- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: 100GRDN
Хороший топор. Чуть не отрубил себе мизинец. Колода сорвалась.
Легче Х25. Пока справляется не плохо. Перешел на Fiskars устав менять топорище на советском колуне. Этот сбалансирован лучше. Правда при 80кг моего Х25 соседа рубил сильнее.
На моих колодах правда там где не взял х21 не сильно справился и Х25..- Достоинства:
- Топорище
- Вера Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
супер, легкий та зручний, добре коле
- Віталій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: 100GRDN
Дуже легкий і зручний
- Николай Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасный колун. Лёгкий, удобный, заточка супер, колит на все 100
- Геннадій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прекрасна річ , зі своєю задачею справляється дуже не погано.
- Достоинства:
- Легкий та зручний в використані
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Геннадій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я задоволений цим інструментом. Дуже гарний в використані.
- Достоинства:
- Легкий в порівняні з звичайним
- Недостатки:
- Не виявив
- Вячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Колол чурки диаметром до 350 мм длиной до 350-400 мм (дуб, акация). Хват приятный, удобный. Тяжело было, если попадались в чурках сучки. Но и они сдавались. Одним словом: ВЕЩЬ!
Купил бы ещё раз? Безусловно. Только думаю, что на мой век и его одного с лихвой хватит.для большего размера чурок считаю, что нужен колун следующего номера (27).- Достоинства:
- Очень удобно сделана рукоять, крепкий пластик. Надёжное крепление колуна в топорище. Работать одно удовольствие
- Антон А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний колун.
Єдине цікаво як гарантія застосовується до даної сокири у разу якщо трісне держак, як та хто її замінить на нову!? - Петро С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна сокира але трохи за легка, потрібно було купувати важчу
- Достоинства:
- Зручна
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий колун!
зручно тримати,легенький
заводська заточка супер !
тиждень рубав соснові та дубові дрова - колун як новий- Достоинства:
- фіскарс :)
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарний легкий колун, вартує своїх грошей
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Опробовал, колет дрова отлично, ни разу не застрял. Скорость рубки увеличивается в разы по сравнению с обычным топором. Небольшой пенек яблони обычным топором доллар минут 20 пытался расколоть, постоянно застрявал, вибрация была сильная. Фискарс справился с одного раза, крученые тоже легко разрубить.
После покупки были опасения что пустотелая ручка, но на работе с топором никак не отобразилась. Так же был наплыв материала на ручке под топорищем размером около сантиметра.
Непонятна логика подарка к топору, я покупаю большой топор, рост 180 см, вес 100 кг, а в подарок утеплитель для рук размера XS... это чтоб скинуть что зависло на складе? - Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ще не рубав, проте думаю все буде норм, якщо ні - напишу ще відгук.
Не сподобалось що на топорищі під головою топора є наплив матеріалу, чи щось на те схоже з гострими краями близько сантиметра довжиною. Трохи лякає що ручка топора пустотіла, хоча це напевно для зменшення ваги та для балансу.
Гарантію 25 років за серійним номером зареєстрував.- Артем М***
Ручка тут міцна. Неодноразово попадав нею по поліну,так на ній навіть подряпин нема
- Владимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рубит хорошо
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я думав це колун, а насправді більше до сокири відноситься. Дійсно для малих діаметрів дерева.
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Короткий
- Ростислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна річ в господарстві колоти кругляк
довжина до 40 см в діаметрі до 20.
Але якщо для щепок потрібен трохи коротший.
Товаром задоволений.- Достоинства:
- Легкий, швидко точиться
- Недостатки:
- Не виявив
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Був старенький Фіскарс,років 8,діти його вграли,вирішив обновити.За вихідні біля двох кубів дуба та бука порубав.Колун як з упаковки)) Рекомендую.
- Достоинства:
- Якість!!
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Колуном задоволений. Колов ясен та жовту акацію два дні ніяких заминів та сколів не має
- Достоинства:
- Дуже гостре лезо
- ВалентинОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Досить класна сокира , це універсальна сокирка, яка підійде навіть і під ковбочки 40 см діаметром
- Достоинства:
- Шикарна сокирка
- Олексій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Міцна річ
- Микола Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не рубав дрова - а "кайфував"! Таку шикарну річ давно в руках не тримав, а рубаю дрова вже добрих років 45! Легкий, але завзятий. Звик з перших махів. До різаних колодок діаметром 40-45 см., зі своєю сокирою, навіть і не підійшов би. До 30 см навпіл порубав все легко (сирий клен, середнє по твердості). Більше 30 - відкушував по кругу фрагментами. При застряганні дуже легко виймається. Чудова річ. Ціна того варта. Рекомендую.
- Достоинства:
- Це не колун, це магія !!!
- Недостатки:
- Не виявлено.
- ЛеонідОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До цієї сокири треба звикнути. Перші рази коли рубаєш треба бути обережним. На третій раз я вже не відчував різниці між нею та іншими сокирами. Метал не викришується, практично не тупиться. Топорище навантаження витримує. Ця сокира найкраща з тих які в мене були.
- Достоинства:
- Твердість металу якраз така як і потрібно, міцне топорище, гарно рубає.
