Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Электрическая сушилка для обуви с таймером и УФ-лампой, портативная складная электросушилка для кроссовок, ботинок, зимней и спортивной обуви, носков и аксессуаров XH-603

Есть в наличии

4.3/5
Оценка пользователей 4.3/5
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Доброго вечора, забрав посилку з розетки. Зараз тільки от змога була вімкнути і перевірити. Ніжки засвітилися якимось синім но не гріють, екранчик де я так розумію мають засвічуватися режими не засвічується, кнопка його не вмикає. Ніжки світяться но не гріють. Підкажіть будь ласкає якась допомога від Вас є? консультація, заміна?

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Дуже виручає, якщо змокле взуття, або навіть просушити якщо запріло, класна корисна річ вдома! Рекомендую однозначно!

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Пропрацював 3 хвилини, потім відключився вентилятор, тріск із спалахом... Ну, і на цьому все. Корпус сильно нагрівся,

Достоинства:
    Не встиг помітити
    Недостатки:
    Згорів через 3 хвилини після увімкнення. Шнур живлення - 90 см.
    • Олег

Сушарку поміняли, працює. Якщо працюватиме і далі, то все чудово. Враження від неї позитивні, тільки шумна та закороткий шнур (писав раніше). Продавцям - дякую.

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Задоволена покупкою. Сушить взуття швидко та рівномірно, прибирає вологу й неприємний запах. Після використання взуття свіже та сухе. Таймер зручний. Проста у використанні.

Достоинства:
    Працює тихо, компактна та проста у використанні.
    Недостатки:
    Поки що немає.
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Хороша штука, швидко сушить і вбиває запахи.

• Інна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Відмінна сушарка для взуття з топовою якістю, рекомендую!

• Михайло В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Якісно сушать, зручні у використанні. Дякую!

• Віталій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Відмінна сушарка для взуття. Не пересушує і не псує шкіру!

• Світлана К***

Сушаркою задоволена!

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Нагрівальний елемент та примусова вентиляція швидко видаляють вологу зсередини. Взуття стає сухим, теплим та приємним, а не просто вологим зверху.

• Рита М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Сушит замечательно, все нравится.

Достоинства:
    Качество. Тихо работает. Цена.
    Недостатки:
    Короткий шнур.
  • Маргарита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Сушить добре, за ніч висихає взуття після прання. Але дивно тріскає сушка при роботі. Продавець мені не відповідає, тому я не знаю чи нормальний цей звук.

• Продавец  LEWAJN

Доброго дня Маргарита!

Щиро дякуємо, що обрали наші товари та залишили свій відгук!
      Дистанційно складно точно визначити характер шуму, проте варто врахувати, що під час роботи будь-якої сушарки двигун створює тепле повітря, тому незначний робочий шум є нормальною особливістю її функціонування.

Дякуємо Вам!

• оксана м***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LEWAJN

Бомба купила дуже задоволена беру ще одну