Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Зелений чай розсипний Monomax Strawberry Field китайський листовий 80 г

Оценка пользователей 4.64/5
  • Оксана

Смачний. Смак натуральний.
    Пити можна з приємністю, але без акції не куплю.

Достоинства:
    Натуральний смак.
    Недостатки:
    80 гр. Мало полуниці.
  • Покупець
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Найкращий крупнолистовий зелений чай з дуже приємним ароматом який я коли небудь мав

Достоинства:
    Крупнолистовий
  • Неллі-Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160
    • Общее впечатление

Купувала, базуючись на відгуках, адже обожнюю суницю все життя. Але це не суниця! Не ведіться, це полуниця. Люди, які пишуть про те, що смак та аромат суниці, скоріш за все, в житті не куштували свіжу суницю, а знають тільки цей ароматизатор. Але це абсолютна стовідсоткова полуниця! Навіть ні на 1 відсоток немає там суниці. Я за якість чаю говорити не буду, бо цей ароматизатор нічим не відрізняється від інших полуниць та "суниць", які просувають на ринку. Очікування не виправдались, якщо берете, то орієнтуйтесь на присмак полуниці і все.

Достоинства:
    нема, звичайний чай
    Недостатки:
    не суниця
  • Вікторія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160

Ну дууууууже смачний чай!!!!

• Світлана

Замовляю не вперше

Достоинства:
    Все ок
  • Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160

Чай смачний. Замовляю постійно.

• Дарина Т***

Духмяний

• Светлана Т***

Дуже зподобався чай.

Достоинства:
    Смак, аромат
  • Олександра Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160

Чай нормальний, але з кожною покупкою ціна завжди вища і вища. Мені цікаво, чи є та межа, де вона все ж зупиниться, бо кожен раз 5, 10…

• АНДРЕЙ М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160

Всегда беру этот чай,очень вкусный,ароматный.Но последний раз,чай получил без аромата,без вкуса ягод, просто горький и зелёный,пришлось выкинуть.Очень жаль разачаровываться в этой фирьме.Даже упакован был нетак ка всегда.

Достоинства:
    Недостатки:
    Без вкуса
  • Данилюк Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160

Дуже сподобався м'який насичений смак з приємним ароматом суниці

Достоинства:
    Натуральні сублімовані ягоди суниці в якості ароматизатора
  • Юля Б***

Нам нравится

• Комащенко Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160

Дуже задоволена, смачний чай,беру не перший раз.Особливо по акції.Рекомендую.

• Юрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160

Натуральний зелений чай ,листочки скручені із кусочками клубніки

Достоинства:
    Приємний запах і смак
  • Віолетта К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160

Обожнюю цей чай. У нас в місті такого знайти просто неможливо.
    Замовлення роблю вже втретє в цьому магазині і все проходить супер
    Мої рекомендації.

Достоинства:
    -смак
    -насиченість
  • Татьяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SaVa-market. Общий вес: 80
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Чай смачний, без "хімозного" присмаку, з реальними шматочками полуниці.
    Швидка доставка.

• Тетяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Чай смачний, але замало ягід полуниці

Достоинства:
    Чай дуже сподобався. Великолистовий
    Недостатки:
    Замало ягід полуниці
  • Стасюк Н***

Дуже смачний чай

• Леся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160

В холодному чаї відчувається ніжний смак полуниці. В гарячому - не відчувається полуниця.

Достоинства:
    Великолистовий
    Недостатки:
    Мало полуниці
  • Леся М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160

Чай не сподобався. Те, що чай з ягодами, більше просто слова, ніж реальність. Шматочків полуниці на упаковку чаю 3-4 штучки.
    Ніяких особливостоватей. Звичайний зелений чай.

Достоинства:
    Великолистовий
    Недостатки:
    Полуниця не відчувається. Шматочків полуниці лише 3-4 штучки на упаковку.
  • Валентин Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Гарний чай, проте не хоч він більше і походить на звичайний зелений, але полуниця та пелюстки квітів роблять його ніжнішим. І головне немає смороду хімії від полуничного ароматизатору, хоч на коробці і написано що є ароматизатор полуниці.

Достоинства:
    Це те що буде якщо змішани "Ніжність" та Зелений чай - легкий та приємний на смак вкус та аромат
  • АНДРЕЙ М***

Чай хороший,

Достоинства:
    Аромат,вкус.
  • Віолетта К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160

Мій улюблений чай. В нас в місті важко його знайти

• Виктория К***

Дуже смачний чай. Аромат неперевершений. 2 упаковки по приємний ціні

Достоинства:
    Смачно
  • Игорь М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160

Чай смачний,не вперше замовляю.

• Трифонова В***

Хорошый чай

Недостатки:
    Неношла
  • Надія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Класний чай, майже нереально знайти в супермаркетах, а тут є і ще й ціна прекрасна. Єдиний чай цього бренду, не перенасичений ароматизаторами.

• Ася Б***

Очень вкусный чай

• Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160

Дуже приємний смак, дитині теж сподобався.

• Елена А***

Чай дуже гарний. Дякую.

Достоинства:
    Насичений смак.
  • Ігор Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

прекрасний чай

Достоинства:
    чудовий,смачний чай
    Недостатки:
    не має
  • Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160

Як для зеленого, то дуже хороша якість

Достоинства:
    Приємний аромат, не хімічний
  • Наталия Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

хороший чай для любителей фруктовых ароматов.

• Ігор С***

Смачний

Достоинства:
    Зелений
    Недостатки:
    Не має
  • Альона Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160

Дуже смачний чай,замовляю не перший раз.

Достоинства:
    Смак і ціна
  • Ольга І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество упаковок: 2. Общий вес: 160
    • Общее впечатление

• Насыщенность

• Крепость

Дуже рекомендую для тих, хто любить якісний крупнолистовий чай.
    2 уп по 90 г за 70 грн - це подарунок :) Мій улюблений чай на сьогодні.
    Не занадто ароматизований. Все в розумній мірі.

Достоинства:
    крупнолистовий, якісний, гарна ціна