- Дмитро Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова пила, добре виконує свою роботу, легка, мобільна, тиха, відмінна ергономіка, економно витрачає заряд.
- Достоинства:
- Потужна
- Недостатки:
- Поки що немає
Дякуємо за зворотній зв'язок.
Користуйтесь із задоволенням!
- Любомир М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Слабенька, не вистачає потужності . В дереві(слива, яблуня, груша) зупиняється. Думаю що різати не більше D- 7-8 см то буде норм. Я різав 10-12 см. Незручна натяжка ланцюга.
- Достоинства:
- Поки немає.
- Недостатки:
- Недостатня потужність, натяжка ланцюга
- Дмитро П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
користуюсь більше 2 місяців , як на мене дуже зручна для обрізки гілок на дереві (до 8-10 см максимум) , акумулятора вистачає більше ніж на 1,5 години. єдиний недолік захістний кожух не повністю захищає від масла при змащувані ланцюга і воно потрапляє на одяг.
- Достоинства:
- зручна пила для обрізки на дереві, легка, на акумуляторі працює більше 1,5 годин
- Недостатки:
- при змащуванні ланцюга краплі масла потрапляють на одяг, треба це враховувати
Дякуємо за Ваш зворотній зв'язок!
- Вадим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарно працює, змащує цепь , акумулятор довго триває заряд, поки що задоволений покупкою !
Дякуємо за Ваш зворотній зв'язок!
- Константин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В целом пила шикарная справляется с поставленными целями, а именно срезать ветки 4-15 см, а также умеренный расход масла и отсутствие протечки масла при хранении пилы, ну и само собой норм комплектация )) Из минусов могу отметить, не очень удобные кнопки включения пилы, в перчатках не всегда получается включить пилу с первого раза, ну и самый главный минус это ручное натяжение цепи, в 25том году то и натягивать цепь отверткой это печально, а тем более когда защита пилы ругается на все подряд ))) В любом случае пила шикарная, после покупки этой пилы я отложил в сторону бензопилу и электропилу.
- Достоинства:
- За свои деньги Гуд пила.
- Недостатки:
- Ручная натяжка цепи.
- Володимир О***
У вас також в роботі зупиняється дуже часто?
- Константин Л***
Володимир, У меня защита срабатывает в пределах нормы, не сильно напрягает. Если у вас защита часто срабатывает или пила включается не с первого раза, то вам скорее всего нужно натянуть или ослабить цепь, у меня чаще всего из-за этого срабатывает защита.
Дякуємо за ваш відгук!
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прислали без акумулятора та зарядного пристрою, в описі вказано що повинні бути
- Достоинства:
- Не можу оцінити
- Недостатки:
- Невідповідність комплектації товару
- Свириденко С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудова пилка
- Достоинства:
- Потужна
- Ігор С***Продавец: Rozetka
Пилою дуже задоволені, на одному заряді почистив півсадка та ще гілля біля будинку перерізав на колодочки.
Єдиний момент я відразу замінив ланцюг.- Достоинства:
- Потужна, справляється з різною деревиною
- Недостатки:
- недуже якісний рідний ланцюг
- Віктор В***Продавец: Rozetka
Досить тиха як для пилки. Товсті гіляки ріже на раз-два
- Достоинства:
- легка, потужна, в клмплекті з акумом і зарядкою
- Алексей Т***
Здравствуйте. Как долго работает и сколько по времени заряжается аккумулятор?