- Иванова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Ксеніна лавка. Объем: 150
Стосовно мого попереднього відгуку. Приношу вибачення продавцю "Ксеніні лавка". Вибачте! В розірваній упаковці винен перевізник. До продавця не маю ніяких притензій. І дякую за співпрацю виявлення і усунення проблеми.швидко
- Иванова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Ксеніна лавка. Объем: 150
Вітаю. Читаючи відгуки не розумію, чому мені прийшов геть розірваний мішок торфу.
Розірвана була не лише стречплівка, а й сам мішок! Це означає, що його таким запакували! Я обурена! Не рекомендую такого невідповідального продавця!- Достоинства:
- Не відчула
- Недостатки:
- Безвідповідальність
- мороз ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Озера-Ленд. Объем: 250
Поговорил с продавцом, всё выяснили. Конфликт исчерпан. Спасибо Розетке за мониторинг данной ситуации.
- Наталія І***Отзыв от покупателя. Продавец: Озера-Ленд. Объем: 250
Вислів "Як масло" - це про цей субстрат. Величезний мішок (250 літрів) гарного торфу. Майте на увазі, що він тяжкий і вам прийдеться затратитись не мало на доставку. Але, всеодно, повірте, ви не придбаєте дешевше. Я висадила кущі лохини і журавлини в цей субстрат і впевнена, що все буде рости, "як на дріжжях". Я розмішувала торф з землею 50/50, щоб не попалити молоде коріння, але дорослі дерева і кущі можна підсипати тільки торфом, після добре полити.
- Достоинства:
- Продукт супер гатунку.
- Недостатки:
- Потратитись добре потрібно на доставку.
- Виктория Б***
Вас не смутило что для голубики и клюквы нужен торф с кислотностью (pH) 3,5-4,5 а не этот (pH) 5,0-6,0