- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Розумна лама. Цвет: Разноцветный. Объем: 250
Спасибо продавцу!
Товар пришел в целости и сохранности в срок указанный продавцом.
Товар качественный, соответствует описанию.
Продавцу оценка 5 .
Продавца и товар рекомендую!- Достоинства:
- Качественные стаканы и быстрая доставка
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Роман Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Розумна лама. Цвет: Разноцветный. Объем: 280
Спасибо продавцу!
Товар пришел в целости и сохранности в срок указанный продавцом.
Товар качественный, соответствует описанию.
Продавцу оценка 5 .
Продавца и товар рекомендую!- Достоинства:
- Посуда качественная и быстрая доставка
- Недостатки:
- Отсутствуют
- Костянтин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: UAniSha. Цвет: Разноцветный. Объем: 280
Стакани супер, вже третій набір замовив
Всім хто бачать дуже подобаються
Єдине що не ставте стакан в стакан, бо якщо застрягнуть то можуть розколотися, у мене таке вже було
Але в цілому дуже задоволений стаканами, і всім рекомендую, вже купив собі і друзям- Достоинства:
- Різнокольоровість, легко миються, можна мити в посудомийці
- Ангеліна -***Отзыв от покупателя. Продавец: AllDishes. Объем: 250
Замовлення робила у вихідний день. Менеджер зв'язався у понеділок. підтвердили замовлення, та мене одразу попередили, що відправка буде у продовж двох днів. Приіхали стакани гарно запаковані, усі цілі та без дефектів.
Самі стакани не високі, виглядають дуже креативно, скло товсте тому стакан не легкий.
У цілому задоволена покупкою.
Рекомендую.- Достоинства:
- Стакани гарні, скло товстеньке, колір має не тільки дно, але й сам стакан (не дуже яскравий, лише відтінок) у цілому виглядають гарно.
- Недостатки:
- Не виявила
- Таисия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Dishify. Цвет: Разноцветный. Объем: 250
Після першого миття в посудомийній машині злізла фарба з синьої склянки, при наступних мийках потихеньку злазить фарба з інших
- Достоинства:
- Гарно виглядають
- Недостатки:
- Злазить фарба