- Недостатки:
- Недоліків я не знайшов.
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сокира рубає добре, дуже зручно лежить в руці в порівнянні з сокирою з дерев'яним топориськом, не віддає в руку. Не застрягає в колоді, якщо таке трапляється, то з невеликими зусиллями можна витягти.
- Достоинства:
- Рубає добре
- Недостатки:
- На другий день з'являється кріпатура
- Юрій П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупкою задоволений.
- кликов о***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топор відмінний. Користувався майже рік поки орки не пограбували будинок. Топор сперли теж… тому придбав новий.
- Достоинства:
- Якість супер!
- Недостатки:
- Немає захисту рукоятки як у топра фірми горденія
- Антоніо Б***Отзыв от покупателя. Продавец: 100GRDN
Найвища оцінка, бо це краще за усе, чим я мав змогу до цього колоти дрова)
- Олександр з*** міста ДніпраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Шикарна річ! Якщо ви сумніваєтесь, чи придбавати цю необхідну у господарстві річ - краще не вагатись. Дуже продуктивний, гарно зроблений та збалансований девайс.
На фото - результат години роботи, дрова - акація, складені у два рядки.- Достоинства:
- ВСЕ
- Недостатки:
- Не знайшов
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный товар
- Достоинства:
- Стоит своих денег
- Недостатки:
- Кажется что слабая ручка
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: 100GRDN
За 4 годину рубки,показав себе на відмінно)На фото дуб)))
- Достоинства:
- Гострий))Надійний
- Андрій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
До цієї зими дрова доводилося колоти один раз років 15 тому. Переймався, що буде важко, бо за інструкцією цю сокиру неможна бити обухом та в будь який інший спосіб звільняти з дерева. Але наразі я з такою проблемою жодного разу не стикався. Рубає дубові колоди до 40 см навпіл, якщо грубші - відколюєш гарний шматок збоку і вперед, дрова розлітаються - тільки встигай збирати. Руків‘я зручне, працював без рукавичок і нічого не натирає, не вислизає і не дає зайвих вібрацій в руки. Вага як на мене ідеально збалансована - сокирою можна користуватись за потреби однією рукою для більш дрібного дорубування. Дещо непокоюся, коли в районі топорища дряпається фібер, хоч в нього спеціальні спуски на лезі, але мабуть цього не уникнути. В комплекті крутий чохол з фіксатором - можна красиво повісити на стіну. Покупкою задоволений, вважаю що грошей своїх він коштує (хоч «за простий колун» віддати 2к гривень було психологічно непросто)))
- Достоинства:
- Рубає дрова, зручне руків’я, є чохол для зберігання
- Недостатки:
- Не підтаскує сам колоди для рубки :)
- Антон
Доброго дня.
Скажіть будь ласка, який краще підійде колун Х21 чи Х25 для того, щоб розколоти дрова в діаметрі 20-35 см... Інколи 40.
Дякую. - Ігор С***
Вперше чую пор інструкцію)) рубаю фіскарсом вже понод 5 років, брав на убух, ніяких проблем) правда той фіскарс куплявся у Фінляндіїї
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повірили у відгуки, спокусила тривала гарантія. Але, як виявилося, сокиру неможливо зареєструвати на офіційному сайті для отримання гарантії, при заповненні всіх полів просто вибиває помилку.
- Достоинства:
- Легка, зручна
- Недостатки:
- Неможливо зареєструвати на офіційному сайті для отримання гарантії
- Олександр
А ви оберіть Британію, а не Україну - і реєстрація пройде ;)
- Геннадій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нужно себя контролировать, чтобы обратной стороной не стукнуть.
- Достоинства:
- Удобный в руках. Рубит (колит) хорошо.
- Недостатки:
- Пока не заметил.
- виталий г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Топор брал с точилкой ,ручка у топора пустотелая когда рубаеш дрова в руки не отдает .Точилка два месяца точила хорошо а потом стала плохо точить
- Достоинства:
- Оргинал . цена
- Недостатки:
- Точилка не долговечная
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный выбор что бы заготовить дров для костра приготовить еду и на ночёвку. Не самый малогабаритный топор и в рюкзак влазит впритык, но рекомендую именно его - уже не единожды выручал в лесу. При моем росте 173см и длинной руки - в самый раз прикладистый. Приобрел себе и такой же, на подарок, другу охотнику-рыболову.
- Достоинства:
- Удобный, надежный
- Игорь К***
Как часто пользуетесь и как сталь?
- zbtornadoОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Беріть Х25-Х27 буде легше рубами дрова на шашлик
- Достоинства:
- Якісний, хоча немаю з чим порівнювати
- Недостатки:
- Сам не колить :)
- Роман В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Колнун класний - гроші теж!!!
Сталь слабенька тупиться :(
Зручна ручка супер, не важкий дозволяє працювати також однією рукою. Ручку проведено захист резиновим шлангом. Шнурком обмотувати лишня трата часу!
Якщо поліно сучкувате не коле інший колун цей також не справляється.
Свіжий дуб від 15 до 40 см буз сучків, або коли їх мін. колоти одне задоволення!!!