- Іван К***Отзыв от покупателя. Продавец: ДАРИ ЛІСІВ. Объем: 1000
Дякую гарно дуже смачний продукт
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ДАРИ ЛІСІВ. Объем: 1000
Смачні. Гарно запакували. Пережила посилка навіть морози. Дякую
- Продавец ДАРИ ЛІСІВ
Дякуємо за зворотній звʼязок!Нам дуже приємно,що все сподобалося.Нехай Вам смакує.Будемо Вам раді і в подальшому!
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: ДАРИ ЛІСІВ. Объем: 1000
Доброго дня!
Хочу поділитися своїми враженнями від даної покупки
Це виявився найкращій сироп , з яких я куштувала. А для мене, як і для багатьох людей , хто контролює харчування родини, дітей.. те , що він складається з натуральної сировини без хімічних домішок , цей сироп стає в рази ціннішим .
Я купувала в расфасовці 3 літри, так виявилося, ще дешевше. Доставка була Новою Поштою, все дуже сохранно, упаковано дуже надійно(купувала одразу 4 банки). І зовсім не пожалкувала.
Виявила одні плюси , смакує всій родині: кому з кавою, кому з кашею, а кому й просто з водою , як компот
Представник фірми (продавець) був увесь час на зв'язку, обговорювались всі моменти, які мене цікавили.- Достоинства:
- Склад( тільки натуральні інгредієнти), смак, ціна
- Продавец ДАРИ ЛІСІВ
Дякуємо за зворотній звʼязок!Нам дуже приємно,що сироп сподобався,нехай Вам смакує!Будемо раді співпраці і в подальшому!
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: ДАРИ ЛІСІВ. Объем: 1000
Рекомендую, до газованої води саме тє!!!Просто супер сироп,беріть і не пожалкуєте)))
- Достоинства:
- Дуже смачний и корисний
- Недостатки:
- Немае
- Продавец ДАРИ ЛІСІВ
Дякуємо за зворотній звʼязок!Нам дуже приємно,що сироп сподобався,нехай Вам смакує.Будемо раді подальшій співпраці!
- Оксана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ДАРИ ЛІСІВ. Объем: 1000
Дуже смачний сироп за помірною ціною. Немає хімічного присмаку, в міру солодкий, з легкою кислинкою. Чудовий додатковий складник для узварів. Окрема подяка за швидкість відправлення замовлення і дуже гарне пакування. Однозначно повторю замовлення
- Достоинства:
- Смачно, якісно
- семененко д***Отзыв от покупателя. Продавец: ДАРИ ЛІСІВ. Объем: 1000
На свої гроші досить непогано.