- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ShopСom. Цвет: Бирюзовый. Объем: 8
Почитав я відгуки, вирішив залишити свій. Бо пишуть аби написати. Да він працює, в користуванні ну приблизно баків 12 менше року .Акумулятор розрядженим не тримав відразу дозаряджав. Він тримає вже погано, і тепер здох насос не накачує тиск і звісно не розбризгує хоча гудить. Використання мале і заміна насоса і акумулятора а що там залишається бачок та регулятор. Не відповідає ціні.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 8
Роботу свою виконує.
- Мирослав Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 8
Хороший обприскувач за свої гроші.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 8
- Шариевская А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 8
Довго не могла під'єднати трубку до шланга так як відсутня інструкція, поки не виявила що в ньому відсутній цілий вузол - важіль подачі рідини
- Достоинства:
- Акумулятор заряджається, насос працює
- Недостатки:
- Відсутній важіль подачі рідини
Представник постачальникаДобрий день, Анастасіє!
Приносимо свої вибачення за ситуацію, яка склалась. Ми надішлемо запчастину, якої не вистачає. Для цього зверніться, будь ласка, до менеджера Розетки.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 8
Треснутая ручка распылителя
Представник постачальникаДобрий день, Андрію!
Приносимо свої вибачення за ситуацію, яка склалась. Ми надішлемо вам нову ручку. Для цього зверніться, будь ласка, до менеджера Розетки.
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 8
30 л та батарея ще працювала. Була проблема з індикатором зарядки, не показував зелений після 8 годин зарядки батареї. Відсилати на 14 днів до сервісу не було часу, потепліло і треба було прискати дерева. Заказав додаткову батарею від шуруповерту Елпром 12в тому що не знав, що саме не працює. Тепер у мене 2 батареї, що непогано. А зарядку я вже заказав нову на 0.65а. Як би не зарядка вважав би покупку вдалою. Але були додаткові витрати.
- Достоинства:
- Добре працює, легкий та тихий
- Недостатки:
- Бракований зарядний пристрій.
- Дмитрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 8
Трещины в трубке возле форсунки. Отдал на замену. Ждём ответ.
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 8
Після купівлі вирішили перевірити. Також одразу злітає форсунка не тримається, не приємно, хотілося б без недоліків.
- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Форсунка не тримається
- Ірина А***
Також відсутні ущільнювачі. Мені теж звертатися до адміністраторів Розетки?
Представник постачальникаДобрий день, Ірино!
Наш товар завжди проходить тестування і нам прикро що вам попався неякісний екземпляр. Ви можете звернутись до продавця для заміни.
- валентина Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 8
в комплектації відсутні ущільнювачі для закріплення форсунки
- Недостатки:
- не тримається форсунка на штанзі, через кілька секунд злітає
- Єгор Л***
Була така ж біда - резинку для грошей всередині поставив і все тримає намертво
Представник постачальникаДобрий день, Валентино!
Приносимо свої вибачення за ситуацію, яка склалась. Ми надішлемо вам запчастини, які відсутні. Для цього зверніться, будь ласка, до менеджера Розетки.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 8
Зручний, добре тримає тиск, легкий. Працює добре!
- Алексей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 8
Гарний оприскувач.
- евгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 8
Непонятно назначение клавишного выключателя(красного) - он включает опрыскиватель на полную производительность. При выкл. этой клавиши - работает регулятор оборотов от 0 и до полной производительности- и только им можно выключить опрыскиватель-повернув против часовой стрелки до щелчка и упора. или выдернув батарею.
Первые впечатления от пробного включения неплохие. Надеюсь не подведет!- Достоинства:
- Легкий , компактный , относительно недорогой, соединение шланга с штангой- супер. Есть регулировка расхода жидкости.
- Недостатки:
- Дно бачка плоское. Желательно иметь дно - малоуклонной воронкой. но не критично ! Нет бумажной инструкции. В электр. инструкции нет раздела работы с опрыскивателем.
Представник постачальникаДобрий день, Євгене!
Дякуємо за відгук! З початку роботи обприскувача всі клавіші та регулятори повинні буті вимкнені. Червона клавіша призначена для вимкнення/вмикання обприскувача. Він працює на повну потужність, коли ви вимикаєте червону клавішу. Ви можете ввімкнути обприскувач реостатом та регулювати тиск. Вони працюють окремо один від одного.
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 8
Легкий, що дуже радує. 20 літрів росприскав легко. Буду спостерігати як надовго вистачить.
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 8
Погано.
В Розетці повністю відсутній вихідний контроль.
Товар прийшов, наче прямо з города взяли - грязний, подертий.
Невже важко хоча б візуально перевірити, що відправляються?- Достоинства:
- Не встиг побачити
- Недостатки:
- Вихідний контроль Розетки
Представник постачальникаДобрий день, Вікторе!
Приносимо наші вибачення. Ви можете звернутися до менеджера Розетка для заміни товару на новий.
- Віктор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 8
Якість відповідає ціні. Зручний у використанні. Компактний. Для домашнього використання хороший варіант.
Відповідає фото .- Достоинства:
- Майже безшумна робота. Зручна змінна батарея.
- Недостатки:
- Відсутній пластиковий наконечник на регулюванні тиску. Не був у комплекті.
- Цымбалистый И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 8
Доволі зручний оприскувач
- Достоинства:
- Працює добре
- Недостатки:
- Невиявив
- ТарасПродавец: Rozetka. Цвет: Бирюзовый. Объем: 8
Насос 1,6 л/хв