Достоинства:
- Дуже легкий, функції виконує.
- Продавец Kykyshop
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину! Завжди раді надати якісний товар! Слава Україні!!!
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Електросушарка супер, нічого зайвого, функції свої виконує. Незважаючи на досить невелику суму замовлення, все було на належному рівні: і товар, в доставка, і спілкування з продавцем. Продавця рекомендую
- Достоинства:
- Все працює як і мало бути
- Геннадій К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все добре. Працює, перевірено.
- Достоинства:
- Легка у застосуванні, невелика потужність.
- Недостатки:
- Шукав Синій міх, але так і не знайшов. ;)
- Продавец StarLight
- Глушкевич Н***Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma
Користуюсь тривалий час сушарка супер
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Пропрацювала один день. Що робити тепер?
- Недостатки:
- Пропрацювала один день
- Продавец Kykyshop
Вітаю! Зв'яжемось з Вами для вирішення Вашого питання!
- Ростислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma
З трьох електросушарок працює тільки одна, при розборі виявилась погана зборка в середині.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma
Перестали нагріватись з другого разу. У моєї знайомої з першого. Купила дві пари, бо раніше користувалась аналогічними 10 років, які купила на базарі і виявились якістнішими.
- Недостатки:
- Не гріють
- Продавец comfortno.vdoma
Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що Ви залишилися незадоволені цим товаром. Ваше замовлення від 06.03.2026. Пройшло півтора місяці з моменту замовлення. На цей товар в Вас є гарантія, тому якщо товар не працює ви можете відправити його нам і ми його полагодимо.
- Люк Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Essy to use. Very effective. Only downside is the length of the cord.
- Достоинства:
- Simple
- Недостатки:
- Short cord
- Продавец StarLight
We thank you for choosing our store! We are always happy to provide quality goods and fast delivery! Glory to Ukraine!!!
- Яна З***Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma
Отримала швидко. Відпрацювала сезон зими без нарікань. Коли напруга електромережі в нормі, сушить добре.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не побачила
- Продавец comfortno.vdoma
- татьяна о***Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma. Цвет: Синий
Замовляла 2 шт. Обидві не робочі , одну відремонтували , інша відновленню не підлягає!!! Не рекомендую
- Недостатки:
- Дуже поганої якості !!
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma
Вигня, не проработали и 5 мин... Просто мусор.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Всё
- Продавец comfortno.vdoma
- МикитаОтзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma
Товар смiття , замовив 3 штуки, усi не працюють.
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец comfortno.vdoma
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma
Жахливий товар. Замовила 2шт. Одна перестала працювати після другої сушки. Друга на 5-ту сушку.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не якісний товар
- Продавец comfortno.vdoma
Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що Ви залишилися незадоволені цим товаром. Ваше замовлення від 06.02.2026. Пройшло 2 місяці з моменту замовлення.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma
Мало ефективна сушка.
- Недостатки:
- Не прогріває достатньо взуття.
- Продавец comfortno.vdoma
Доброго дня! Нам шкода, що Ви залишились не задоволені товаром.
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma
Все ок, поки без нарікань
- Достоинства:
- Працює, як заявлено
- Продавец comfortno.vdoma
- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma. Цвет: Черный
Замовила 21 лютого, сьогодні 29 березня перестали працювати
- Достоинства:
- Коли працювали, добре сушили
- Недостатки:
- Швидко зламались
- Продавец comfortno.vdoma
Доброго дня! Нам шкода, що Ви залишились не задоволені товаром.
- Вікторія С***Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma. Цвет: Черный
Товар прийшов непрацюючий, не нагрівається !!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- не нагрівається
- Продавец comfortno.vdoma
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Kykyshop
Електро сушарка жахлива, пропрацювала рівно 5 хвилин. Як можна повернути товар через Розетку, а не Нову пошту?
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец Kykyshop
Вітаю! Дякуємо за Ваш відгук! Нам прикро, що Ви залишилися незадоволені цим товаром. аписали Вам в особисті.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma. Цвет: Синий
Все працює.
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma
Всю ніч сушила і обув все одно залишилась вологою. Раніше користувалась такою сушаркою і все висихало в три рази швидше.
- Недостатки:
- Дуже слабо гріє
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma. Цвет: Синий
Все працює
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma
- Надежда К***Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma. Цвет: Синий
Заказывала 2 шт, одна была не рабочая((((
Интересно перед отправкой их тестируют или так парят!!!- Достоинства:
- Греет чучуть
- Недостатки:
- Вторая пара не рабочая!!
- Продавец comfortno.vdoma
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma. Цвет: Синий
Прийшло не робоче. Не нагрілося ні на градус, хоч і на огляд все ціле.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец comfortno.vdoma
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma. Цвет: Синий
Дякую за доставку
Поки усе добре - гріє і сушить взуття
Замовила ще одну для синульки- Достоинства:
- Усе норм
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все ок!
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: comfortno.vdoma
Дякую!
Гарна та практична сушарка для взуття!Все вiдповiдае опису товара!- Продавец comfortno.vdoma
- Аріна К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Не шумить, можна сушити вночі. Дякую!