Отзывы покупателей о Детское универсальное термобелье на микрофлисе, комплект термолонгслив + термокальсоны (кофта + кальсоны ), рост 128 см, в чёрном цвете (8199445117)

Оценка пользователей 4.88/5
  • Олена В***

Чудовий комплект

Достоинства:
    Повномірний, теплий
    • Продавец  TORI

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Андріан К***

• Щербак Е***

Купувала дитині
    Все чудово підійшло
    Він користується ним вже 2 місяці
    Нарікань не має

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Рост: 128. Цвет: Черный

Гарна термобілизна, тепла, приємна на дотик. Син задоволений.

Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  TORI

• Таня П***

Задоволена костюмом.

• Сергій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Рост: 152. Цвет: Черный

Термобілизна прийшла якісна тепла моїй доньці сподобалася.

Достоинства:
    Якісний матеріал термобілизни
    • Продавец  TORI

• Слава К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Рост: 140. Цвет: Черный

Дуже хороша термобілизна!

• Олеся К***

Дуже гарна якісна термобілизна

Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  TORI

• Диана О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Рост: 152. Цвет: Черный

Сину сподобалось задоволений. Рекомендую..

• Дарья М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Рост: 152. Цвет: Черный

Дуже теплий костюм, дитині комфортно навіть в -10 в ньому.

• Евгения К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Рост: 146. Цвет: Черный

Гарна термуха! Тепла та зручна, приємна на дотик! Усім задоволені!

Достоинства:
    Тепла

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Рост: 164. Цвет: Черный

все прийшло швидко. покупкою задоволені!

Достоинства:
    Тепло, комфортно
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  TORI

• Лариса А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Рост: 122. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Покупкою задоволена. Дитині комфортно.

Недостатки:
    Недоліки не виявила
    • Соответствие размерной сетке

Соответствует

• Наталія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Рост: 134. Цвет: Черный

Розчарована. Якщо б знала, що це буде типу Columbia, не замовляла б. Таке вже брала цієї зими. В ньому при 0 вже прохолодно. Один раз дитина впала на футболі в ньому - дірка на коліні. Мусила забрати комплект, тому що поки немає іншого, немає що вдягти.

Добрий день.

Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок. Нам прикро, що товар не повністю виправдав Ваші очікування, проте дозвольте надати пояснення щодо характеристик виробу:

Функціональність (відчуття холоду): Термобілизна на мікрофлісі працює як «друга шкіра» — її головне завдання не гріти самостійно, як куртка, а відводити вологу та зберігати тепло тіла під час активності. При температурі 0°C та нижче ефективність термобілизни на 90% залежить від верхнього шару одягу.

Міцність матеріалу: Термобілизна виготовлена з м’якого еластичного волокна, щоб бути комфортною для тіла дитини та не обмежувати рухи. Це не захисна екіпіровка для спорту. Матеріал не розрахований на пряме тертя об тверді або абразивні поверхні (траву, покриття поля, асфальт). Поява дірки після падіння на футболі є механічним пошкодженням, а не ознакою низької якості тканини.

Порівняння з Columbia: Даний комплект є гідним аналогом відомого бренду за значно доступнішу ціну. Ми намагаємося надавати максимально точні фото та описи, щоб покупці могли оцінити товар до покупки.

Ми впевнені, що при використанні за прямим призначенням (як підчеп під одяг для збереження тепла) комплект буде добре виконувати свої функції.

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Рост: 164. Цвет: Черный

Брала донці, їй подобається, каже що зручно і тепло, приємна до тіла.

Достоинства:
    Зручно і тепло
    • Продавец  TORI

• Дарія М***

Швидко відправили .костюм чудовий .теплий ,якісний