Отзывы покупателей о Карта пам'яті 8GB
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Doura
Продавец подтвердил заказ практически мгновенно и отправил в тот же день. При чем не надоедал бестолковыми звонками. Не знаю, считать ли это недостатком, но если бы продавец отправил флешки в конверте для документов, доставка обошлась бы почти вдвое дешевле. На качество обслуживания и качество товара конечно это не влияет, так что 5 звезд.
- Достоинства:
- Очень быстрая доставка
- Недостатки:
- —-
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Doura
Заказував 3 шт.,для музики,прийшли швидко, свою функцію виконують добре
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що замовлення прийшло швидко та повністю виправдало очікування.
Нехай служать довго та без збоїв!
Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів.)
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Doura
Купив 4 штуки. Одна згоріла за тиждень-не фрагментується. Інша працює до тепер.
- Недостатки:
- Працює через одну.
- Продавец Doura
Доброго дня! Перепрошуємо за незручності з товаром. Напишіть, будь ласка, нам у приватні повідомлення. Ми оперативно зв'яжемося з вами та виконаємо заміну несправного пристрою.
- Алексей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Doura
На жаль відео регистратор карту не бачить,а написано що вона 10 класу.
- Продавец Doura
Доброго дня, ми обов'язково допоможемо розв'язати це питання! Найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер, щоб узгодити найзручніший для вас варіант: обмін карти на іншу чи повернення коштів. Усе вирішимо)
- Юрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Doura
Продавець не відповідає на смс. На зв’язк не виходить. Відправив не те що замовляв. І щей Розетка прикриває своїх продавців. Я не рекомендую ні продавця. Ні Розетку.
- Миша О***
Дякую за увагу до інших!Будемо знати!
- Наталія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Doura
Прислали не тк шо заказувала
- Михайло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Doura
Замовив 4 шт. З смарт доставкою. Замовляв для 3Д принтера підмінні. Прийшли без доставки. Продавець відгукнувся а Розетка ні. Змушений був забрати за власний кошт...
- Достоинства:
- Недостатки:
- Висока ціна як для 8Gb. Без смарт доставки.
- Продавец Doura
Вітаємо! Дякуємо, що відзначили нашу роботу. Нам дуже шкода, що виник збій із безкоштовною доставкою. На жаль, технічне забезпечення та розрахунки за програмою Rozetka Smart здійснює виключно компанія Rozetka ми як продавець не маємо доступу до цих нарахувань. Сподіваємося, підтримка маркетплейсу швидко виправить помилку та поверне кошти.